Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusia tuulia, ja niiden myötä myös uus tukka!

 Neule; H&M Farkut; H&M Toppi; Cheap Monday Käsikoru; Cheap Monday

Tänään näytin siis tosiaan tältä. Huomaako kukaan mitään muutosta kirjoittajassa? Taisi tuo maanantainen kampaaja tehdä vähän mun ulkonäköön isompaa muutosta, ja mä pidän! Oon niin tyytyväinen et värjäsin hiukseni takaisin tummaksi! 


Pitkään tätä ratkaisua mietin, että mitä tälle leijjonanharjalle teen. Eikä ratkaisu tosiaan ollut helppo, mutta tyytyväinen ratkaisuuni olen!


Mitä mieltä te olette värinmuutoksesta?

Multa on jäänyt esittelemättä teille mun uusia kosmetiikka juttuja, ja ajattelin niiden sopivan nyt hyvin tähän loppuun.

Olin jo piitkään halunnut kokeilla näitä puuterikuulia? mikä lie sitten se oikei nimi, mutta kuitenkin. Ja aikas tyytyväinen olen ollut nyt muutamien kokeilujen jälkeen!


DKNY:n uusi dödö, tää tuoksahtaa Juuson mielestä vähän kurkulta ja vähän omastakin mielestä, mut ei sillai liian et se olis pahan hajunen, vaan ihan hyvän tuoksunen kylläkin. Ja sitten ruskeille hiuksille tarkoitettu hiuksiin jätettävä hoitoaine.

Ja uusi meikkilaukku. Vanha alkoi käydä pieneksi ja muutenkin nuhjuiseksi.


Kuullaan kohta lisää!

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.