Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.
Vähän taas alkuun päivän asu kuvia, tosin takki päällä joten alla oleva pitkähiha jää nyt kuvaamatta. 
Nahkatakki/Only     Laukku/Guess   Huivi/GinaTricot   Farkut/GinaTricot   Kengät/Converse   Toppi/Pieces

Kaupungilla käytiin vaan kirpparilla, ja sit ajeltii äidi kans lielahtee, ja siellä kierreltiin sit useempiki paikka, ja eläinkaupassaki sit päätettiin pyörähtää hakemassa karvasillekki välillä vähä makeeta. Ja samalla ostettiin tollanen pulmalelu, mihin laitetaan herkkunappeja sisälle (sirun tapauksessa katkarapuja...) ja sit sitä pitää kissan pyörittää et ne tulis pihalle sieltä. Meidän mirrithän kiinnostu siittä heti, tai sitten siittä tuoksusta mikä sieltä sisältä tuli:

 Tää on harvinainen kuva jos joku! Varmaan ensimmäinen otos, kun meidän kaikki kolme on samassa kuvassa :D ne on sellasia "omantienvaeltajia" eli ne ei sillai erityisesti viihdy keskenään, mut ei ne silti riitapukareitakaan ole.

 Siru tosin oli ainut joka hiffas sen idean miten ne herkut saa pihalle sieltä. Tai sitten toisilla ei ollut edes vuoroa yrittää kun tää yks omi tän lelun omakseen :D
Tässä tosiaan kuvaa Nipsustakin. Siittä ei tosiaan ainakaan mun muistaakseni ole vielä kuvaa täällä näkynyt. Tosiaan se on porukan nuorin, mitä ei sen koosta uskoisi :D eläinlääkärikin nauroi viimeksi, että muka narttu kun painoa löytyy :D 
Sirun herkkuhuuma yltyi taas näin paljon :D Mutta tosiaan, tänään tän verran kissoista. Seuraavaks mun kaks kirppari löytöä! Tällänen lyhyt farkkukankainen bikertakki. Tai mikskäniitä nyt ikinä sitten kutsutaankaan. 4€ tälläsestä ihanuudesta ei ollut mun mielestä ollenkaan paha. Alkuperäisin tää on Ginasta.


Ja farkut. Oon jo pitkään ettiny farkkuja, joissa olis resorit nilkoissa. Kun luovuin mun kaksista ensimmäisistä huonon koon vuoksi ja nyt nää sit löyty, vihdoin! 10€ näillä oli hintaa. Ei ollenkaan paha, koska ei oo yhtään käytön jälkiä. Ja näittenki alkuperä on Ginassa. (ja tosiaan kuva halus taas vähän kiukutella mulle....)
Nyt mä vaihan vaatteet ja lähe juusolle yöks. En oo nähny sitä miestä liian pitkää aikaa. Ja huomenna olis neljä tuntia koulua. Katsellaan taaas.

1 kommentti

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥