Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuka lupas että maailma on helppo paikka?

Huh, mikä viikonloppu! Huomenna jatkuu taas arki, ja alkaa mun toisiks vika viikko Sokoksella. Pöh. Kiinnostus nolla mennä sen jälkeen takaisin kouluun. Mutta asiaan: Mulla on nyt jäänyt muutamia ostoksia ja uutuksia kuvailematta, ja tänään, äsken, sain sitten vähän jotain aikaiseksikin. Vaikka tää sunnuntai tulee oleen Jumppini päivä, en aijjo poistua koti pihaa pidemmälle enkä tehdä mitään itelleni, olla vaan, voin muutaman postauksen teille tässä aikani kuluksi kirjoittaa!

 Uutuus leffoja!
 ~Roskis Prinssi: Ihan ykkösleffa! Nousi heti mun yhdeks suosikiks! Katteltiin tää yks päivä Juuso kans, ja sai nauraa kyllä ihan mukavasti. Mulla ei juuri ollut mitään odotuksia tota kohtaan, mutta suosittelen kyllä!
~ Brides Maids: Tää ei ollut ihan niin hyvä kuin odotin. Ei jaksanu lopusta enään keskittyä ja sit siin rupes tekee muutaki ja loppu meni vähä ohi. Tarttee varmaan yrittää kattoo uudestaa. 
~ Hangover The Part 2~ Vielä muoveissa, ei ole siis vielä ollut aikaa katsoa, mutta mitä mielipiteitä tästä olen kuullut, niin aika laidasta laitaan, hyvää ja huonoa. saa nähdä mitä minä pidän :)

Töissä olin himoinnut pitkään Pentikin punaista kynttilämaljakkoa, 29€ hinta tosin sai minut aluksi jättää sen ostamatta. Kuitenkin se sitten viimein tuli -70% tarjoukseen, ja pakkohan se sitten oli kotiuttaa. Sinne vain pitäisi ostaa kunnon tornikynttilä eikä pelkkää tuikkua. 


Mulla oli tuossa 19. päivä nimpparit, ja kummitäti muisti mua taas astioin. Olin jo vihjannut aikaisemmin että kaupunkimutkit olisivat ihan tervetulleita, ja niin sainkin sitten kaksin kappalein! Nää on musta kivoja, ja saman mallisia kuin aikaisemmin jo keräilyn aloittaneet muumimukit ja teemasarjan helmenharmaat mukit. Näitä kaupunki mukejahan on siis neljää erilaista, ja ne on myynnissä vain tänä 2012 vuonna, kun Helsinkin on joku ihme kaupunki :D 
Näiden kahden kaveriksi, päätin sitten vielä itse ostaa tuon punaisen eli, Kortteli mukin. Kun se oli nyt S-kortti tarjouksessa Sokoksella ja sain siihen päälle sitten vielä henk. alennuksen. Enään puuttuu sininen!


Vihdoin sain myös uudet verhot, marimekon punaisten unikkoverhojen tilalle. Jotka olivat notkuneet ikkunassa jo alkukesästä asti. Nämä Vallilan mandariini kuvioiset ovat aivan superihanat! 


Gina Tricot:in huivi. Maksoi jotain kympin luokkaa. Tähän väliin hyvä sanoa että tällä samalla reissulla kun tämän huivin ostin, ostin myös Sokokselta Nike:n urheilurintsikat, joiden kuvaa en saa lisättyä tänne kun se rupesi monesta yrityskerrasta huolimatta vähän kiukuttelemaan :DÄidiltä sain nimpparilahjaksi (mikä oli tosi suuri ihme kun yleensä meillä ei juuri noita nimppareita juhlita, kummit on ainoat jotka yleensä muistaa) Marimekon helsinki mukin, ja helnsinki tarjottimen. Näitäkin valmistetaan ainoastaan tämä vuosi, ajattelin että voisin hommata ehkä vielä muutaman mukin tämän vuoden aikana näitä mukeja lisää, niin olisi sitten joko kaksi tai neljä :)


 Mummu oli väsännyt mulle ihanan väriset villurit! ja on meinaan ollut käytössäkin kun oon joutunut kävelemään bussipysäkille!


Mulla jäi yks kiertuereissun ostos kuvaamatta, ja ajattelin siis esitellä sen ny:
Eli Fred Perryn laukku. Tätä en ole juuri saanut käytettyä kun on nyt ollut joka paikassa niin paljon tavaraa mukana, että ei ole tähän kaikki sopinut. Ja kaiken lisäks, niinkuin kuvasta huomaa ihanaakin ihanemmat kisun karvat, rakas kissani Cindi pyhitti tämän itselleen muutamaksi yöksi makuualustaksi kun se oli sattunut putoamaan naulakosta.. :D


 Nyt rupeaa olemaan oma koti niin lähellä, että täydensin vähän helmenharmaata Teemakokoelmaani muutamalla pienemmällä lautasella.


Sitten seuraavana kirppislöydöt. Kaksi korkeavyötäröistä hametta.


Ja muumikulho. Tämä oli muistaakseni 8€. Ja vielä ihan uudenveroinen koska tarrakin oli täydellisesti paikoillaan. 

 Kävin tuossa jokunen aika sitten Glitterissä, jossa oli alkanut alen loppurysäys. Ja kaikki ale tuotteet myytiin ihan pilkkahintaan. Mä löysin tälläisiä. Laskeskelin että jos olisin ostanut nämä normaali hintaisina ei olisi 40€ piisannut, eli ihan hyviä löytöjä siis! 


Lopuksi muistuttelen taas KUVAPOSTAUKSESTA joka kaipaa vielä ehdotuksia! Käykäähän laittamassa!


Mitäs piditte uutuuksistani? :-)
 

1 kommentti

  1. Mukava blogi ja kivoja ostoksia!

    liityin lukijaksi :)
    Olisi kiva, jos kävisit kattomassa munkin blogin!

    remixofthelife-suvi.blogspot.com

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥