Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Movies

Oli mukava tulla tänään tosi kipeenä Juusolta kotiin, kun postinkantaja oli muistanut mua parilla kivalla jutulla! 

Tilasin tuossa viime viikolla Homeenteriltä muutamia leffoja kun siellä on se bonusraketti juttu menossa, ja sieltähän sitten sai leffoja oikein kivaan hintaan, mun ostoskoriini meni tälläisiä;


Edes neljääkymppiä nää ei maksanut, ja nyt jo himoitsen uutta tilausta kun ne on taas peijakkaat alentanu siel ihan liia hyviä leffoja! Mut Osui aika nappiin et nää tuli just tänään, oon meinaan taaaas kipeä. En pysty nieleen oikeestaan ollenkaan. Tää kaikki alko torstai/perjantaina, ja kokoajan vaan pahenee. Vähä sellanen närästyksen tunne, ja tuntuu kui nousis happoja koko aja pitki ruokatorvee, ja sit samaa aikasesti ei saa edes sylkee nieltyy. No katotaa jos tää tästä menis nyte ohi ilman lääkäriä. Mä en sinne meinaa vapaaehtosesti mee!  


Mut nyt mulla on valinnan vaikeus minkä näistä katsosin ekana, ainoastaan oikeesti aikuiset leffan oon ennestään nähnyt. 

                Mut haluunkin tietää, minkä SINÄ näistä katsoisit mieluiten?

6 kommenttia

 1. Ihana banneri!! :) Sait mustakin lukijan itsellesi, sen verran kivan oloinen tää sun blogi :) Ihania kuvia sulla täällä! Kysyit mitä muokkausohjelmaa käytän, niin oon käyttänyt noin neljä vuotta picnikiä, joka löytyy netistä. Se on puoliks ilmanen, mut mua harmittaa se, että ne mainostaa nyt, että se sivusto ollaan lopettamassa :(. Mut käy ihmeessä kokeilemassa nyt vielä kun ehdit! :) Musta jotenkin tuntuu, että oot joskus kokeillutkin sitä..oonko oikeassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Ja kyllä, olet oikeassa =) ! ja iha surkeeta ko se loppuuu 8(

   Poista
 2. heiiiii toii crazy, stupid, love!!! ihan törkeen hyvä! ja saat lainata sen mulle joskus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo viel kerenny kattoon sitä , mut kiinnostus heräs kyl nyt kattoon se! ja saathan sie sitä joskus lainata (:

   Poista
 3. Mäki oon ton crazy,stupid, love:n kannalla!! se on ihana <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥