Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Jeffrey Campbell ♥

Oon joskus aikaisemmin täällä blogissa jo puhunutkin, kuinka mun on tehnyt mieli ostaa Jeffrey Campbell:in kengät jo ties kuinka kauan. Nyt vihdoista viimein mä sitten kotiutin ensimmäiset kun ne niin sopuisaan hintaan löysin. 
 DSC_0097 DSC_0107-1 DSC_0104-1-1 
Ja ne on juuri sitä mitä niistä kuvittelin. Täydelliset. Vaikka mulla tää niittibuumi rupeaakin menemään jo ohitse ja lähinnä ärsyttää kuin nykyään joka hemmetin jutussa pitää olla niittejä, niin tietyt jutut on edelleen semmoiset missä niitit muhunkin iskee. Esimerkiksi tietyt kengät! Vaikka nää ei montaa päivää ole mun tykönä asunutkaan, mä himoitsen näille jo kaveria, ruskeita tai valkoisia pitsisiä! Ja no, jos mua vähääkään tuntee, pitihän näillä ihanuuksilla nyt heti sitten tepastelemaankin päästä:
 DSC_0020-horz Jeans/Only     Top/VeroModa     Shoes/Jeffrey Campbell      Bag/Guess        Watch/Michael Kors 

DSC_0143-1  
Vitsit miten nopeasti kesä on mennyt.. Enhän mä ole kerennyt tekemään mitään muuta kuin töitä! haha! No mutta, vaikka mä rakastankin kesää, ja kuinka se saa mut ns syttymään joka vuosi, niin kyllä on aivan ihanaa että tulee syksy. Syksyssä on parasta on ehdottomasti se miten silloin pukeudutaan. Saa käyttää farkkuja, tai itseasiassa kelien puolesta usein pitää käyttää pitkääpökää, pitkähihaisia, muhkeita huiveja. Ja ne värit! Arvatkaa ketä himoitsee burgundyn punaisia converseja, takkia, huivia... Vaikka mä täysin kesäihminen siis olenkin, niin jotenkin mä en osaa enkä tykkää pukeutua kesäisin. En käytä mekkoja kuin juhlissa, hameita en käytä ollenkaan. Shortsit on aina niin kinkkinen yhdistellä. Nytkin meinaan jo huokaista kun edes mietin tommosta kesävaate kriiseilyä. Tosin nyt oon koko kesän yrittänyt etsiä maximekkoa, mutta mä olen niin pirun vaativa etteipä sellaista sitten tänäkään kesänä (ainakaan vielä) löytynyt. Maxihameista mä taas en tykkää yhtään, varsinkin kun useimmat niiden käyttäjät MUN mielestä ei osaa yhdistää niitä muihin vaatteisiin. No mutta, nyt jatkan syksykuteitten etsiskelemistä netistä! Pitäkää kiva viikko, mä suuntaan loppuviikosta pienelle minilomalle!

14 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥