Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tältä näytti suurinpiirtein mun päivä tänään. Tosiaan istuin "rauhassa" koneella selaillen kaikenmaailman turhuuksia. Ja sit rupesin kuunteleen tuttua ääntä. Nimittäin kevari saapui pihaan, ja mä sain vihdoin puhaltaa pölyt mun kypärän päältä ja ottaa sen käyttöön! Nimittäin Juuso tuli hakee mut ajelee. Oli aika kiva yllätys kun meijjän pitäny nähdä vasta kun viikonloppuna. 
   Siinä sitten oltiin hetki meillä ennen kun lähettiin. Ja juteltiin kaiken moista, ja iha yks kaks. Mulle tuli semmonen niiin onnellinen olo. Juuso nosti mut sylii, ja mä vaan itkin ja nauroin samaan aikaan. Se oli jotain ihan ihmeellistä. Mun naama oli ihan märkä ku kyyneleet levis siinä nauraessa. Juusoki melkein sai kyyneleet silmii ku mulla tuli tunteet niin pintaan. Onnellisuus koostuu pienistä asioista (-: 
Oli ihan huippua päästä taas kevarin kyytiin! Tykkään olla kyydissä ihan sikana, mutta tykkään myös ite ajaa, (tosin vaan skootterilla c:) mutta  se on vaan niin hieno tunne pitää kiinni toisesta kovassa vauhdissa. Varsinkin kun oli tosi hieno ilma, ei tullut yhtään farkut jalassa, tosin niiden päällä oli vielä kollarit, mutta silti! Kesä tulee ihan huimaa vauhtia, ja nii saa tullakki! Tää bloggeri on vähä uudistunu, tosin ihan hyvältä tää uudistus vaikuttaa, mut pikkanen opetteleminen taas kaikelle uudelle. Kohta alkaa helsingin herra ja ajattelin, tiedä sitten jääkö vain ajatukseksi mutta kuitenkin ajattelin mennä ajoissa myös nukkumaan. Tässä taas tällänen aiheeton postaus. :) 

 Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥