Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Vaasa

DSC_0016 DSC_0115 SHOES/CONVERSE   JEANS/ONLY   TOP/BIKBOK   WATCH & BAG/MICHAEL KORS  SUNGLASSES/RAYBAN

DSC_0038
DSC_0256 DSC_0063 DSC_0103 DSC_0104 DSC_0128 DSC_0129 DSC_0171  
Viime viikonloppu oltiin tosiaan minilomalla Vaasassa. Mä en ole koskaan aikaisemmin käynyt Vaasassa, paitsi kiertueella hätsynpikaa. Oltiin silloin se yö Tropicklandiassa. Mutta nyt, koska me ei haluttu mitään kylpylä lomaa, vaan hotelli ihan ydinkeskustasta. Me päädyttiin Sokos Hotelliin. Joka siis sijaitsee aivan ydinkeskustassa, torin laidalla. Samassa rakennuksessa kauppakeskus Rewell Centterin kanssa. Mä tykkäsin hotellista tosi paljon. Alakerrassa oli Amarillo, jossa me jälleen kerran syötiinkin. Hotellista pääsi suoraan kauppakeskuksen puolelle, parkkipaikka oli tosi iso, ja se sijaitsi torin alla, minne pääsi myös suoraan hotellista. Vaasan oli tosi helppo ajaa, ja myös siellä oli yllättävän helppo suunnata paikasta toiseen. Vaikka me ei edes menty Vaasaan suoraan kolmostietä mikä tietenkin olis ollut vieläkin helpompi. Vaan me käyttin mennessä myös Tuurissa. Mistä mä en ainakaan löytänyt yhtään mitään, säästyipä siis rahat ainakin! 
Itse Vaasasta mä tykkäsin myös tosi paljon. Se ydinkeskusta oli tosi kaunis ja semmoinen täynnä elämää. Mutta sitten kun siitä lähti vähän kävelemään eteenpäin, tuli erittäin rauhallista ja hiljaista mikä mut yllätti todella. Kauniita rakennuksia, pikkuputiikkeja, kahviloita ja sitten tulikin jo meri.
Keskustasta taas löytyy kaikki perus kaupat, gina, jc, bikbok, cubus yms. Mistä mä myös olin tosi yllättynyt. En oikeen tiedä mitä mä odotin sieltä löytyvän/siellä olevan koska mä ainakin yllätyin tosi monesta jutusta tosi positiivisesti. 
Myös yöelämää tuli hieman tsekattua. Hotellin yläkerrassa oli semmoine yökerho kuin Sky. Sinne meillä hotellin asiakkailla oli vapaapääsy, joten käytiinhän me sitten sielläkin pyörähtämässä. Ja siellähän oli enemmän väkeä kuin me edes osattiin odottaa. Sen lisäks me sitten käytiin myös muutamassa baarissa pienen kävelymatkan päässä, mistä kaikista jäi vain positiivista sanottavaa. Tosin niiden nimistä mulla ei ole hajuakaan :D 
Ostoksia mä tein hyvin niukasti. Kokonaiset kaksi neuletta, edellä nähtu leopardipaita sekä alusvaatteita. Mulla on nyt pienimuotoinen säästökuuri menossa. Syy tähän selvinnee sitten kun rahaa on tarpeeksi kasassa! 
Mutta kokonaisuudessaan mä suosittelen Vaasaa lomakohteena toosi paljon jos Suomen rajojen sisäpuolella haluaa paikkoja nähdä! :) 

10 kommenttia

 1. Jos joskus eksyt vielä Vaasaan, niin kannattaa käydä tsekkaamassa raippaluodon silta. :D Se on nimittäin Suomen pisin silta ja on se aika hienon näkönen :)

  VastaaPoista
 2. Mä en ole koskaan aikaisemmin käynyt Vaasassa, paitsi kiertueella hätsynpikaa. Oltiin silloin se yö Tropicklandiassa.

  nii siis oot sittenki käyny :D

  mut joo kivoi kuvii ja vaasa kyl on kiva paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en laske sitä käymiseks :D olin töissä, ja nukuin vaan yön hotellissa :D en käynyt yhtään missään! :D

   Poista
  2. mutta kyllähän sä siellä silti olit ;D

   Poista
 3. Upee banneri ja ihanat noi kengät! :)

  <3 http://herranenronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oli kiva lukee tätä ku asun itte vaasassa, nii kivaku vaasastaki tykätään :3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥