Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIME AIKOINA...

daniel_wellington
... Saanut Daniel Wellingtonilta ystävänpäivän kunniaksi kellonrannekkeeseen kiinnitettävän sydänkorun. Minkä muuten tekin saatte kuluitta mukaan, jos teette tänään kellotilauksen ja ostatte minkä tahansa nahkarannekkeisen kellon! Lisäksi koodilla HENNAM saatte -15% alennusta koko valikoimasta, sekä ilmaisen toimituksen. Eli nyt kipinkapin hankkimaan kello kevääseen! Tää sydänkoru on meinaan todella ihana pieni yksityiskohta, jonka saa vielä valita kelloon sopivassa värissä! 

asu_mustatakki_7 ... Kuvaillut teille muutamat uudet asukuvat pitkästä aikaa. Asukuvien kannalta on ollut ihana, kun lunta on ollut noin paljon! Vaikka muuten tosin vähempikin olisi kyllä omaan makuun piisannut. Nämäkin kuvat tuli räpsittyä kivassa lumisateessa tammikuun lopussa. Palataan näihin vielä tarkemmin! 
  aa... Nauttinut kevään saapumisesta, mm. ostamalla paaaljon ja usein kukkia! Tulppaanit varsinkin on mun suosikkeja. Koti vaan on jotenkin niin paljon kotoisampi, kun sieltä löytyy vähintään yhdestä maljakosta leikkokukkia. Harmi vaan, että nää ei tosiaan kestä ikuisesti, vaan näitä saa olla oikeastaan viikottain hankkimassa lisää. 

11 kommenttia

  1. Kiva päivitys pitkästä aikaa! Valitettavasti noi pihvikellot ei oo vieläkään mun mieleen, mut toivottavasti jotkut hyötyy näist tarjouksista joita sulla on usein heille :)

    VastaaPoista
  2. Tuo sydänkoru on niin söpö yksityiskohta, kelpais mulle ainakin! <3
    Mä ostan kans lähes joka viikko kukkia kotiin! Se on tosiaan iiiiso piristys! :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihanaa kun kevät saapuu. Kukat ja värit muutenkin piristää! Kukista pieni vinkki että neilikat on tosi kestäviä. Voi kestää viikkoja. Ja minusta ne on myös tosi kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä!! Pitääkin testata niitä ensi kerralla! :)

      Poista
  4. Mä olen myös ostanut tässä kuussa viikottain tulppaaneita. On ne vaan niin ihania <3

    VastaaPoista
  5. Tulppaanit on myös mun suosikkeja. Upea tuo DW:n kello :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DW:n kellot on kyllä lähes poikkeuksetta aivan ihania :) Tietysti myös tulppaanit <3

      Poista
  6. Voi miten söpö toi sydän kyllä on! Jäin vaan miettimään että miten/mihin kohtaan se tulee kiinni? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se laitetaan siis sellaiseen nahkarannekkeen koloon, siis ompas vaikea selittää :D Mutta siis sellaiseen mihin normaalisti kello laitetaan kiinni, niin yhteen sellaiseen :-)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥