Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New Dress

Täällä mä oon taas. Juhannuksesta selvinneenä ja taas työrutiiniarkeen palanneena. Mä en vielä jaksanut Jussin kuvia vielä koneelle purkaa, joten ajattelin että julkaistaampa taas yksi postaus luonnoksista. 
Tuossa pariviikkoa sitten oli J:n serkkupojan rippijuhlat, ja niihinhän piti tuttuun tapaan hamstrata se kesän uus juhlamekko. Mikä oli kyllä ihana löytö. Kertakaikkiaan mä ihastuin siihen heti kun sen netissä bongasin, ja salamana se lähti tilaukseen toivoen että olis oikean kokoinen ja mallinen. Ja niinhän se onneksi oli! 
 
DSC_0034 DSC_0040  
dress-Only  
sunglasses-RayBan
 watch-Michael Kors 
 shoes-Tory Burch
  jjjjj jjj "Sisko ja sen Veli" 

jjjjjj  
Oikein kivat juhlat oli taas kyllä. Mä tykkään hirmu paljon kaikista juhlista, kunhan niitä ei ole kovin usein. Tälläi muutaman kerran kesässä eri "teemalla" on ihan sopiva. Toki jos juhlia sattuu samalla kesälle paljon, en mä silti niitä missaa tai koe että ne olis jotenkin epäkivoja.
Enemmänkin mä tykkäisin järjestää paljon kaikenlaisia juhlia. Sitten pian kun mulla on se oma kämppä, mä niin tuun pitään monenmoisia illan istujaisia, koska mä tykkään järkätä ja laittaa sellasia.
Mutta nyt taitaa uni painaa päälle sen verran, varsinkin kun huomenna joutuu taas pitkästä aikaa kävelemään töihin. Että mä taidan nyt sulkea tän masiinan, ja palata huomenna uudestaan.

6 kommenttia

 1. On kyllä ihana mekko, vaikken hirveästi mekoista perustakkaan!! ::)

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ompa tosiaan söpö mekko! Ja noi kengät hipoo ihan täydellisyyttä, ahh♡

  VastaaPoista
 3. tosi kiva toi mekko, ihanan kesäinen!♥ :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥