Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevät - Se Kesän tulonmerkki!


Anna Eriksson - Kesä Yhdessä

David Guetta - Without You ft. Usher


Ette arvaakkaa miten kävi viikonlopun kuvien kanssa... Noh, helppohan se on tuolla kameralla kuvia ottaa kun muistikortti on kotona kiinni koneessa x) Eli sepäs niistä kuvista sitten. No eipä me mitään erikoisempaa siel edes tehty, piipahdettiin Porissa ja katseltiin pari hyvää leffaa :-) Semmonen vähän hölläilyviikoloppu siis. Ens viikolopust mää en sit tiiäkkää mitää muuta ku et Juuso hilpasee Espanjanpuolelle (jeee tuliasia!)  Töitä olis ainakin lauantaina mutta muuten saapi nähä mitä me mansikan kanssa keksitään niin viikonlopuks kuin vapuksikin. 
Tänään on ollut ihan mahtava ilma. Niin se kesä vaan tulee vaikka noi lumet sitä yrittikin lannistaa. Olis tehny ihan hirmu paljo lähtee mieli juoksee pitkä lenkki, mut tää ihana pääkipu lannisti taas mut vaan sängynpohjalle muutamaks tunniks eikä sen jälkee ollu enää puhtia lähtee muuta kuin Sirun kanssa vähän ulkoilemaan.


Porista en suuremmin mitään löytänyt. Nyt kun olen vaateosto lakossa taas jonkin aikaa. Perjantaina kun saapui NewLookin paketti (vihdoin!!!, sen tulo kesti yli kaks viikkoo?!?) Ja vielä on tulematta Nellyn ale vaatteet ja ginatricotin pieni paketti, niin sitten ei kuulukkaan bloginkaan puolella vähään aikaa uusista vaateostoksista :D Mutta tosiaan Sokoksella oli hiustenhellimis viikot, ja asiakasomistaja päivät, niin sieltä ostin muutaman tarpeellisen hiusputilon 8,20€/kpl hintaan, ripsivärin ja noh.. uusimman sesonki muumimukin, kun se oli tosiaan tarjouksessa ja siihen sai rakkauslusikan kaupanpäälle. 


Tein taas hirmuisen työn tän blogin ulkoasun kanssa, mutta nyt olen taas erittäin tyytyväinen :-)

 Mitä mieltä te lukijat olette? Menikö parempaan vai huonompaan suuntaan?

Ensviikolla ajattelin tehdä teille vähän hiuspostausta, esitellä mitä mömmöjä mä näihin hiuksiin laitan. Ja ajattelin myös näyttää mitä sieltä kauan odotetusta NewLookin paketista mulle saapui. Nyt meen nukkumaan pois niin väsymystä kuin tätä päänsärkyäkin, toivoen että tähän löytys joku syy koska alkaa pikkuhiljaa nyppiii et tätä on jatkuvasti.

21 kommenttia

 1. oooi tosi kiva blogi sullakin,jäin lukijaks :)!

  VastaaPoista
 2. Täällä näyttää tosi kivalta! :) Raikasta ja selkeetä.

  VastaaPoista
 3. Aijjaijj tykkään aina näist uudistuksista ja tää ulkoasu on kans iha sika kiva! ja jotai kivaa meidän on pakko keksiä ;)

  VastaaPoista
 4. oii tosi kivoja kuvia! tykkään sun blogista ja sne ulkoasusta!
  ja oot kans nätti:)

  http://holyfacepalm.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Sullaki on kiva blogi, tää ulkoasu on siisti! :) Jäin lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Oii, ihana kissa! :) Ja toi muumimuki on tosi hieno. :D Muutenkin tykkään paljon sun blogista, voisin jäädä seurailee! :)

  VastaaPoista
 7. vautsi miten kiva blogi:-) toi kissa on niin sulonen! voisin ehkä jäädä seurailemaan tätä:-))

  VastaaPoista
 8. sul on tosi kiva blogi! :)

  http://saanae.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. voi ku toi kissa on sulonen!! aaawww! :)

  VastaaPoista
 10. voiiii miten kiva tää sun blogi on!! :---)


  ♥http://laura-glitter.blogspot.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥