Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

vihdoinkin vaan ilta kotona!
Nyt sain vihdoin taas läppärin auki ja kerkeen hetken sen ääressä istuakkin. Semmoisella vauhdilla menty viime viikko että. Töissä meni kaikki päivät iltaan asti, jonka jälkeen ei enään kiinnostus eikä se aikakaan riittänyt päivitellä blogia. Perjantaina töiden jälkeen vietettiin Juuson kanssa yhteistä iltaa, kun jäi lomalla tuo näkeminen vähän vähemmälle. 

Ja lauantaina olikin sitten meidän vuosipäivä! 3.3.2012 tuli sitten kaksi vuotta täyteen mun elämäni onnellisinta aikaa. 

Ja mulle hiihtoloma viikko, tarkoittaa työn ja vuosipäivän lisäksi myös risteilyä. Nimittäin Satahäme Soi risteilyä. Jossa Juuso on ollut mukana jo monenmoneja kertoja, ja minä nyt toista kertaa. Sviitissä yötä, hyvää ruokaa, ja vähän töitä siihen päälle. Kerettiin me sinä yönä kaks tuntia jopa nukkua :D Kotiuduin risteilyltä hirmu väsyneenä eilen, ja jäin sitten juusolle yöksi. Aamulla tulin heittään hätsynpikaa kamat kotio ja suuntasin kouluun kokeeseen. Nyt on kokeesta selvitty, ja onneks meni ihan hyvin. Sillä ei olis enää kestäny tulla yhtäkää nollaa :D
Nyt makoilen sängyllä, olkapää niin jumissa kuin voi vaan olla, uudistetussa huoneessani. Tuossa perjantaina meinaan vaihdettiin aika suuresti juuson kanssa järjestystä kun hippasen rupes tua vanha ilme kyllästyttämään. Ja nyt olen enemmän kuin tyytyväinen! 
Tässä näitä mitä olen kerennyt tehdä viime viikon aikana. 
Onko muutes kenellekkään semmoinen tuttua, kun menee ostamaan toiselle lahjaa, löytääkin itselleen jotain super ihanaa? 
- Minulle ainakin nykyään, on.  

Lähdin kultasepän liikkeeseen ostamaan Juusolle mustaa leveää Nomination korua. Ja kyllähän minä sen löysinkin. Mutta piruvie, kun menin kysymään löytyisikö heiltä tätä sydän sormusta. Ja löytyihän heiltä, yksi kappale. Ja tietenkin juuri minun kokoani! No, sen verran hyvällä hinnalla hän lupasi minulle viimeisen kappaleen, tuon nykyisen nouseen 61€uron sijaan, että en minä enään viitsinyt jättää sitä ostamatta. Keskisormensormusta olen jo niin pitkään toivonut, ja juurikin tätä, tai sitten sitä Kalevalan kilpisormusta, mutta mahtavan hintansa ansiosta, tämä vei voiton.


 Oon jo hirmu pitkään haaveillut uudesta laukusta. Meinasin tehdä ihan oman postauksen ja kysyä teidän mielipidettä että kumpi näistä  Pitkään mielessäni taistelleista: Paul's Boutique & Guess. Joista sitten laivalla, oli helppo tehdä päätös!
Ehtoina kesää kohti mentäessä oli; Pirtsakka väri, ja pitkä tuo kanto hihna jottai saisi sitten käytettyä ns olkalaukkunakin. Laivan halvemmilla hinnoilla,  valinta selvisi. Ja niin tuli sitten ostettua tälläinen ihana yksilö. Väri on todella pirtsakka, kantohihna löytyy. Vähän isompi olisi saanut olla, kun itsellä tulee aina tuota tavaraa kannettua mukana. Ainoaksi ostokseksi tämä ei kuitenkaan jäänyt nimittäin:
Diabeteslääkkeiden pussi kaipasi vähän uudistusta. Kun rupesi hippasen tuo tiikerikuosi jokapäiväsessä käytössä tökkimään. Laivalla sitten silmiini osui tämä marimekon helsinki kuosillinen pussukka. Aivan täydellisen kokoinen tarkoitukseensa. Ja hintakin oli vielä edullisempi kuin muilla marimekon pusseilla. Ja eihän laivalta koskaan poistuta ilman;
Omommm.. :--) Mun on jo sikke liian kauan tehny mieli noita wekkuja, ja laivallahan ne oli sit kaks jättipussia vitosella. No, eipä siinä voinut kuin sortua. Onneks mä käyn korkeintaan kerran vuodesa laivalla. 


Tän kuvan sisällöstä kuuluu kiitos Mansikalle. Sen ansiosta mä löysin nää aivan törkeen ihanat juomat! Vettä joka maistuu ihanasti appelsiinille ja vadelmalle. Oon aina meinaan inhonnut ylikaiken kivennäisvesiä, nää on sopivia mulle! Muttta nyt mun ilta jatkuu muokkauksien ja näiden eväiden parissa. Tässä teille tälläinen hätsynhätsynnopsa muokkaus ja ne mun illan eväät! Hauskaa iltaa myös teille. Ja niin, en ole aikaisemmin huomannut sanoakkaan, mutta toivepostaukset ovat aina tervetulleita :-)

9 kommenttia

 1. ihania juttuja, etenki toi sun villapaita !:)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oijj oijj ihana toi laukku (RAKASTUIN!), mäki haluun niin laivalle :) ja onpa sul hyvännäkösiä vesiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun on satatuhatta kertaa pitäny sul ehottaa et mennää, jos vaikka sun porukatki lähtis! mentäs ILMAN miähiä :-) Siis meidän miähiä :--) Jajaja vois tul hirrrrveen kivaa :--) Mei äiti ei kuiteskaa suostu lähtee, isästä puhumattakaa ::::D

   Poista
  2. Jooooo mennään vaaan meilkä ei iskä kyl lähe, mut äiti on aina iha innoissaa lähös sellasen työkaverinsa kanssa :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥