Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Shoe Love

Ne on vihdoin mun mun mun mun!

Nyt on tullut taas osteltua enemmän kun on ollut tarkoitus. Tuolla kodinosastolla kun päivät pyörittelee kaikenmoisia sisustus ja kodin juttuja sitä rupeaa aina keksimään juttuja mitä itsekkin muka tarvitsisi. Olen nyt tällä viikolla pistänyt enemmän rahaa menemään kuin uskallankaan ajatella. Noh, osa on onneksi ajateltujakin ostoksia, tulevaa omaa asuntoa varten :-) Tässä vähän kuva saldoa viimeisimmistä ostoksista:


 Elikkäs sisustustavaraa on tullut ostettua. Nuo ylimmäiset kynttilät ovat mielestäni aivan ihanat, ja sopivat toistensa kanssa hyvin yhteen. Lasinenkynttilämaljakko oli -70% tarjouksessa niin pakkohan se oli ostaa. Aijon myös teettää yhden Juuson ja mun yhteiskuvan vähän isommaksi ja se tarvitsi uudet kehysket, ja nua sopivat siihen täydellisesti. Pienempään kehykseen en ole vielä keksinyt mitä laitan. Myös iittalan kokoelmani kasvoivat kahdella uudella tulokkaalla, ihan uutuus värillä meren sininen ja kynttilälyhdyssä vedenvihreä. Lompakkokin kaipasi uudistusta, kun vanha ei enään pysynyt edes kiinni. Miten sitä tuleekin haalittua niin paljon tavaraa lompakkoon. :D Muutenkin kaipasin vähän vaihtelua mustanlompakon tilalle. Vielä olis monta juttua jotka mua kodinosastolla himottais, mutta ainakin parhaani yritän olla niitä ostamatta. Sillä aika hyvin rupeaa olemaan jo tavaraa kasassa sitä kauan odotettua omaa-asuntoa varten. Sokokselta löysin keräämiäni Iittalan Vernan viinilaseja (jotka ei kyllä mielestäni ole niinkään viinilaseja vaan enemmän ihan lasilaseja) Niitten valmistushan on lopetettu, ja niitä on melko vaikea enään kaupoista löytää, ja sokosellakin ne tuli sitten alennukseen niin olihan minun sitten pakko niitä 5pakettia eli kymmenenkappaletta ostaa.

1 kommentti

  1. Ihanat noi kengät ja muutenki sulla on tosi kiva blogi, kiva lukee sellasen blogia kellä on kans diabetes! (: Liityin lukijaks!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥