Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ulkoilua


Tässä tänään vähän ulkoiltiin Sirun kanssa, oli niin raikas ja ihana keli että.


Ostin tuossa uuden vähän värikkäämmän takin synkän mustan takin tilalle, ja samoin siinä tuli sitten ostettua Peak:in huppari ja Bulan pipokin. Hupparista kuvaa myöhemmi. Viimeinen kuva kertoo vähän että siivoilin kotona pitkästä aikaa, ja koska mä en ole saanut vielä yhtäkään niin jukkapalmua kuin onnenbambuakaan pysymään edes vuodenpäivää elossa, ostin tuommoiset juuri minulle tehnyt kukkaset. Muovikukkaset! Noi on ihan sikke aidon näköset, mei äitiki oli hyvä kun kiikutin ne kotio, ja näytin sille, nii se leikkas toisesta palase uskoaksee et se on muovia ::D
JA edelleen mä muistuttelen teitä tulevasta kuvapostauksesta joka odottelee vielä pikkuisen lisää teidän, lukijoiden ideoita! Ja nyt mulla alkaa pikkuinen maratooni nimittäin;Huhujen mukaan kun Kankaanpään Cittarista sai tuotantokausia vain 9,95€ kappale, niin minähän sitten ostin koko vitoskauden! Vaikka multa vielä 4kauden kakkos boxi puuttuuki!

Mut hyvät illan jatkot teille :--)

 

13 kommenttia

 1. Oi vitsit rakastuin kaimani blogiin ensisilmäyksellä! :)
  ja hei kiitos kommentistas, mutta valitettavasti en oikein selkeesti osaa sua auttaa, jotenki se meni html koodin muokkaamisella jokski numeroiks, yks kaveri näytti sen... hei koita googlettamalla ettiä, josko sieltä löytyis jonkunnäköset ohjeet :)
  ps. jään aktiiviseksi lukijaksi ja kommentoijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sit vaan heti ehdottaa kuvapostauksee ideoita nii saat sit heti mieleistä luettavaaki! ;) ja kiitos kehuista! ja yritän tuon youtube linkki jutun saada toimimaan :D

   Poista
 2. Aiivan ihana tää sun blogis! Ihania ja isoja kuvia tykkää aina kattoa:) Oot myös todella kaunis! Ja noi sun hiukset, IHANAT!:) Ehdotoomasti jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi miten mieltä piristävä kommentti! kiitos :-) ja kiva jos blogini miellyttää :--)

   Poista
 3. Ihanan pirtee blogi! :D Kuvat on tosi kivoja ja ne on kunnon kokosia! (;; Jään seurailee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että joku kehuu blogiani pirteäksi, sillä sellaisena sitä olen yrittänyt pitääkkin :-) ja vielä kivempi että se miellyttää niin paljon että jäit ihan lukijaksi! Toivottavasti pidät tulevistakin postauksista (:

   Poista
 4. Ihana tää sun blogis ja oot tosi nätti ! :) jään lukijaksi
  itse vasta aloittelen bloggaamista, toivottavasti käyt kurkkaamassa sillä kommentit ja lukijat on aina tervetulleita (--:
  pearlsinmylife-heidi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentista :) käyn kurkkaamassa sinunkin blogin, ja jätän kommentinkin! toivottavasti blogini miellyttää sinua jatkossakin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Siru kiittää ^.^ se on kyllä ylisuloinen mirri!

   Poista
 6. Ihana miukumauku! Ite joskus lainailin kaverilta noita Serranoja ja kahtoin niitä oikein maratoonilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. serrannot on ihan ykkösiä! harmi vaan että niistä kun ottaa muutaman jakson maratoonin siinä menee heittämällä 3-5 tuntia :D ja Siru kiittää kehuista! Onhan se kyllä aikamoinen miukumauku ::)

   Poista
 7. ihana kissa, oot kans tosi nätti!!:)-A

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥