Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.
Hei te lukijat. Minusta ei ole tosiaan kuulunut tasan viikkoon mitään. Sairastuin tuossa viime alkuviikosta lievään keuhkokuumeeseen. Ja se on vähän lannistanut. Kuitenkaan isoin "murhe" tässä ei ole oma kipeys, vaan se: Että mulle tositosi rakas ihminen taistelee nyt tällä hetkelle hengestään. Monen sairauden summa on saanut heikon ihmisen, vieläkin heikompaan kuntoon. Tämä asia on saanut mielen vaeltamaan jossain tiellä tuntemattomalla, enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Omat voimatkin kipeyden takia ovat aika pienet vielä. Yskittää vieläkin, ja illalla oli taas aika reippaasti kuumetta. Aamulla se oli kuitenkin tiessään, joten päätin mennä kouluun. Mikä oli ihan virhe tikki! Kipeydyin entisestään, ja nyt on taas mukavat lukemat kuumetta, ja kroppa aikas heikolla. Mulla on teille nyt pari postausideaa, mitkä oli tarkoitus toteuttaa loppuviikolla ja nyt alkuviikolla, mutta koska en meinaa edes tässä nojatuolissa jaksaa istua, ne siirtyvät hitusen eteen päin. Joten, tahallani blogia en ole hiljaiseksi jättänyt. Kun minä tämän kuumeen kukistan, sitten tuleekin teille taas kunnolla postauksia :--) Loppuun kuva mun rippikakusta, koska mun tekee sikana mieli kakkua =D ! 3 kommenttia

  1. vähänkö hieno toi kakku ! :--)

    VastaaPoista
  2. vooi kiitos! :) tykkäään hirveesti sun kuvista ja tekstistä, sait uuden lukijan! ;)

    VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.