Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MK x2 ♥

Viime viikolla käytiin tosiaan siellä Tampereella Juuson kanssa. Ja elämäni ensimmäistä kertaa pyörähdettiin myös Cottonilla. Voi vitsit mun sydän oli sulaa sinne! Niin paljon kaikkea ihanaa. Noh, kuitenkaan sitä mitä me lähdettiin etsimään ei löytynyt. Heille oli kuitenkin juuri tullut järkyttävät määrät lisää tavaraa, jotka odottivat tietokantoihin laittoa ja hyllyyn pääsyä. Parin päivän jälkeen me lähdettiinkin sitten heti aamun sarastaessa Mansikan kanssa käymään vaihtamassa mun blockfest lippu rannekkeeseen. Ja samalla sitten eksyttiin tsekkaamaan, josko hyllyt olisivat saaneet täydennystä. 

DSC_0405  
Ja kyllähän ne sitten olivat. Jopa niinkin paljon, että meinasi oikein valinnan vaikeus iskeä. Lukijat varmaan tietääkin että mä olen jo jonkin aikaa haaveillut ja etsiskellyt semmoista laukkua, jonne sopii puhelin, lompakko sekä jotain pientä tarpeellista. Kuitenkaan kohdalle ei ole osunut semmoista jonka olisin kelpuuttanut. Cottonilla pääsi kuitenkin käymään ihan päin vastoin. Meinaan niinkun sanoin, iski se valinnan vaikeus. Lopulta sitten yksinkertaisuus vei voiton.

DSC_0414  
Musta, nahkainen, kultaisilla yksityiskohdilla Sisälle mahtuu lompsa, avaimet, kännykkä, sekä jotain pientä tarpeellista. Blockeilla tämä pääsi heti käyttöön ja tykkäsin kyllä! Edellis postauksen kuvissa tämä mulla olalla onkin. Yritin etsiä siellä laukkua hopeisilla yksityiskohdilla, mutta mitä me sen myyjänkin kanssa juteltiin, niin nykyään suurin osa Korssin ja marc jacobsin laukuista on näillä kultaisilla yksityiskohdilla. Harmi vaan että lähes kaikki mun korut on hopeisia :D ehkä tähän asiaan pitänee tehdä pieni korjaus! Muut vaihtoehdot olisivat olleet pikkuruisen isompi kuin tää, missä olis ollut niittejä (eikiitos) ja sit semmonen missä olis ollut se sama lukkosysteemi kuin hamiltonissa. Kuitenkin se olis ollu malliltaan tätä vastaava. Mutta musta se lukkojuttu kuuluu noihin hamiltoneihin, joten halusin tämän sitten ihan näin yksinkertaisena. Hintaa tällä oli 190€. Tämä ei kuitenkaan ollut reissun ainkonainen ostos.

DSC_0434  
Cottonilta löytyi vihdoin myös pitkään havittelemani rannelaukku/lompakko. Parasta tässä oli se, että tää on juuri suunniteltu iPhonelle, joten mun puhelin sopii tonne täydellisesti sisälle! Siellä on useampi tasku ja parit korttipaikat. Ei varmaan ole vaikea arvata pääsikö tämä heti käyttöön vaiko ei. Tällä hintaa oli 95€ muistaakseni. 
Molemmat aivan huippuostoksia! Vieläkun löytyisi se täydellinen musta vähän isompi laukku......

14 kommenttia

 1. Käytkö töissä, vai miten sulla oikeen riittää rahaa tommosiin hienouksiin?

  VastaaPoista
 2. mis oot töissä?

  VastaaPoista
 3. oi kunpa mullaki olis rahaa ostaa tollasia hienoja juttuja *.*

  kiva postaus taas kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (-: Töitä ja sitten vähän säästöön niin kyllä sullakin on! (:

   Poista
 4. Multakin löytyy toi lompakkosysteemi, joka on kyllä maailman kätsyin! Mulla on paha tapa käydä kuolailees tuolla Cottonilla, se valikoima siellä on kyllä aika mahtava:)

  VastaaPoista
 5. upee blogi! käy kattoos mun blogi, sinne pääset tästä :)

  kommentit ja lukijat tervetulleita! :)

  VastaaPoista
 6. Vitsi pitäs itekin mennä pyörähtää tuola Cottonilla. En oo käyny vaikka Tampereella asun ja Korsin laukku ois suunnitelmissa. Sulla on muuten aivan ihania vaatteita!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥