Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Shopping Part 2.

Ensimmäiseen osaan pääset tästä.
  ostokset_18River Islandin paita. Bongasin tän keväällä netissä, ja pakkohan tämä oli kotiin tilata. Ja niinhän siinä kävi, että se oli livenäkin vähintään yhtä ihana, kuin tietokoneen näytöllä. Oon aivan varma, että tulette jossain kohtaa näkemään tämän myös asukuvissa! 
  ostokset_10Ray-Ban Aviatorit. Multa löytyy näitä jo monessa värissä, mutta kuitenkin nää perus ruskeat yksilöt puuttuivat. Nyt onnekseni sekin asia on korjattu, ja nämä ovatkin saaneet todella paljon käyttöä tänä kesänä. Tai no, eipä toi arska oo paljoa näyttäytynyt, mutta kuitenkin. 
  ostokset_5Coca-Cola paita. Tällainen cokis-holisti oli aika innoissaan löytäessään tän t-paidan BikBokista. Olisin halunnut tän myös punaisena, mutta ne oli myyty jo valitettavasti kokonaan loppuun. Onneksi sentään tästä löytyi vielä mun kokoa! 
  ostokset_8Tommy Hilfiger- korkkarit. *sydänsilmäemoji* Multa löyty nää kengät aikaisemmin jo punaisina. Ja koska mä oon tykännyt niistä ihan supersuperpaljon, halusin nämä myös valkoisina. Nämäkin löytyivät itseasiassa Booztin alesta, alle 70€ jäi näille sitten lopulta hintaa. Joten ei lainkaan paha! 
  ostokset_4Odd Mollyn reppu. Kaitpa tällaista nyt voi repuksi kutsua. Mähän en aluksi näistä juuri lainkaan tykännyt. Johtuen vahvasta ala-astevibasta, kun kaikilla oli tällaisia liikuntakasseina. Edelleenkään ne Niken yms perus versiot ei mun mieltä lämmitä, mutta tämä versio on kyllä tosi kiva erilaisuutensa ansiosta. 

ostokset_11 Muumiastioita. Astiaperhekin on tosiaan päässyt kevään ja kesän aikana kasvamaan. Lautaiset mä bongasin kirpputorilta, molemmat olivat uusia, koska alkuperäiset laputkin olivat vielä paikallaan. Todellaedullisestikin vielä, nimittäin 11€/kpl. Muumimukit taas ovat tämän kesän uutuus sesonki- ja juhlamuki. Molemmat viehättävät mua erilaisuutensa ansiosta. 
  ostokset_19-sideH&M Mekko. Mekkoihastumisen myötä, oon alkanut katselemaan vaatekaappiin myös näitä rennompia ja ei niin juhlavia mekkoja. Yksi tulokkaista on tämä henkkamaukan versio. Voi vitsit mitenkä mä tykkäänkään tämän väristä ja kuvioinnista!

ostokset_13By Malene Birger huivi. Tällä kertaa viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä on tämä huivi. Oon ties miten kauan himoinnut tätä. Ja nyt vihdoin se on mun!! Tykkään tästä vaan niin superpaljon. Ihan vaan rakkaudesta tätä huivia kohtaan, syksy saisi jo saapua! 

31 kommenttia

  1. Siis sun ostospostauksissa on kyllä aina sellaisia juttuja jotka ovat ihan mun makuun! <3 En kestä kuinka hieno tuo River Islandin paita on. Ja mäkin haluaisin cokis-paidan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana kuulla! :') <3 Coksi tuotteet on kyllä täälläkin kovassa suosiossa!! :p

      Poista
    2. osaampas taas kirjoittaa :D coksi tosiaan....

      Poista
  2. Oon katkera ja kateellinen noista Hilfigerin kengistä! Oon varmaan neljä kertaa ostanut erilaiset Hilfigerin kengät, juurikin ton malliset mulla on myös ollut, eikä mitkään niistä sovi mulle! Ne kaikki hiertää niin paljon ettei niitä pysty käyttään 😩 Ne on vaan niin nättejä! Muutkin jutut aivan ihania ja erityisesti tuo huivi 😍

    Sara V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas on todella vaikea löytää korkkareita, jotka sopii mun varpaille! :D Mutta nää on sellaista mallia, että istuvat jalkaan tosi hyvin! <3 Huivin käyttöön ottoa mä kyllä odotan ihan superinnolla! :)

      Poista
  3. Ihan sika ihana toi Coca-Cola paita ja noi muumilautaset! Mä haluaisin myös keräillä noita lautasia kun on nyt jotkut perus ikean leipälautaset. Noi olis niin söpöt :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cokis paita on kyllä ihan = ♥♥♥ Mä en varsinaisesti näitä lautasia kerää, oon ostellut silloin tällöin jos on hyviä diilejä tullut vastaan, kuten nää oli! :)

      Poista
  4. Eikäää toi Odd Mollyn kassi!!<3 Niin söpö 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Siinä on jotenkin ihanan hassut väriyhdistelmät :')

      Poista
  5. Mistä tuo huivi on ostettu? ☺

    VastaaPoista
  6. Nuo muumiastiat on aivan ihania! Ja kans noi kengät! Näitä sun ostospostauksia on aina kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumiastiat ovat kyllä suosikkeja täälläkin :) Ihana kuulla, että tykkäät näistä postauksista! ♥

      Poista
  7. Voi vitsit mitä ostoksia♥ Noi lasit ovat ihanat, ja haluisin ihan hirveesti tuollaiset, mutta toi malli ei sovi mulle yhtään :( Mä oon kesän aikana lämmennyt noille repuille, mutta sama homma täälläkin, että ne Niken/Addun reput eivät houkuttele. Ton voisin kyllä kotiuttaa samantien♥ Myös mä oottelen täällä syksyä, sillä en malta oottaa sitä, että saa ottaa kaikki huivit ja muutkin syysvaatteet käyttöön :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin tuttua, ja ärsyttävää, että tykkää jostakin, mutta sitten se ei kuitenkaan istu itselle lainkaan :D Joo noi Niket ja Addut tulee kyllä jo korvista!

      Poista
  8. Kaikki aivan ihania ostoksia ♥.♥

    VastaaPoista
  9. Ihan hullun ihana toi ekan kuvan paita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullun ihana on kyllä juuri oikea sana kuvailemaan sitä!

      Poista
  10. Ihanan värikkäitä ostoksia!! Osaispa itekin ostaa joskus muutakin kun mustaa ja valkosta hah. 😂

    www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mulla on vähän toistepäin... Löytäisimpäs vähän enemmän valkoista ja mustaa joskus :D

      Poista
  11. Vau mitä ostoksia! Erityisesti rakastuin noihin Hilfigerin kenkiin...<3 ja Kokispaitaan tietty, itse ehdin nappaamaan sen punaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se punainen on kyllä niin rakkautta! Saat kyllä olla iloinen omasta yksilöstäsi :)

      Poista
  12. Oi kuinka ihanat nuo River Islandin paita ja H&M:n mekko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paita oli kyllä huippu löytö!! :) Kiva, että myös sä tykkäät siittä ja mekosta! <3

      Poista
  13. Aivan ihania löytöjä oot kyllä tehnyt kesän aikana ♥ Tuo Cokis-paita ois kyllä älyttömän magee :-D

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että säkin tykkäät näistä! :) Ja joo, se on kyllä ihan erityisen huippu! ♥

      Poista
  14. Ihania löytöjä! :)

    Elisabet | www.fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
  15. ihania ostoksia!! Tosikivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!! :) Täytyy siis jatkossakin toteuttaa näitä postauksia!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥