Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuorijuttuja!

Jälleen koitti se aika kun mieleni rupesi tekemään uusia vähän puhelimen ilmettä, ja niinpä pistinkin tilausta menemään miniintheboxille. Tällä kertaa olin aivan varma että tulleja tulee, vaikkei paketille hintaa kertynyt kuin kolmisen kymppiä. Sillä pari tuttua oli saanut tullilta viestiä 20-40€ tilauksista. No, minäpä vältyin siltä tälläkin kertaa.  Äsken tullessani ripsien huollosta, mua odotti oikein kiva paketti kotona.

DSC_0006 DSC_0008 DSC_0023  
En voi muuta sanoa kuin että oon ihan hirmu tyytyväinen. Tosin joku valopää ei ollut taaskaan katsonut mitä tilaa, ja niimpä tuo valkoinen nahkakotelo onkin sitten vitosen mallia. Eli tämä tarkoittaa sitä että pitänee joku ilta näpytellä uusi tilaus jos vaikka tällä kertaa osaisi katsoa ne numerot oikein. Jälleen kerran tilaus saapui yllättävän nopeasti, vaikka kuoret matkaavatkin tänne jostain kiinan perukoilta. Tällä kertaa yksikään kuori ei ollut pettymys, kaikki olivat juuri sitä mitä niiden odotinkin olevan. Käyttöön pääsi heti tuo ehdoton ykkönen eli alimmassa kuvassa oikeanpuoleisin. Kovin ns. käytännöllinen se ei ole, eli juurikaan suojausmekanismia siittä ei löydy, mutta sitäkin loistokkaampi se kyllä on. Kokeiluun pääsi myös muutaman euron autolaturi. Saapi nähdä nyt kun se otan käyttöön että poksahtaako koko puhelin, vai tapahtuuko yhtään mitään. Mitäs mieltä te olette? 
Ja ni! Mikäli täältä löytyy joku iPhone5 omistaja, ketä kiinnostaisi tuo valkoinen nahkainen kuori. Se on siis semmoinen missä on musta ns tavallinen kuori sisällä kiinni, ja sisäkannessa pari korttipaikkaa. Ottakaa muhun yhteyttä spostilla, niin saadaan sillekkin sitten koti mistä löytyy käyttöä! :)

HUOMHUOM! VIELÄ PARI PÄIVÄÄ AIKAA OSALLISTUA JETSET- KELLON ARVONTAAN! TÄSTÄ! Ü  

 EDIT: kuori myyty & arvonta päättynyt! :)

12 kommenttia

 1. Onpa kivoja kuoria! Olis kiva nähdä miltä just toi alimman kuvan oikeimmanpuoleinen näyttää kännykän päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Se itseasiassa pääsi heti käyttöön, niin pitääpi lisätä siittä sit kans kuva :p

   Poista
 2. Kauanko noissa kesti tulla? :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania, tahtosin myös! :3 ja upee banneri muuten c:

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. tosi hieno banneri! ja ihania noi kuoret! ihan kateellisena katselin kun omaa puhelimee ei saa tommosia haha. mutta tosi kivan tuntunen blogi sulla :)

  VastaaPoista
 5. heei en löydä mistää sun sähköpostiosotetta mutta mä voisin olla kiinnostunu ostaa sulta ton iphone 5 kuoren!:)

  VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.