Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hennan keittiössä!

Tänään koulussa kekkasin, et illalla mä muuten leivon jotain pitkästä aikaa. Ja no, eikun matikan tunnilla nettiin ettiin reseptejä ja sieltähän löyty sit yks huippu, nimittäin:
 Valkosuklaa Cookies !


Ohje oli juuri sopiva minunlaiselleni harvoin leipojalle. Ja näistä tuli aivan sairaan hyviä. Ainoa ongelma on että kuka nuo kaikki syö kun niitä on tosiaan tuollainen kivan kokoinen lautasellinen. :--D
Nää ei suinkaan ainoa mun tän illan "taidonnäyte" ole, vaan paistoin myös munkkeja! (tosin valmiiksi esipaistettuja, vadelmahillo täytteellä)


Maistuis varmaan teillekki ;-)

Nyt mun pitäis vielä vihdosta viimein vähä järkät tätä huonetta, ko oon täsä ny jo kohta kaks viikkoo ollu tätä siivoomas.. Sit pitäis tehä päätös huomista koskien. Sillä mulla on kampaaja! jeee!
Vesirokon näppylöistä on enään jäljellä kasvoissa kaksi haaleaa, joihin mä oon joutunu iha keskittyy etten nypi niistä rupia pois ettei jää arpia. Kehossa onkin sitten vielä jokusia, ja huomenna jos aamulla paistaa arska ajattelin ottaa vähä kuviakin pihalla taas pitkästä aikaa! Ja tulevan viikonlopun suunnitelmatkaan eivät ole ollenkaan hassummat :-)

 

2 kommenttia

  1. Oijj namiii <3 ja saat sit laittaa uusista hiuksista kuvaa, vaik kyl mä ne ny pian näänki ;)

    VastaaPoista
  2. Oi sullakin on ihana blogi! Ja kyllä todellakin maistuis noi munkit! ;;) Kiivoja kuvia

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥