Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tory Burch ♡

J:n tullessa muutama viikonloppu sitten ylläripylläri lomille, meni mun viikonloput suunnitelmat niin kokonaan uusiksi että sunnuntaille osuikin sitten rippijuhlat. Tämä taas tarkoitti sitä että minä "tarvitsin" kengät. Joten lauantaina otettiin sitten suunnaksi Tampere operaationa kenkien metsästys. Alkuperäinen suunnitelma oli katsastaa vaan jotkut tylsät perus korkkarit tms. Mutta sainkin sitten lopulta J:n suostuteltua mun mukaani Cottonille ihan vain vilkaisemaan uutuuksia. No, kenkiä ei siihen mennessä vielä ollut löytynyt, ja tsekkasimpa siinä sitten Cottonin kenkävalikoiman.. Ja se meinaan oli menoa se!

DSC_0051 DSC_0046 DSC_0052  
Mun pitkään haaveilemat Tory Burch:in ballerinathan sieltä sitten mun sydämen totaalisesti sulattivat. Olin näitä jo niin pitkään haaveillut ja tsiigaillut. Viime Cottonin vierailulla oli vain koot ja mallit päässeet loppumaan, mutta nyt meinasikin sitten iskeä ihan valinann vaikeus. No ei sentään. Mulla oli päässäni jo tarkka visio siittä mitkä haluan.  
Munhan ei siis todellakaan ollut tarkoitus heittää sillä reisulla tai muutenkaan lähitulevaisuutena ronttia kahtasataa kenkiin. Mutta hetkeäkään en kyllä ole katunut. Vaikka kerran nämä vasta ulkoilleen ovatkin päässeet, ja vilahtavatkin tässä postauksessa. Kyllä nää tulee meinaan niin kovaan käyttöön, mutta vaikka käyttökertoja ja varmaan vuosiakin näille varmasti tulee, kyllä mä meinaan pitää näitä kuin kukkaa kämmenellä! ♥
Hitsi kun olis vaikka voittanut lotossa niin olisin kyllä heti kotiuttanut nämä muissakin väreissä! haha!


DSC_0083 DSC_0064-1 DSC_0071

16 kommenttia

 1. No ei tarvinnut kahdesti miettiä että kommentoinko, nuo kengät on niin <3 Kun vähän enemmän selasin, niin huomasin että sulta löytyy myös mun kuolaama michael korsin laukku, heh ;D Kivan oloinen blogi sulla kyllä!

  VastaaPoista
 2. Noi kengät on niin upeet!! Vitsi ku iteki haluis mut ei oo rahaa tällä hetkellä tollasiin :( Kateellinen siis ilmoittautuu, hah!:D

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu kiva blogi sullakin! Tykkään ;)!

  VastaaPoista
 4. Ooo! Noi on kyllä ehdottomasti yhdet kauneimmat Tory Burchit mitä on <3 Saispa itelleki tommoset laatuballerinat :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava tää ulkoasu sun blogissa!:) Ja muutenkin kun tässä olen sun blogia lueskellut,niin kokonaisuudessaan kiva blogi!:)

  VastaaPoista
 6. Miten sulla on rahaa ostella noin paljo kaikkia kalliita laukkuja ja viä tommoset kengät? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun raha-asiat ei ole sitä pinnallista puolta elämässä mistä tää blogi pääosin koostuu, joten ne ei kuulu tänne. :) Mutta tosiaan, töissä käyvä ihminen, miksi siis ei olisi?

   Poista
 7. Voi että, kasvatit vaan lisää mun Tory Burch-himoo tällä postauksella! :D Paljonko näillä oli hintaa Cottonilla? Itse ajattelin etsiä näitä Helsingistä, kunhan kesätöiltäni sinne pääsen. Tiedätkö, ovatko hinnat samat koko Suomessa ja mistä näitä saisi stadista? Ps. Ihana blogi sinullakin, jään ehdottomasti seurailemaan!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin ymmärtänyt että näitä sais ainoastaan Suomessa Cottonilta. Toki voin olla väärässä! :) 220€ olivat siellä! :) kiitos paljo<3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥