Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mä en haluu mennä duuniin enää Snäppäri päähän ja akkari selkään

Siis ihan oikeasti. Mitä tää tällänen on että mulla on koko ajan kiire tai oon menossa jonnekkin, mutta silti mulla ei oikeesti pitäis olla kiire eikä menossa mihinkään. Mun piti tää postaus alunperin kirjoittaa jo ainakin viikko sitten, ehei toivookaan et olisin kerenny istuu viittä minuuttia kauemmin tän rakkineen ääressä joka muuten lahjakkaasti hajotti itse oman akkunsa, ja nyt meikäläinen on sit ton johdon varassa pelkästään siihen saakka et uus ihan tajuttoman kallis akku saapuu mun työ jostain indokiinasta minkä toimitusaika oli muuten alkaen 2-3viikkoa.. Moronmoro vaan sillekkin. Joo vähä lipes taas aiheesta, mutta tosiaan mun piti postata tää tosiaan siis eilenkin, mut olin niin rättipoikki väsynyt työpäivän jälkeen kun illalla vihdoin kotiin pääsin et meinasin nukahtaa suihkuunkin seisaalteen, eikä asiaa yhtään helpottanut et tänään kello soitti seittemältä takasi työmaalle. 
No nyt itse postauksen aiheesee. Oltiin yks päivä kuvailemassa aikas kivalla paikalla, mikä oli mulle ihan uus tuttavuus, ja se oli tosiaan niitä edes menneitä hellepäiviä ko oli kuuma pelkällä topilla ja shortseilla! Et jospa vaikka sitte ton tän päiväsen lumisateen kunniaks palataan näihin tunnelmii 

DSC_0252 Oon kyllä ollut super tyytyväinen että "uskalsin" hommata tän lippiksen. Olin jo ainakin kuukauden päivät sitä kuolannut Asokseslla. Aika suolainen hinta, tais olla neljän viiden kympin väliin, mut onhan se nyt ihan täydellinen. Mä alusta asti hain jotain suht neutraalin väristä, mut silti jotain kivaa yksityiskohtaa, ettei mitään ihan perus yks väristä tai kaks väristä. Ja kun tämä yksilö mun silmiini osui, mä tiesin että tää se on. Ainut pohdittava asia oli, että sopiiko se mulle, osaanko mä käyttää jotain lippalakkia. No, mä päätin että mitä hiton väliä on muiden mielipiteillä, mä oon tällästä jo useamman kesän halunnut, (ja aina salaa J:ltä näitä lainannutkin!) nii nyt se sit vihdoin on mun. Eihän tää toki mun kohdalla joka päiväseen käyttöön tuu, mut kyllä tällä tähänkin mennessä ja keleihin nähden on jo ihan mukavasti käyttökertoja tullut.
 
DSC_0156DSC_0177dscoijoDSC_0153dcsjiojo4shorts & top-Cubuss shoes-Converse cap-New Era sunglasses-RayBan bag & watch-Michael Kors


Voi veljet miten ihana olis huomenna taas vetää kaapista uus mekko tai hame päälle ja nauttia lämmöstä.. Mutta ei, ulkona 6 astetta lämmintä ja päivällä sataa lunta. Ei paljon naurata kyllä tuo juhannuksenkaan sää. Saas nähä kui sekasi täällä päin maailmaa ilmasto on kymmenen vuoden päästä ko tälläki hetkellä pajunkissat kukkii joulukuussa ja muutenkin jouluna tarkenee paremmin kuin kesäkuussa. 
Mut nyt saa säähöpinät riittää, mulla nimittäin istuu yks kissa sylissä sen näkösenä "eikö mentäs jo nukkuun, sun piti vaan se yks postaus tehä ja oot siinä istunu nyt jo kaks tuntia ja tilannu yhden paketin sekä muokannu ulkoasun, siis ihan oikeesti..."  ja toinen torkkuu vieressä lattialla ja katselee sen näkösenä että "joku ei pääse taas aamulla ylös yhtään niin aikaisin kuin tarkoitus oli, hähää mää saan jäädä nukkuu ei mulla väliä". Niimpä! 
Tiistai illan kevennykseks ja aiheeseen liittyen, tsekatkaa tää!

14 kommenttia

 1. miulla on kauheen usein ihan sama tunne, että on muka kauhean kiire joka paikkaan ja tehdä kaikkia asioita vaikkei todellisuudeessa olisikaan! :D kiva muuten toi lippis :)

  VastaaPoista
 2. Haha aivan mahtavia nuo kissat, naureskelen täällä yksikseni!:-D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana rentoasu :) Lippis <3

  http://kaika85.blogspot.fi/2014/06/hyvaa-juhannusta.html

  VastaaPoista
 4. Nää on aivan täydellisiä kuvia ♥

  VastaaPoista
 5. Rakastan sun ulkoasua ja sun blogissa on paljon kivoja kuvia!:) Miten oot saanu tonne "taustaan" ton harmaa sävyisen taustan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis ihan netistä otettu kuva vaan laitettu sinne :)

   Poista
 6. Tulin nyt vastavierailulle ja täytyy kyllä sanoo että tosi kiva blogi! :) Ja plussaa erityisesti hyvälaatusista, isoista ja kivoista kuvista :)!!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥