Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesä alkaa saapumaan vaatekaappiinkin!Nyt saapui ensimmäiset kesä vaatteet munkin vaatekaappiin! Nää uudet värit on aivan sairaan makeita mun mielestä :-) Noi mihishortsit haluaisin kotiuttaa vielä vaaleanpunaisina ja keltaisina! Mutta ilmeisesti joku muukin on niihin ihastunut kun ei niistä enään ollut yhden yhtä oikeaa kokoa jäljellä, eivät Cubuksen myyjät osanneet sanoa tuleeko niitä edes lisää. Pitsi topit olivat myös huippu löytöjä, vielä kun löytäisi sen täydellisen pitsi pitkähihaisen nii olis JES. Nyt mä rupeen väsään tän blogin ulkoasun kans kun se ei taas miellytä mua laisinkaan.

p.s. mä alan olla voiton puolella tän vesirokon kans! 

3 kommenttia

 1. hei henna miten saat tollasta 'tähtisadetta' tänne blogiin ? :)

  VastaaPoista
 2. Netta: Mä löysin ton ohjeen netistä, eikä mulla oo sitä enää tallessa. mut pistä googlee jotai blogi ohjeita tai jotai =) se on jotenki html koodii juttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ookei , kitti ku kerroit (: ! toi on meinaa hiuka kiva juttu !

   Poista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.