Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.


Siinä kuvia sunnuntailta. Juuson kans oltiin ulkona ja se sai taas luvan toimia valokuvaajana. Nyt tällä viikolla ei ole tapahtunut oikein mitään erikoista. Paitsi tänään: Sain erittäin erittäin yllättävän, ja kivan puhelun. Sen kerron teille tarkemmin omassa postauksessa myöhemmin ;) Ajattelin tehdä semmoisen Katti postauksen noista mun mirreistä. Kiinnostaisiko? Postaus ideoita ja ehdotuksia saa myös esitellä, vaikka mä pää sääntöisesti itselle tätä kirjoitankin, tykkään toteuttaa teidän toiveita! Jaja KUVAPOSTAUKSEEN odottelen vielä ideoita, se löytyy tuosta vähän alempaa. Löysin myös Sokokselta ihan huippu käsi- ja huuli rasvan. Biothermin, ne ovat niin huippuja. Postissa tuli myös isoläjä mekkoja, joista löytyikin jo mieleinen Juuson vanhojentansseihin. Senkin näette, myöhemmin. Teitä lukijoita onkin jo 42 kappaletta :) niinkuin olen jo aikaisemmin luvannut, 50 lukijasta tulee pikkuinen ylläripylläri! Nyt suuntaan kerrankin ajoissa untenmaille! 

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.