Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

JUHANNUS 2014

DSC_0172 DSC_0173 DSC_0232 DSC_0156.11 DSC_0256 DSC_0144 DSC_0162 DSC_0202 DSC_1094 DSC_0238 DSC_0156 DSC_0243  
Siinä Juhannus tiivistettynä muutamiin kuviin. Koko Jussia en kameraa messissä kantanut, vaan kuvat ovat lähinnä aatolta ja sitten sunnuntai hölläilypäivältä. Perinteistäkin perinteisempi aatto oli taas, mun ja J:n viides yhteinen sellainen. Ja jälleen kerran oli taas ihan huippu porukka, todella hauskaa ja kokonaisuudessaan mukava ilta ja yö. Aamulla tuttuun tapaan ei ollut krapulaa kun jälleen kerran löysin itseni auton ratista. Mutta oma valinta ja tyytyväinen siihen. Mutta tuttuun tapaan syötiin taas todella hyvin ja monta kertaa. Yks juhannuksen parhaita asioita: mahtava ruoka ♥(mistä iso osa kuvista taitaa ollakkin...)
Hyvillä mielin palattiin arkeen jälleen sunnuntaina. Ja taas saa olla niin kiitollinen ja ennenkaikkea onnellinen, kuinka ihania ja rakkaita ihmisiä mulla on ympärillä, vaikka osaa näin harvemmin näkeekin. Ne tekivät mun juhannuksesta taas ikimuistoisen! 

10 kommenttia

 1. kivoja ja hyvälaatusia kuvia täällä, sulla oli varmasti kiva juhannus ! :)
  tuli heti nälkä kun katso noita ruokakuvia :'D

  VastaaPoista
 2. Kiva tunnelma välittyy näistä kuvista! :) juhannuksessa ja kesässä yleensäkin, parasta on juurikin hyvä ruoka omnom <3

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, miten kivoja kuvia! Teillä oli vähän parempi kokko kuin meillä, hhahha :-)

  VastaaPoista
 4. Voisitko tehdä videon siitä kuinka meikkaat? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikaan niin erittäin harvoin ja huonosti, sekä en oo mikään hyvä tekemään videoita joten tässä tapauksessa valitettavasti en :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥