Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pinkit Converset ♥

DSC_0005 00013 DSC_0002 00014 DSC_0003  
Moikka, muutamat kuvat viimeviikolta. Pitäähän sitä nyt vähintään kerran kesässä ulkoiluttaa näitä(kin) converseja. Oon yrittäny pitää nää vähä sellasina, ns parempina ja puhtaampina versiona. 
Viikonloppuna musta ei tosiaan täällä mitään kuulunut, kun mulla oli semmonen miniloma menossa. Se vietettiin Tuurissa, Seinäjoella ja yötä oltiin Vaasassa. Semmonen pieni irtiotto arjesta. Shoppaillut mä en muuta kuin pari neuletta ja alusvaatteita. Tietty tuurista leffoja perinteiseen tapaan. 
Tosta tulikin muuten mieleeni, että onko täällä muita, kenen mielestä ginatricotin vaatteet on ottanut pikkusen takapakkia? Ihan järkyttäviä mun mielestä suurin osa nykyään. Ainut oikeastaan mitä sieltä putiikista enään ostan, on alusvaatteet ja asusteet. Mitä Vaasan reissultakin hamstrasinkin. Jotenkin se värimaailma on mennyt tosi mitäänsanomattomaksi ja synkäksi. Sekä muutenkin, ihan järkyttäviä hintoja oikeasti rumista vaatteista. Äsken selailin niitten nettikauppaa, ja oikesti, 29, 39, 49€ vaatteista mitä ei käyttäisi edes ilmaiseksi :D Korut niillä on mun mielestä edelleen ihan kivoja, vaikkakin lähes poikkeuksetta ne hajoaa ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta musta nekin on ihan ylihinnoiteltuja. Ollaanko täällä samaa vai täysin eri mieltä?

13 kommenttia

 1. I agree! Mitä ihmettä oikeesti, joskus ennen mun vaihtovuotta tykkäsin ginasta aika paljonkin mut nyt kun oon siellä kerran pari käynyt tänä kesänä, niin MITÄÄN ei oo löytynyt yksiä normi valkosia farkkushortseja lukuunottamatta, joista niistäkin pulitin sen 30e ja sen jälkeen löysin lähes tismalleen samanlaiset puolta halvemmalla Cubuksesta. Ja laadulla tuskin on mitään eroa :D Että joopajoo! Ja nyt kun syksyä kohti mennään, niin tuntuu että se värimaailma on tosiaan ihan aneemista ja kuollutta siellä.

  VastaaPoista
 2. Joo, gina menee huonompaan suuntaan, H&M senkun paranee 8)

  VastaaPoista
 3. Tykkään ginan vaatteista, mutta nuo hinnat ovat kyllä ihan hirveitä! Ihanat muuten nuo kuoret ja converset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no osasta mäkin edelleen tykkään, mutta osa ihan joopajoo kamaa :D

   Poista
 4. mä oon niin samaa mieltä tosta ginan jutusta, tänää just kävin siellä, ja ei oo oikee mitää sellasta mistä tykkään niin paljon että haluaisin ostaa :--D

  VastaaPoista
 5. Ihana tää sun blogi =) oot tosi kaunis!

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥