Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Onnellinen hetki elämässä, Onnellinen hetki olla tässä


Olipas oikein kivaa nähdä yhtä parhaista ystävistä taas kunnolla pitkästä aikaa. Oltiin tosiaan Annan (mulle Anneli) kans pihalla tänää ja parannettiin oikeen kunnolla maailmaa ja vaihdettiin kuulumisia. Ystävien kanssa pitäis nähdä enemmän kun niitten kans tulee aina ihan kuningas ideoita ja parhaita juttuja. Anna on mulle tosiaan yks parhaimmista kavereista, mut se on samalla Juuson serkku et sitä tulee nähtyä myös Juuson sukulaiskemuissakin. Mei jutut menee ihan täysin yksiin, ja nauretaan aina toisillemme. Muut ei koskaan taida meidän juttuja ihan täysin ymmärtääkkää :D Kuviakin me otettiin ja ne lisäilen tässä joku muu päivä kun saan niitä vähän aikaiseksi muokkailla ja saan Annalta osan kuvista.
Mulla menee nyt hirmu kivasti! Tuntuu että kaikki asiat hymyilee eikä mikään mee pieleen. Kesä tulee, täysi-ikäisyys lähestyy, koulu sujuu hyvin, työt lisääntyy kesää kohti, Juuso, ystävät, kaikki tulevat ja menneet kemut.
Tänään tuli tehtymä myös yks aikas huippu juttu tän bloginkin kannalta. Sitä odotellessa ;-) 

Mietin tässä sellaista juttua kuin kysymyspostaus, olisko teillä kysymyksiä mulle vai teenkö sen turhaan jos sen teen? :> 

16 kommenttia

 1. sullakin tosi kiva blogi ja oot kans nätti :) jään lukijaks !

  VastaaPoista
 2. tosi nätti tuo toinen kuva :)

  http://sunnydaysdarknights.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. hoho, ollaan parhaita ;) hei toi on ihan tajuttoman ihana toi toine kuva :o!

  VastaaPoista
 4. et oo vissii maksanu niit shortsei etkä vastaa sähköpostii ni siis aiotsä viel haluta ne?

  VastaaPoista
 5. ihan tajuttoman nättejä noi kuvat ! C:

  http://thecupboard-sofia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljo, sullaki on ihana blogi :) ! En meinannu malttaa ollenkaa lopettaa lukemista, joten pakko kyl liittyy lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 7. Oot tosi nätti ja sulla näyttäis olevan tosi kiva blogi. Kiva toi paita ja ihanat korut. Mistäs oot ostanu noi korvikset? Meinaan mulla on aika samanlaiset, ite oon ostanu jokunen kuukausi sitten Vero modasta. :)
  Ja kaverit on elämän sokeri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Korvikset on pari viikkoo sit ostettu glitteristä. Mulla oli ekat veromodasta, mut ne katos sillai mystisesti hukka nimiseen paikkaan :D
   Ja jep! kaverit on elämän sokeri =)

   Poista
 8. vautsi, sulla on todella upeat silmät ja muutenkin kivan oloisen blogin omistat :)

  ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥