Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Elämä ilman oikeita ystäviä, on kuin taivas ilman tähtiä.

Cascada - Bad Boy

Cascada - Endless Summer


Maanantaina nähtiin tosiaan Annan kanssa kunnolla pitkään aikaan, haettiin "eväät" kaupasta ja kiivettiin kasinon uimarannan hyppytornille vaihtamaan kuulumisia ja viime aikojen tapahtumia.
Niinkuin ja aikasemmassa postauksesa mainitsinkin, Anna on mulle yksi parhaimmista ystävistä. 
Meillä on tosi paljon yhteistä ja sellaiset meidän jutut ja kuningas ideat :>
Vaikka kutsutaankin toisiamme milloin mistäkin läskipäästä vammaiseksi, on ystävyys aito, ja toivottavasti myös ikuisuuden kestävä ♥   


Tosiaan siinä puhellessa ja syödessä otettiin myös aika läjä kuvia, ja tässä nyt ne julkaisukelpoiset, tai tiedä voiko tuota yhtä sellaiseksi kutsua kuitenkaan.

En ollut tyytyväinen ulkoasumuutokseen, jonka takia olen tänään ensin koulussa 4tuntia, ja sitten kotona 3tuntia vääntänyt tämän ulkoasun kanssa. Vieläkin on pari juttua vinksin vonksin. Sain kuitenkin toimimaan tuon LIKE- nappulan, jos ette jaksa kommentoida, voitte painella sitä mikäli pidätte postauksesta :-) Nyt olen ensimmäistä kertaa erittäin tyytyväinen. Ja blogi pysyy nyt ainakin niin kauan ulkonäöltään tälläisenä kun taas minä kyllästyn, jos kyllästyn. 


En ole saanut teiltä minkäänlaista mielipidettä siihen, pitäisinkö kysymyspostauksen, jossa te lukijat saisitte kysellä multa ja vastailisin niihin sitten joko videolla tai normipostauksella, joten jos tähänkään postaukseen ei tule asian tiimoilta minkään näköistä mielipidettä, jää kysymyspostaus ainakin tältä hetkeltä unholaan. Nyt mä näytän vähän äidille näitä tietokoneen salaisia maailmoja, ja opetan sille niinkin vaikean jutun, kuin kuvien lisäyksen kamerasta koneelle. 
Hauskaa keskiviikko iltaa teille lukijoille, teitä on jo pian 100!!

4 kommenttia

 1. Ihana tää blogin ulkoasu ja kaikki :)

  ♥: obses-sions.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. miten oot tehny ton bannerin ? :) ihana ulkoasu !

  VastaaPoista
 3. ollaa me söpöjä :D mut sama kysymys kans ku netalla, et miten oot ton bannerin tehny ? =)

  VastaaPoista
 4. Nuppu: Kiitos :>

  nettta ja anna: tekstiä ja kuva, ei sen vaikeempaa(:

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥