Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Frendeilyä

Perjantai iltana saatiin Juuson kanssa kutsu Hämeenkyröön illanistujais grillailu iltaan. Ja eihän siittä kutsusta sitten voinut kieltäytyä. Mahtavaa seuraa kun kerta oli tarjolla :-) (läheskaikki..) Sai tutustua uusiin ihmisiin, ja olla myös niiden entisten tuttujen ja ystävien kanssa. Kerrassaan oli kyllä kiva ilta. Kemujen jälkeen lähdettiin sitten ajelemaan ja aika pian tultiinkin jo kotiin. Mikä ei ollut ollenkaan huonompi idea kun Juuso se simahti sitten saman tien mun sänkyyn, mun vielä yöllä dataillessa :D Ei se hölmö herännyt edes puhelimensa soittoääneen kun sitä yritettiin vielä yöllä tavoitella. No, me ei turhan usein juhlita, itse vielä vähemmän. Viimeksi ollut samalla tapaa juhlimassa noi puol vuot si. Elikkä ei toi alkoholi oo ittel mikkää vakiovaruste :D Eikä se nyttekkään ollut muutamaa tölkkiä enempää. Tälläsiä iltoja saisi tosiaan olla enemmän. Sillä ei me Juuson kanssa liikaa meidän kavereita nähdä. Mullakin kun se läheisin ystävä asuu tosiaan Hämeenkyrössä. Mut onneks sentään yhteinen työpaikka nii kesällä tullaan sit rällästään paaljon enemmän :--) Mut nyt satunnaisia kuvia illalta! Pahoittelut laadusta, en mitenkään jaksanut keskittyä kuvaamiseen, enkä tosiaan ollut ainoa kenellä kamera siellä käytössä oli :DNiin kuin kuvista huomaa, Mansikka päätti sitten illan aikana vähän vaalentaa hiuksiaan ja tuoda todellista blondiuttaan vähän näkyvämmäksi :D. Ja korttiakin tuli tosiaan pelattua, ja pitihän sekin todistaa että mä olen lyömätön kortinpelaaja! Voitin kaikki pelit missä pelasin! Vaikka lähes kaikissa olin ainoona muijana pelaamassa. 
Niiiin ja niinkuin lupailin, nythän näkyy kuvissa tuo minun toinen taidonnäyte: nimittäin nuo Juuson hiukset! Nyt mä pakkaan kamat, ja lähen juusolle yöks, jotta pääsen aamulla kouluun :--) 

ninini ja: En saanut mitään mielipiteitä tuon kissapostauksen suhteen, joten katsotaan miten sen kanssa käy, mieleni tekisi kyllä suuresti esitellä nuo karvanaamat! Sirukin kun tässä kuussa täyttää taas vuosia!

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Muutenkin kivan oloinen blogi :)

    VastaaPoista
  2. Hohoooo kivaa oli ja tälläsiä iltoja lisää kiitos! :) ja kesällä rällästetään PALJON! ;) Ja kissaystävänä oon kissapostauksen kannattajana! :D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥