Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä siitä, jos en saa mitään Aikaiseksi, tänäänkään Kun kaiken aina huomiseen siirtää Ei tule tehdyksi virheitäkäänTuossa sairaslomalla mulla ei ollut kuin aikaa, ja osan siittä ajasta kulutin nettikauppoja selaillen. Ja yhtenä päivänä sitten Nellyllä oli Converse tarjous, kaikki converset siis alennuksessa. No mä olin silloin iltamyöhään vasta netissä, ja olin ihan varma ettei sieltä mulle kokoa löydy. No mites kävikään; Juuri ne söpön vihreät ja matalavartiset joista olin kesäksi haaveillut löytyi minun kokoni! Ja nyt mulla on siis kesäksi kengätkin! 
Tänään lähdin myös äidin kanssa käymään kaupassa ja kirpputorilla, ja onneksi lähdin! Sieltä meinaan löytyi tosi kivan värinen Wescin huppari 5€(?!) jep, viiidellä eurolla. Tosi hyvä kuntoinenkin vielä. Ei resorit oo menny sellasiks venyneiks eikä oo kulunukkaan. Aivan huippu löytö, vaikka mä en juuri viime aikoina noita huppareita ole käyttänytkään. Tätä voi käyttää ainakin lenkillä ja kylmempinä kesäiltoina :-)
Kirpputorilta löytyi myös tiikeripalapeli. Oon jo pitkään himoinnu uutta 500 tai 1000 palan palapeliä, niihin jää aina koukkuun kun niitä rupee tekemään :D ei millään meinaa lopettaa. Ja kaikki palapelit mitä itse omistan osaan jo ulkoa nii ei huvita niitä enään paljon kasailla. Tätä mietin myös et jos tässä 2€uron palapelissä vaan on kaikki talella, senhän voisin sitten sillai taralla tehdä tauluksiki.
Vaikka aamu aika synkältä näyttikin kun jäi Himos reissukin väliin vielä vähän heikon olon ja vahvan antibiootin takia, nämä tulokkaat kyllä piristivät iltaa! 

1 kommentti

  1. Moikka, kysyit multa niistä ripsistä ja itse ostin oman Revitalashini Huuto.netistä avaamattomassa pakkauksessa. Seerumia levitetään joka ilta ripsen tyveen ja noin 60pvä jälkeen alkaa näkyä jo selviä tuloksia. Mulla se on toiminut todella hyvin ja ei oo ollut mitään ihottumaa tai ärtyneisyyttä :D Aine on mun mielestä tosi kallista ja just sen takia ostin sen Huuto.netistä.
    Toivotaan nyt että tää mun kokeilu onnistuu ja kevätjuhlissa mulla on ihanat OMAT säihkyripset!
    P.s Kiva blogi sulla :D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥