Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Voittajafiilis, eikä suotta!

Eilen mä tein jotain, mikä on ollut mulla ennen vain haaveena. Epätietoisuudesta syntynyt pelko varjosti mua liikaa uskaltautumaan tuohon aikaisemmin. Eilen kuitenkin mulla paloi taas kerran hermo, ja päätin uskaltaa. Asia ei tosiaan ollut niin simppeli kuin kuvittelin, ensin piti ottaa selvää asioista, tallentaa asioita ylös, pohtia ja lopulta vain tehdä päätös. Tuon päätöksen jälkeen, paluuta vanhaan ei olisi. Edessä olisi vain uusi, mutkikas tie kohti pitkään haviteltua lopputulosta. Nyt ollaan hyvin lähellä, mutta samalla niin kaukana. 
Blogin ulkoasun täydellinen nollaus on nyt suoritettu. Ja pikkuhiljaa ulkoasu alkaa hakea sitä omaa paikkaansa miksikä sen haluankin. Vaikka vielä on monta asiaa joita pitää vielä viilata, on perusilme kuitenkin jo se mitä mä tässä haen takaa. Mutta ennenkaikkea, vanhat inhottavat bugit on poissa! mm. Alatunniste näyttää vihdoin siltä miltä pitää.
Kyllä tää meinas mun hermoparkani saada niin monta kertaa riekaleiksi kun tätä eilen illalla (okei okei, meni se yöhön asti...) ja tänään lähes koko päivän olen tätä yrittänyt fixailla. Mutta mä oon, mun hermot on ja ennenkaikkea blogi on kasassa sisältöineen päivineen. Jes, mikä voittajafiilis meinaa.
Vielä työn alla olis tosiaan sitä pilkun viilausta, bannerin ja sivupalkin uudistamista. Sitten aletaankin olla lähellä maalia. Tällä hetkellä myös aika monen monta postausta ja postausideaa odottelee toteuttajaa. Jahka mää kerkiän nii kyllä ne tänne vielä pläjähtää. Huomenna mun pitäis viettää koko päivä Särkänniemessä, että ehkä jos ja kun torstaina viimeistään. Vielä mä en kysy teidän mielipiteitänne tästä ulkoasusta, vasta sitten ko homma on viimeistä pilkkua myöten pulkassa. Nyt mä jatkan iltaa etsimällä kätösiini taas pari uutta koodaus koodia! 
 
DSC_0415 (2)

10 kommenttia

 1. Tiedän tunteen, blogin ulkoasun muokkaaminen voi olla yhtä tuskaa! :D mutta hyvältä täällä näyttääkin jo :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskanhikeä ja kyyneliä!! No mutta nyt alkaa onneks olla valmista! :--)

   Poista
 2. Tää näyttää nyt jo tosi hienolta! :)

  VastaaPoista
 3. Sä teit sen! Hienoa jälkeä jälleen kerran ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tää ulkoasu kyllä! Be proud!:)

  http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tein itekkin saman päätöksen vähän aikaa sitten ja poistin vanhat postauksen ja muokkasin ulkoasun ihan uusiksi! :) Vaihtelu virkistää ja sitten on taas miljoona kertaa kivempi tulla postailemaan!
  Tosi kiva ulkoasu :>!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) postauksista mä en raaskinut luopua mutta ulkoasu meni kyllä kokonaan uusiksi! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥