Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.
Paita/Gina Tricot, Farkut/ JC, Kengät/ Converse, Vyö/Gina Tricot, Laukku/Mango, Kello/Jet Set


Tällästä tänään. Jep, olen päihittänyt kuumeen ja olen taas(lähes..) terveiden kirjoissa. Meillä oli tänään koulussa _koko_ päivä koneella, jokseenkin tylsistyttää, kun nyt sit kotona pitäis tää blogi päivittää, ja sit tehdä viel kouluhommia, kas kummaa; koneella. Mulla olis "pikkase" tsempattavaa to koulu kans. Mut nou paniikki. Eiköhän tässä jossai kohtaa ole aikaa raapustaa 5 sivuinen raportti työharjoittelusta, vastaava muttei kuitenkaan tarvitse olla yhtä pitkä raportti kiertueesta, äikän tehtäviä semmonen ihanan kokoinen pino, lukea matika kokeesee ja sopia sille joku päivämäärä et saan sen(KIN) nollan roikkumasta poijes. Jonku koulujutun saatoin hyvin unohtaakki, se verra niit on taas kertyny. mut eiköhän tää tästä (: Innostuttii tosa tytsyje kans koulus ottaa vähä kuvia, ja saitte taas päivän asua. Mulla on tosiaan edellis päivän meikit nassussa kun en hirveesti jaksanu niihin panostaa 8D
Sain myös tänään aloitettua väsäämään tuon kuvapostauksen, ja teiltä oli tullut huisin kivoja ideoita :-) tosin enemmänkin olisi saanut tulla. Noin 30 mä sieltä ns valitsin sellaisiksi joista onnaa ottaa kuva. Ja tänään sitten puolet sainkin kuvattua. Se jää nähtäväksi saanko niitä ihan tänne asti vielä tänään.  
Korukuvassa olevat korut ovat yksiä lemppareitani, ostettu sieltä täältä ja tuolta. Nahkainen solkikoru ostettu kiertueelta, risti helsinginreissulta, ja sulkakoru ihan vaan Tampereen Shoppailureissulta. Nominatioinit ovat myös minusta todella kivat ja nehän nyt ovatkin lähes 24/7 kädessä. Ja tuo hammaskaulakoru onkin jo vähän vanhempaa vuosimallia, JC:stä sen varmaan seiskaluokkalaisena löytänyt. 
Huikeat satasen nenäliinat sain äidiltä tuliaisiksi, kun hän oli siskojensa kanssa jossai hotelli lomalla tässä jossain kohtaa. 

NIIN JA AINIIN! TEITÄ LUKIJOITA ON JO IHAN HIRRRRMUISEN PALJON. 
YLI VIIIISKYMMENTÄ! IHAN HUIKEETA :---) JOKOHAN TÄÄ OLIS SEMMONEN LUKU MISTÄ PITÄIS PITÄÄ VÄHÄN YLLÄRIPYLLÄRI JUTTUJA :--) 
NYT RAPORTOINTIA JATKAMAAN.......


 

8 kommenttia

 1. Voi luoja, sulla on ehkä ihanin banneri ikinä! Mielettömän söppänä :) pakko kysyy mitä kameraa käytät, kuvien laatu on nimittäin hirmu hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiiitos :-) ! mulla on kamerana Nikon D5000 (:

   Poista
 2. Joooo ylläreitä jeee jipiiii!! :D

  VastaaPoista
 3. ihania noi nenäliinat (::

  sen kappaleen youtubesta saa sellaset mustaks pötkyläks sillen että:

  1. meet youtubeee ja valkaat sieltä sen kappaleen minkä haluut
  2. painat jaa nappulaa siinä videon alla
  3. siinä sit aukee sellanen juttu ni painat siitä sitä upota kohtaa
  4. kopioit sen linkin siitä
  5. sit liität sen postuakseen sen sinne kohtaan et painat "muokaa HTML koodia" ni siihen ja sit voit muokata sen leveyttä ja korkeutta eli niitä height ja width kohtia. ne on siinä linkin loppupäässä.
  6. sitku oot saanu sen hyväks ni sit meet taas siihen luo kohtaan ja silleen (:

  miulla oli siinä se korkeus eli height kohta 25 ja sit se width oli saman verra ku kuvan leveys (:

  joo selitän epäselvästi, toivottavasti sait selvää :'---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI IHANAA AINO! :-) nyt soi hennan kengissäkin tästä lähtien musiikki, ja kiitos kuuluu vain sinulle! Ihanaa että näin avuliaita ihmisiä vielä löytyy :)) kiitän <3

   Poista
 4. Aivan ihanat tennarit sulla!

  http://briselames.blogspot.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥