Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Letti kuntoon, mutta miten?

Hius asialla tässä nyt ollaan. 
Mun hiuksethan on tällähetkellä tälläiset: 

 Päältä suhteellisen blondit, ja alta tummanruskeat. Viime kampaaja käynnillä lähti myös aika reilusti mittaa hiuksista kun halusin niistä huonot pois kun vaihdoin puoliksi takaisin tummaan.

Mutta miten tähän ollaan päädytty? 
Aloitetaan vuodesta 2008!
 2008 mulla oli aikasamanmittaiset hiukset kuin nyt, ehkä hiukan pidemmät. Semmoinen tummanruskea sävy. Jakaus oli sivussa. Koko vuosi mentiin suht samanlailla, juurikasvun värjäilyä piiloon ja vähän siistimistä edestä. 

 2009 alkoi samanlailla tummana, vähän ehkä etuhiuksissa muutosta mikä taas ei näystä kuvista pääse oikeuksiinsa. 

 2009 kului ilman isompia muutoksia. Tummana pysyttiin, ja etuhiukset muuttivat aina hiukan malliaan.

 2010 Kesällä olikin sitten mittaakin kertynyt jonkun verran, samoin etuhiukset olivat saaneet otsamallin ja blondin värin. 

2010 loppuvuonna blondit otsahiukset saivat väistyä ja tilalle tuli shokkipinkit otsahiukset! Tämä oli sellainen hetkenmielijohteesta johtuva veto, mutta yhtään en kyllä katunut,

 2011 vuoden mukana saivat shokkipunaiset otsahiukset väistyä. Kaikki hiukset saivat siis saman tummanruskean sävyn, mutta lisänä tuli ohutta vaaleaaraitaa joka puolelle. 

 2011 Kevään myötä raitoja lisättiin ja ruskea rupesi pikkuhiljaa vaalenemaan.

 Ja niinhän toukokuun loppuna 2011 saatiinkin perus ilme jo aika vaaleksi. 

 Syksystä 2011 oltiinkin sitten jo hyvinhyvin lähellä täydellistä blondia.


Tämän jälkeen tapahtuikin sitten aika iso virhe nimittäin tämä tummennus. Tai no. Toisaalta pidän sitä virheenä toisaalta en. Blondin latvat olivat kovasta käsittelystä jo niin haudan puolella että niistä oli pakko luopua jos halusi hyvä kuntoiset latvat, ja minähän halusin. Elikkä nyt on sitten taas armoton kasvattaminen menossa, enkä aijjokkaan nyt latvaa ruveta värjäilemään vaan hoidella öljyllä ja ravitsevilla hoitoaineilla. Mun tekisi NIIIN paljon mieli värjätä tää päälliosa tummaks, koska nää kaksväriset hiukset ei oo ihan mun juttu. Jos värjäisin nyt tän päällikin osan tummaks, voisin tehdä sijoituksen siihen asti että nää on taas hyvässä mitassa. Nimittäin; pidennykset. Olin ennen ihan että hyi olkoon toisen hiuksia omassa päässä. Mut olen nyt elänyt niin kauan haavemaailmassa että omistaisin pitkät hiukset, siis oikeasti pitkät. Että ajattelu tapa on alkanut vahvasti muuttua, ja nyt on tullutkin hei mä haluan toisen hiuksia mun päähän. Se miten mä perustelen sen, että miksi se tumma olisi parempi kuin blondi, niin mm. mä kerkeän olemaan blondi myöhemminkin taas, nyt haluan vain nauttia pitkistä hiuksista. 
Mitä mieltä te olette? 
Mitkä hiukset ovat teidän mielestään sopineet mulle parhaiten? 
Entäs mitä tekisitte minun tapauksessani? 

5 kommenttia

 1. sulle sopii tosi hyvin toi että tummanruskeat ja noita raitoja on kivan pirteen näkönen ;) Terveisin.Titta

  VastaaPoista
 2. mites olis kalju? ;D tai sit toi kevät 2011 =D

  VastaaPoista
 3. samaa mieltä ku laura :p ja mäki haluun pidennykset !

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista, säkin oot oikein nätti :) Mun mielestä sulle sopii hyvin sekä ruskeat että vaaleat hiukset.
  Ps. Hieno ulkoasu ja kiva blogi muutenkin ! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥