Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Vapaapäiväilyä

Mulla on tänää ollut vapaapäivä työharjottelusta kun oon tehnyt vähän tunteja sisälle. Tää viikko on ollut taas hirmusta kiirettä, kun töissä tosiaan ollut näitä pidempiä päiviä. Sit ollut kaikkea muutakin menoa. Ja tänään tosiaan katsoin tuossa aamulla neljä tuntia Serrannoita. Paras tapa viettää vapaapäivän aamu! Mutta se tästä päivästä. Nimittäin mä pursuan nyt energiaa ja ideoita! Mulla on ainakin 4 kunnon postaus ideaa. Jotkut voi ajatella että "oho, mitäs erikoista tossa nyt on"  Mutta mulle se ei oo ihan niinkään tavallista. Nyt on vihdoin tää niinsanottu masennus kausi kun mikään ei ole oikein innostanut eikä kiinnostanut saanut vaihtua, jopa mun valokuvausintokin on hiipinyt takaisin. Olen tässä monta päivää kuluttanut kameran kanssa paaaljon aikaa. Tässä kuvia tältä päivältä, sitten jatketaan lisää tarinointia!

Kuvissa esiintyvä villapaita oli niin superlöytö että. Maksoikohan se peräti 7€uroa. Äiti halusi myös yllättää mut ja siinä onnistuikin! Se oli ostanut mulle uuden kulhon muumikokoelmiin, ja nua ihanaakin ihanemmat sinivalkoiset marimekon unikkopussilakanat. Nyt sai vihdoin nuo vihreät kaverin joka vielä sopiikin yhteen mielestäni. Nyt nautitaan sitten viimeisiä päiviä blondina, tai jos tarkkoja ollaan osittain blondina. Ens viikolla olis sitten luvassa vähän kampaajan käsittelyä. Enempää siittä en sitten paljastakkaan, kerrotaan vasta sitten kun on ajankohtaista. Mutta nyt mä ajattelin vielä näiden kuulumisten lisäksi viettää vähän aikaa tän blogin parissa, ja sit suunnistaan maaseudun "rauhaan" Juusolle. Tänä viikonloppuna ei stressiä, ei kiirettä. Nyt ollaan vaan! Suosittelen sitä teillekkin :-) !

 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥