Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Photos

Mulla on nyt hetki aikaa istuskella tässä koneen ääressä ja jutskailla teille kuulumisia mitä on taas kertynyt vähän turhankin paljon. Mun alkuperänen suunnitelma oli viettää hölläily viikonloppu kotona, viettäen laatuaikaa itseni kanssa ennen karua paluuta arkeen ja töihin. Suunnitelmissa oli päivitellä blogiin useampikin postaus mitkä luonniksissa ja kameranmuistikortilla roikkuu. Kunnes eilen heräsin päikkäreiltä siihen kun J soittaa "mä tuun lomille ny!" herranhan piti siis olla viikonloppu vaihteeksi kiinni, mutta ylläripylläri asiat ei taas intissä mennyt niinkuin oli suunniteltu ja J pääsikin sit lomille! Nyt mulla meneekin sitten viikonloppu hänen kanssaan. Mä en valita, mut blogi vähä kärsii tästä. 
Nyt kuitenkin mulla tuli pieni rako omaa-aikaa, niin ajattelin heittää tänne tosiaan vähän sekalaista kuvasaldoa sekä kuulumisia!
Mun viikko on mennyt ihan älyttömän nopeasti, en mitenkään usko että ylihuomenna tähän aikaan meitsi on jo töissä, ja kahden viikon erittäin nappiin onnistunut loma on tiessään. 
Piti oikeen ruveta miettimään että mitäs ihmettä mä viikolla teinkään kun aika tosiaan vilahti vaan ohi. Keskiviikko meni ainakin koko päivä Särkänniemessä. Ja taas kerran piti oikeen kantapään kautta oppia että kyllä se naamakin sitä aurinkorasvaa tarvitsee siinä missä muutkin.. Vieläkin on nenä ja poskipäät inan punaiset. En mä onneks palanut sillai että musta ihan tomaatti olis tullut, mutta vähän tuli iloista punaista väriä pintaan! Mut meinaan kyllähän olkapäät ja selkä sitten ruskettuikin. En varmaa ainakaan viiteen kesään oo ollut näin ruskea olkapäistä/naamasta kuin nyt, yleensä mä en kerkee saamaan aurinkoa ollenkaan. Muhun kun se tarttuu vielä ihan hemmetin huonosti. Kyllä muuten kans huomaa että on ollut arskassa, meinaan pisamat meinaa taas valoittaa mun poskia kovaa vauhtia!
Äsken saavuttiin Tampereelta, ja vahingossa sitä tuli sitten eksyttyä Cottonillekkin. 
Mutta aika liitää ja mun täytyy kiitää. Täytyy valita vielä huomiset rippijuhlat kuteet ja sit vielä suunnata J:n työ illaks. Mä täytän tän postauksen nyt satunnaisilla kuvilla sieltä täältä, mitä mulla on vielä julkasematta! 
  
DSC_0099 DSC_0290 DSC_0818 DSC_0860 DSC_0964 DSC_0962 fsdfdsf DSC_0968

Ketä arvaa mitä Cottonin paketista paljastuukaan? :)

8 kommenttia

 1. tosi kivoja kuvia jälleen kerran :) miulla on kans ihan sama juttu että aina se aurinkorasva jää laittamatta juuri sille aluellee, mistä se iho sit lopulta palaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mulla ei oo ko kerran aikasemmin palanu! Inhottavaa mut samalla huvittavaa :D

   Poista
 2. Aivan upea tuo maisemakuva, vau! :)

  VastaaPoista
 3. http://emma-happyme.blogspot.fi/

  Hei Henna ootpa kaunis! :) Ihana muutenki tää sun blogi ja ulkoasu!!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥