Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mikon YllätysSynttärit, - Onnistui täydellisesti !!

Superrrisot pahoittelut tästä ronttiviikon kestäneestä hiljaisuudesta! Mutta nyt en oo kerennyt käydä kotona kuin kääntymässä vasta kuin eilen illalla, jolloin olin taas niin väsynyt että menin jo tosi ajoissa nukkuun. Mun pääsiäinen oli aikas melkoinen, perjantaina me suunnattiin Kotkaan Juuson serkulle, jossa sitten istuttiin iltaa, ja muut sitten vähän siinä maistelikin. Sitten lauantaina oli luvassa taas monta tuntia autossa kun ajeltiin takaisin, ja olinkin Juusolla yötä ja pidettiin Juuson ja sen veljen kanssa grillailu ja singstar ilta. Ja mentiin kyllä jo aika ajoissa nukkumaan. Sunnuntaina mulla oli sitten töitä, ja illalla oli luvassa se paras nimittäin

Mikko 18w yllätys synttärit !

Oli kyllä niin ikimuistoinen ilta. Ihania ihmisiä, uusia tuttavuuksia, parhaat jutut, onnistuttiin yllättämään Mikko ihan täysin ja mun ensimmäinen muistinmenetys :D Olis varmaan tarttenu koputtaa puuta illalla kun sanoin etten mää koskaan viel oo oksentanu kännissä, menettäny muistia tai potenu krapulaa, multa ne on vaan aina jääny tulematta. Mutta nyt kaks ensimmäistä kyllä tuli. Tosin en olis tienny niistä mitään, et eihän sitä lasketa jos sitä ei muista. Onneks Laura valas mua´asioista joita mä en sit muistanu, ja onneks tosiaan se mun filmi ei ookkaan poikki kun korkeintaa vikat tunti kaks. Mut on kyllä aika jännä tunne kun toinen kertoo mun tehneen jotain mitä ite ei muista alkuunkaan :D Mut on kyllä niin jännä, ettei kyllä taas pitkään pitkään aikaan tulla sellasta tunnetta. Mä nyt onneks juon tosi harvoin, enkä niistä täällä aijjo kirjotellakkaa sen paremmi mitää, tää nyt oli pakko mainita kun nii hölmö olo itelläki :D. 
Kuvat siis tosiaan kaikki sunnuntailta, Kotkassa en tainnut ottaa yhtäkään kuvaa, vaikka kamera mukana olikin. Siellä kemuissa oli kyllä kans aika paljon vauhtia, sain toimia taas lääkärinäki Juusolle :D Mietittiin tuossa sunnuntaina että on meistä tyttöystävistä moniks kun mäkin oon ollut jo Juusolle, Kampaaja, Lääkäri, Siivooja, Kokki ja ties mitä muita :D Mut en mä taida olla ainoa joka on näitä poikaystävälleen.
Mulla on ihan hirveesti nyt postaus ideoita, ja aiheita. Mutta en vaan (vielä!) Ole saanut aikaseks. Mutta nyt kun on pääsiäisestä selvitty niin kyllä niitä taas tulee, lupaan :-) Teitä lukijoitakin on jo huikeat 85!! 
Nyt HelsinginHerraa katsomaan Juuson kanssa ::) 

4 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥