Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New Look

 Aikaisemmin jo muutamilla sanoilla mainitsinkin että tällä viikolla olisi luvassa tämä New Lookilta saapunut paketti. En ollut koskaan aikaisemmin tilannut sieltä, ja täytyy kyllä todeta: Etten ihan heti tilaa kyllä uudestaakkaan. Toimitus ajaksi luvattiin 5-7 arkipäivää. Meidän kohdalla meni 12arkipäivää. Eli tuplasti se aika mitä piti. Ei sillä että tuotteilla olisi ollut kiire, kesäkenkiähän me pääsääntöisesti tilattiin, mutta kun jotain luvataan tuntuu se silti kurjalta odottaa ilman tietoa koska se paketti saapu/ vai saapuuko ollenkaan. Osa tuotteista vastasi juuri sitä mitä he "lupasivat" sivuillaan, ja miltä tuotteet kuvissa näyttivät. Osan kanssa tuli pieniä pettymyksiä. Positiivisena yllätyksenä tuli kuitenkin, kun äiti oli tilannut pakettiin jonkinmoisen sormuksen, hintaa sillä oli noin 7€, niin sitä ei oltu veloitettu ollenkaan. Tosin syytä tähän emme keksineet. 
Tälläisiä ihanuuksia minulle sieltä paketista sitten tuli:


Yksi paketin sisällöstä, onkin päässyt vilahtamaan täällä jo aikaisemmin, nimittäin tässä postauksessa näkyvä kaulakoru. Ehdoton lempparini tästä paketista on nuo ensimmäiset varvassandaalit, joissa on nuo ihanat silkkiset nauhat jotka solmitaan jalkaan! aaw. Ballerinat olivat muuten hyvät, mutta hirmu painavat. Ja korkkarit miellyttivät muuten mutta kantapäihin pitää ostaa ne sellaiset geelijutut kun ovat inan liian isot, mutta kuitenkin niin vähän että pienempi koko ei mahtuisi jalkaan. 
Kuvaillessani näitä juttuja teille, Cindikin päätti teitä pikkuruisen viihdyttää, tai sitten se oli vain katkera kun Sirusta on tehty ihan oma postaus, eikä Cindistä (ainakaan vielä) ole, tässä kuitenkin meidän ikuisesti mieleltään pentuna pysyvästä hassusta muutama kuva: 13 kommenttia

 1. Ihana toi laukku! Noi balleriinat on myös hurjan kivat :)

  http://www.ellataimi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Iha saakutin kiva toi hattu!! Mut Cindi vie kyl voiton täs sulosuudes <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä mä voin lainata sitä sulle kesällä ;p siis hattua, en Cindiä :D

   Poista
 3. Ihania noi kaikki kengät! Samoin hattu, tai no oikeestaan ihan superihania kaikki noista!=D

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän ihanan näköiset nuo korkkarit! Kävis kyllä mullekin. Ja tuo kissanenkin on kyllä kerrassaan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cindi osaa olla myös suloinen, vaikka yleensä siihen hermonsa saa menettääkkin :-D

   Poista
 5. nuo korkkarit, hattu ja laukku on ihanat : >

  VastaaPoista
 6. Ihanat kengät! kyllä kannatti tulla kattomaan! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥