Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Muistan aivan varmasti unohtaneeni sen.

Mua rupes nyt niin paljon masentamaan toi lumi, että ajatteli nyt tehä postauksen näistä pari päivää sit otetuista kuvista, milloin tarkeni pihalla ihan pelkkä villatakki päällä ja oli niin aurinkoista! Tosin paistaa siellä nyttenkin aurinko, mutta tuo lumi kyllä pilaa kaiken. Sen piti olla jo sulamassa, niin ei, sitä tulee vaan lisää.. 
 
Villatakki/GinaTricot    Farkut/Mango    Kengät/H&M    Toppi/GinaTricot    Vyö/Pieces    Lasit/GinaTricot    Kaulakoru/Saatu lahjaks  Alustoppi/GinaTricot


Olin siis tuossa jokunen päivä sitten koko päivän serkkuni kanssa. Kuvailtiin mein takapihalla kun oli niin ihanan aurinkoista ja sit käytiin kylpylässä jätskillä ja siellä fiilisteltiin palmun alla. Nyt tosiaan ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä, paitsi eilen aamulla sain hirmu kivan puhelun, ja se puhelu toi mun luokse hirrrmu kivan paketin! Minkä sisällön tekin pääsette jossain välissä näkemään. Nyt vaan sattuu olemaan kamerasta akku loppu niin en saa sitä kuvailtua. Nyt meen syömään ja sit illaks Juusolle. Mut kesä sais tulla jo nii sais kesä vaatteetki käyttöön! 

Kuinka moni muu odottaa kesää :--) ?  

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.