Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

♥ 2 VUOTIS ARVONTA ♥

fbgbgb
Tänään 31.7. tulee kuluneeksi kaksi vuotta siittä, kun perustin tämän blogin. Kahteen vuoteen on mahtunut hurjan paljon kaikkea, ja teitä ihania lukijoita on tullut yli 400 kappaletta. Tahdonkin kiittää kaikkia teitä järjestämällä pienen arvonnan, yhteistyössä uuden yhteistyökumppanini Keskisen Kellon kanssa. 
Koska Jet Set Addiction kellojen valmistus on lopetettu, ja pikkuhiljaa ne tulevat loppumaan myös kaupoista, päätimme antaa yhdelle onnekkaalle vielä mahdollisuuden saada tämä kyseinen kello itse valitsemassaan värissä. Väri vaihtoehdot löytyvät Keskisen Kellon sivuilta, jonne tulee suora linkki postauksen lopussa. Hurjan paljon onnea kaikille arvontaan. Julkaisen voittajan viikon kuluessa arvonnan päättyessä ja otan sähköpostilla yhteyttä voittajaan! :) 
 Väri valikoimaan pääset tästä.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

1. Arvonta on tarkoitettu tämän blogin lukijoille. Eli valitettavasti anonyymit eivät tähän voi osallistua.

2. Valitse Keskisen Kellon sivuilta lemppari rannekello tai jokin muu tuote, ja linkitä se tähän tekstiin. Perustele miksi juuri se on lempparisi. Sivuille pääset klikkaamalla alla olevaa logokuvaa.

3. Samaan kommenttiin heitä sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyttä mahdollisen onnen osuessa kohdalle. 

4. Arvonta aikaa on tasan viikko, eli arvonta loppuu 7.8.2013.
Logo_2013  
Postaus ja arvonta on toteutettu yhdessä Keskisen Kellon kanssa.

92 kommenttia

 1. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223433-p-2566.html

  Rehellisesti, mulla ei koskaan ole ollut kelloa. Oon kyllä aina haaveillut kellosta, mutta mulla ei ole ollut varaa ikinä ostaa:s Tuo on aivan ihana minkä tohon linkkasin, tosi sulonen ja ihanan värinen:3

  s.posti: pipsa.pirhonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. http://www.keskisenkello.fi/kalevala-koru-sydansormus-hopea-117-p-6307.html Tämä on ehdottamasti lempparini noista tuotteista. Oon omistanu aikaisemminki kalevala sormuksen, mutta eräänä kauniina päivänä sitä ei enää löytyny ): enkä vieläkään ymmärrä mihin ihmeeseen se on kadonnut. Niin paljo, kun siihen ehdin tykästyä.

  saari.emilia@hotmail.com

  <3:lla emilia

  VastaaPoista
 3. http://www.keskisenkello.fi/michael-kors-mk5165-jet-set-rannekello-p-5177.html

  Tää on mun lemppari koska Michael Kors ja hopea ja timantit<3 täydellinen :)

  erika.halttu@gmail.com

  VastaaPoista
 4. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  Oon aina halunnut ton jet setin kellon! Varsinkin vaaleanpunasena koska se on minun lempiväri:3 Oon kinunnu tuota porukoilta aina siitä lähin ko oon nähny muilla tytöillä tommosen. En koskaan halunnu painostaa niitä sitä ostamaan mutta tuo on vaan aivan täydellinen ja rakkaus! oon sitä yrittäny saaha jotakin kaks vuotta, mutten itte osaa rahaa säästää.. Tuo väri on täydellinen ja rakastan muutenkin vaaleanpunaista! Timantit kimaltaa kivasti vaikkei ne nyt aitoja olekkaan, kellot on muutenki kivoja käessä ko niistä voi helpommin kattoa kelloa entä puhelimesta ja ne on nättejä.

  sähköposti: veekaveera@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html
  Tää on mun ehdoton suosikki sivun kaikista tuotteista. Pinkki/vaaleanpunainen on mun ehdoton suosikkiväri ja rakastan blingblingiä ! Muut korut/rannekellot eivät oikee ole mun makuun.

  -nea13@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  en oo koskaa omistanu kelloa, ei oo oikeesta koskaa tullu hankittuu.. tommose ois kiva , sopis jopa johki asuihkin koruks. ja kellosta ois kivempi kattoo paljo kello on ku puhelimesta esim koulus :)

  emu.1999@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. http://www.keskisenkello.fi/michael-kors-mk2302-p-9571.html
  Lempparini on tää, koska rakastan valkosen ja kullan yhdistelmää! Ja tää on vieläpä Michael Kors! UPEA!

  christina.rahja@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. http://www.keskisenkello.fi/daniel-wellington-st-andrews-0507dw-p-9778.html

  Olen aina haaveillut Daniel Wellingtonin kelloista, ne vaan on niin ihania, mutta rahani ei ole riittänyt niitä ostamaan. :s

  97salla@gmail.com

  VastaaPoista
 9. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  mun ehoton lemppari!! jet set, pinkki/vaaleenpunanen♥ oonb aina haaveillu tollasesta mutta aina se on jäänyt pelkäksi haaveiluksi rahan, laiskuuden tai muun vuoksi.. tuo kello on niin täydellinen ja noi timantit..♥ ois ihan unelmaa saada tollanen. mulla on yks kello jossa on myös timantteja, minusta ne vaan sopii melkeempä kaiken kans ! :)

  s.posti: jasmin.henna-riikka@luukku.com
  ja onnee 400 lukijasta, toivottavasti jatkat vielä kauan blogin pitämistä:)!!!

  VastaaPoista
 10. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Oon tykänny Jet Set-kelloista aina, mutta koskaan en oo sellasta saanut aikaseksi hankittua :D Tää on mun lemppari, koska musta väri on aina tyylikäs ja sopii kaiken kanssa yhteen. Kulta- ja timanttikoristelu tuo sopivaa lisäeleganssia kelloon! :)

  riikkamaria.vee@gmail.com

  VastaaPoista
 11. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Olis ihanaa saada mun vanhalle jetsetille kaveri ja tämä olisi aivan täydellinen muuttamaan meille! <3 Kello on nykyään mun asusteista kaikista hyödyllisin ja tärkein ja tämä musta kello kultasin timantein on aivan täydellinen! :)

  laura.mansikkamaki@ovi.com

  VastaaPoista
 12. http://www.keskisenkello.fi/nomination-poesia-rannekoru-025111014-p-7252.html tai http://www.keskisenkello.fi/hugo-boss-rannekello-1502265-p-4980.html

  oli tosi vaikee päättää mikä olis kaikkein ihanin koru/kello mun makuun, enkä edes käyny kattomassa kaikkia, mutta ton kellon loppujenlopuksi valitsin koska tuo on aivan upee!! ja ei olis mulla ikinä tuommoseen varaa, mutta sen takia linkkasin myös ton ihanan käsikorun sillä en oo varma et mikä se hinta kuuluis olla? eli jos kello menee yli rajojen nii sitten käsikoru olis tosi mahtava saada. ...jos voitan! :D

  lena.malaniak@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223424-p-2564.html

  Oon jo pitkään ettiny itelleni rannekelloa, mut sopivaa ei oo sattunu kohalle. Tuo väri on niiin ihana. Semmonen ihanan hento, ei oo liian tumma. Ja nuo timantit tekee siitä vielä semmosen koristeellisen ja vielä ihanamman :) Niin perfecto!!:)
  www.sara_hahaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Silloin kun jetsetin kellot oli kovassa huudossa, miullakin oli hinku saada kyseinen kello omaan ranteeseen, mutta aina sen osto vaan lykkääntyi. Tää kyseinen kello olis just sopivan yksinkertanen miulle, ei räikeetä väriä ja noi 'timantit' antaa tohon kelloon kivan lisän :) En käytä koulun takia enää hirveästi koruja, joten tää olis tosi käytännöllinen siinäkin suhteessa, että sen vois vaan nopeasti sujauttaa ranteeseen ja se olisi käytännöllinen ja näyttäväkin!

  anni.peratalo@gmail.com

  VastaaPoista
 15. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  apua tuo kello :o ihan täydellinen! Ois ihan törkeetä omistaa tommonen, koska en oo ikinä yhtäkään kelloa omistanut, saatikka raaskinut ostaa :D niin ihana värinennki vielä♥ wää tahtoo! Kuitenkin tosi kiva arvonta jeei!

  taru.filppu@luukku.com

  VastaaPoista
 16. http://www.keskisenkello.fi/daniel-wellington-st-andrews-0507dw-p-9778.html

  Tää kello on ollu mun ostoslistalla jo niin pitkään! Kello käy melkeinpä kaiken kanssa ja on muutenkin upea! :)

  marika.jarvinen96@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Kalevalan hopeinen sydänsormus on ehdoton lemppari! Kännykällä en sitä linkata pysty :( Se on joululahja toiveena tälläkin hetkellä! :)

  sanna.rantakari@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  Rakastuin tuohon kellon väriin ja yksityiskohtiin! Oon niiiin kauan halunnu tän tapasen kellon, ku en oo ikinä minkäänlaista omistanu :)

  tii-ia@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. http://www.keskisenkello.fi/michael-kors-mk5049-p-5249.html

  aivan ihana kello ! mulla ei oo koskaan ollu rannekelloa koska ei vaan oo tullu ostetuksi :( tuo kello on ihan täydellinen valkoisen nahan ja hopean yhdistelmä ♥ tuon vois yhdistää asuun kuin asuun, aivan ihana kello ! ja noi yksityiskohdat on jotain niin ihana :) aina oon haaveillu mistä tahansa mk tuoteesta ja nyt ois semmonen mahdollisuus saada, mutta ei oo toi arpaonni aiemminkaan suosinu niin enpä usko sen suosivan nytkään :( toivotaan parasta ;)

  sposti: lottamikkila00@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1635424-p-2589.html

  Olen lukija! :)
  Olis kiva saada rannekello kun mulla semmosta ei vielä oo ollut ja haluaisin!! :)
  Väri on mulle sopiva!! Ihana väri :)

  nannuska01@gmail.com

  VastaaPoista
 21. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223830-p-2574.html

  Valitsin tän, koska keltanen on ollut mun suosikkiväri jo pitkään, ja miten upeesti toi hopeinen "timantti"reunus tohon sopiikaan! :) Tuli heti semmonen "se on toi!!" kun näin kuvan :D

  esme-@windowslive.com

  VastaaPoista
 22. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223433-p-2566.html

  Aaa, sattu tosi hyvään saumaan tällänen arvonta! Oon jo pitemmän aikaa miettiny et ois vihdoin aika ostaa rannekello, ja noita jet-settejä oon kattellu tosi monilla et ne on tosi söpöjä ku löytyy niin ihania värejä. :) Mietin pitkään ton värin ja sitte vihreen kellon välillä, mut päädyin siniseen koska sitä on jotenki helpompi yhdistellä mun vaatekaapin sävyihin. Hihi, nyt jännitetään.

  marsunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Haha, en omista rannekelloo, joten tommonen ois just huippu! En oo ikinä oikein tykännykään rannekelloista, mutta nyt oon alkanu tykästyy ja toi näyttäs just kivalle :)!

  VastaaPoista
 24. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Mulla ei oo koskaan ollut rannekelloa, ja kovasti oon sellaista aina yrittänyt ostaa, mutta jostain syystä ei ole sitten ollut varaa tai se ei vaan oo tullut asiaksi. Kello olis tosi tarpeellinen mulle, ja silloin ei aina tarvis kaivaa sitä kännykkää esille :p

  oona.laitila@gmail.com

  VastaaPoista
 25. http://www.keskisenkello.fi/tommy-hilfiger-1781247-gracie-p-7592.html

  Koska en vieläkään omista rannekelloa (joka tosin on ollu hankinnan alla jo kauan) Mutta tiiän tasan tarkkaan minkälaisen kellon haluan ja tuo vastaa kaikki mun toiveet. Nahka ranneke ja sitte vähän timantteja koristeena, täydellinen mun makuun! :)

  VastaaPoista
 26. unohtu sähköposti laittaa eli mierraa-@hotmail.com :D

  VastaaPoista
 27. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  Itelläni on ollu koko elämän aikana 1 kello ja se on rikki eikä sitä voi korjata:D Oon jo muutaman vuoden haaveillu tosta jet setistä, mut ei oo tullu koskaan ostettuu. Toi pinkki on täydellinen kello mulle! <: ja nuo timantit<3 !

  iida.silvennoinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html
  Oon aina halunnu just tollasen :3!!! Mut en oo raaskinu ostaa....ois niiiin ihanaa saaja tollanen <3 Se sopis just mulle!

  amanda.eskola00@gmail.com

  VastaaPoista
 29. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1635411-p-2581.html

  Oon jo pitkään miettiny ostavani kellon, mutta ikinä ei ole ollut tarpeeksi rahaa, vaikka eihän tuokaan paljoa maksa. Oman auton remonttiin on vaan viime päivinä uponnut liikaa rahaa, eikä ole jäänyt paljoa ylimääräistä. Nyt olis siis oiva tilaisuus tää voittaa!

  emilia.lastumaki@luukku.com

  VastaaPoista
 30. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Mun käytössä kellot kuluu nopeasti, joten uudelle on aina tarvetta. Musta on lempivärini ja tuossa on myös vähän bling blingiä ;) Sopii hyvin mun tyyliin.

  kirsivaltonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 31. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1635411-p-2581.html

  Selasin pitkää noita huikeita värejä ja teki mieli valita lempparikseni joku kirkas (se yks niistä vihreistä oi<3). Päädyin kuitenkin tähän mustaan, koska on helposti yhdisteltävissä kaikkiin vaatteisiin.

  Nennnny@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1635411-p-2581.html


  En omista vielä yhtäkään Jet Setin kelloa, ja tämä olisi juuri täydellinen ensikelloksi! Ihanan yksinkertainen, mutta silti niin ihana - rakkautta siis ensi silmäyksellä ♥

  hanna.pekkala@live.fi

  VastaaPoista
 33. http://www.keskisenkello.fi/daniel-wellington-sheffield-0508dw-p-9776.html

  Oon haaveillu jostain merkkikellosta ties kuinka kauan ja Daniel Wellington on musta tosi simppeli mutta silti tosi hieno, ois niiin täydellistä voittaa tää!

  sofiakatariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  En omista ainuttakaan Jet Setin kelloa, ja kokonaisuudessaan kellovarastooni kuuluu yksi ainoa korukello. Lähiaikoina olen alkanut tutkiskella eri kellovalikoimia kaupoissa, ja tavoitteena olisikin lisätä omien kellojen määrää, ainakin niin että arkisin voisi pitää kelloa kädessä.
  Linkitin arvontaan mustan Jet Setin, koska rakastan kimallereunuksia ylipäätänsä kelloissa, ja musta väri sopii niin asuun kuin asuun.

  pinjuli1@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223835-p-2558.html

  Tykästyin tähän kelloon heti kun näin sen ekan kerran olikohan Koskarissa kun oltiin kiertelemässä tylsyyksissämme kauppoja. Ite en oo koskaan omistanu rannekelloo ja sen takia oliskin hauska opetella käyttään sellasta (-:

  aurora@kairtamo.fi

  VastaaPoista
 36. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  En oo koskaa oikee osannu käyttää kelloa mut jos mul tommonen olis ni voin vannoa et on lähes jokapäiväisenä asusteena.

  Minttu.kari@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. http://www.keskisenkello.fi/dkny-keraaminen-rannekello-ny8140-p-5098.html

  Kunnon kelloa, jota oikeasti olisin tykännyt käyttää, ei oo mulla oikeestaan ollut ikinä. Oon miettinyt pitkään Jet Setin kelloa, mutta kun sitä valkosta lempparia ei enää löytynytkään, niin päädyin kattelemaan muita tuotteita. Yleensä tykkään käyttää enemmän koruja, mutta ihastuin tähän DKNY:n rannekelloon just sen takia, että siinä vivahtaa pieni korumaisuus. :)

  sonjakoskensalo@gmail.com

  VastaaPoista
 38. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Kyseinen kello osui heti värivalikoimasta silmään ja tykästyin. Musta sopii kaikkien kanssa, lisä hienoutta kelloon tuo kulta & timantittikoristeet. Rakastan kaikkea mikä kimaltaa, hehe. Kello on minun tyylini sopiva ja oikein kivan näköinen. Kaiken lisäksi mulla ei ole yhtäkään rannekelloa niin olisi ihanaa saada tuollainen :3!

  maija.laksola@hotmail.com

  ++ sulla on aivan ihana blogi :>! kuuluu mun lemppari blogeihin :)!

  VastaaPoista
 39. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Kello ois just hyvä,ei tarvis aina kantaa puhelinta mukana :D T ä y d e l l i n e n! ♥

  sissi19982012@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223433-p-2566.html

  Koska olen tottunut käyttämään vain tummia vaatteita, niin tämä kaunis jään värinen kello toisi piristystä asukokonaisuuteen :)

  suttyra@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html
  Itelläni koskaa ole ollut kelloa ja ei ole koskaan tullut hankittua mut tää ois kiva, sopis melkein mihin tahansa asusteisiin:) ihanin ja noi timantit♥

  emmah1621@gmail.com


  ps.tosi ihana banneri sulla:)

  VastaaPoista
 42. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Mulla ei oo koskaan ollut kelloa, koska en ole koskaan malttanut ostaa sellaista. Oon kyllä näitä jet-set kelloja useampaan otteeseen katellu:) Tää kello on tosi kiva, kun siinä on kans tota kultasta. Tää sopii kuitenkin lähes kaikkien asujen kanssa, joka on mun mielestä tärkeä kriteeri sillä eihän esimerkiksi sinistä kelloa voi yhdistää keltaisen paidan kanssa ;)

  jultsku98@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Ehdoton suosikki! Olen aina halunnut jet-setin kellon, mutta rahaa kun mulla ei ole, tai en muuten vain ole raaskinut ostaa. Musta sopii yhteen kaikkien vaatteiden kanssa ja perso kun olen timanteille;) Olisi koulussakin helpompaa katsoa ranteessa olevasta kellosta kelloa, kuin kaivaa puhelin salaa taskusta! Rakastuin♥! Laiton kommentin uudelleen koska unohdin s.postini :/

  sannakarhu@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. http://www.keskisenkello.fi/daniel-wellington-sheffield-0608dw-p-9777.html

  Oon vaan niin rakastunu noihin Daniel Wellingtonin kelloihin ja sellanen olis niin ihana laittaa ranteeseen koristaan asuja :-)

  tofff@windowslive.com

  VastaaPoista
 45. http://www.keskisenkello.fi/tommy-hilfiger-1781247-gracie-p-7592.html

  Tää on täydellisyys<3 ostin aiemmin valkoisen kellon, mutta tämä oli liian suuri pienen ranteeni ympärille:/ tää olis just täydellinen, koska siinä on erilainentuo kiristys hihna:)

  roosa-maria.r@luukku.com

  VastaaPoista
 46. http://www.keskisenkello.fi/dkny-korukello-ny4631-p-9113.html
  Tämä DKNY Korukello on suosikkini, sillä se käy niin arkeen kuin juhlaan ja on klassisen kaunis. Tuo Jet Set kello sitten olisi ihan huippu voittaa ja sen haluaisin aivan varmasti pinkkinä. Piristystä ja väriä arkeen siis :) Toivottavasti onni suosii!
  millamagia30@gmail.com

  VastaaPoista
 47. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  Itse tykkään kelloista paljonkin ja mulla onkin 2 kelloa, mutta ne on ihan älyttömän tylsiä koska perus musta ja ruskea. Löysinkin tälläisen piristävän vaaleanpunaisen kellon jolla sais vaikka mustan jakun kanssa vähän piristystä asuun :) !

  jennuli3@gmail.com

  VastaaPoista
 48. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  ää unohtu ekassa kommentissa sähköposti :D joten tässäpä tämä: jnnasi96@gmail.com

  Tommonen kello ois aivan ihana! En yleensä kelloista oo koskaan tykänny, mutta toi ois perfect! Enkä omista rannekellookaa vielä.

  VastaaPoista
 49. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html

  Sattupa sopivasti tämä arvonta, sillä joku puolisen tuntia sitten sanoin mun miehelle, että nyt kun aloitin uudessa työpaikassa, niin tarvitsisin rannekellon! :) Mulla ei yleensä ole housuissa taskuja, niin en pysty kännykkää kantamaan töissä mukana kun olen esimerkiksi ulkona ja kelloa tarvitsisi. Siksi rannekellolle olisi käyttöä ja tämä rannekello oli mun mieleen! :)

  mylullabyblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html
  Oon ihastellu näitä Jet Set kelloja ties kuinka kauan,mutta ei oo ikinä tullu sellasta hankittua :( Muistaakseni oon omistanu tasan yhden kellon,sekin oli joku nalle puh kello paapalta,mutta eihän se kauaa kestäny :(! Toi olis niin käytännöllinen ja ihana!<3 Ei tarttis aina kaivaa kännykkää esille vaikkapa koulus,nii sais vaa vilkasta tosta ihanasta kellosta,että mitäs se kello oikeen on :)! Tuon värinen sopis tosi hyvin monien asujen kanssa!
  Tähän loppuun vielä että tää sun blogis on yli ihana ja oonki tätä jo jonkin aikaa lueskellu,yks lemppari blogeistani!:)

  VastaaPoista
 51. Tässä viel tää sähköposti: veera.ojanpera@wippies.com

  VastaaPoista
 52. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html

  Tää on kiva ja sopii kaikkien kanssa! Ja jetsetit on kivoja kaikissa väreissä mutta en osaa valita, joten otan valkoisen :D

  oona.heino@gmail.com

  VastaaPoista
 53. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html

  Ehdottomasti tällänen jet set ois hienoin ! :)
  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Ooo rakastuin tähän! :) Oon kauan suunnitellut ostavani Jet Set-kellon, mutta en oo sitten koskaan raaskinut ostaa semmoista. Toi musta/kultanen olis ihan täydellinen ♥

  katja96@suomi24.fi

  VastaaPoista
 55. www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html
  Tämä jetset kello on lemppari ! Sain viimekesänä rippilahjaksi vaaleanpunaisen jetset kellon ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Onnistuin kuitenkin hetki sitten hajottamaan sen ja olen yrittänyt metsästää uutta, mutta tuntuu olevan kaikkialta loppu tämä perus musta ja valkoinen jotka värin puolesta ovat käytännöllisimmät ja sopii kaikkien vaatteiden kanssa. Nykyisin kun töissä ohjailen niin rannekello on kuitenkin välttämätön ja se on hankintalistalla ykkösenä ! :)
  S.posti: iida-sofia.aikas@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html
  Mäkin kuulun epäonnekseni näihin ihmisiin, ketkä ei oo ikinä omistanut rannekelloa ! Nyt oon jo parikuukautta kaavaillut ostavani sellaisen, ja tämmöinen arvonta tuli juuri sopivaan aikaan hahah :D Värin valitsin sen takia, että olen melkoisen värikäs persoona, että käytännöllisen valkoinen sopii kaikkien vaatteiden kanssa.

  mirka.lilja@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223428-p-2590.html

  Pinkki on niin mun väri ja timantit o niin mun juttu, eli toi kello olis aivan mahtava :D Mun on töissä ollu pakko opetella pitämään rannekelloa ja tosta mun nykysestä on hihna rikki ja se roikkuu säälittävästi mun ranteessa, eli uudelle olis kyllä käyttöä:)

  VastaaPoista
 58. Nii ja unohdin tottakai tosta äskeisestä sähköpostiosotteen, eli marenki_@hotmail.com :D

  VastaaPoista
 59. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html

  Pitkään olen kunnollista kelloa ettiny ja tämä valkee sopii kaiken kanssa hyvin. Sopivan erilainen mutta silti samalla todella upea!

  essi97@netti.fi

  VastaaPoista
 60. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html
  Tämä ! Oon ettiny näitä niin paljon, mutta kaikissa kaupoissa ne on ollu aina loppuun myyty, tai niiku noi valkoset :( !

  milja.annukka123@gmail.com

  VastaaPoista
 61. http://www.keskisenkello.fi/dkny-chronograph-ny8707-p-8355.html

  ooi tää on oikeen unelmakello, kultaa ja timantteja ;) tois kivan piristyksen asuihin! =)
  ella-poso@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. http://www.keskisenkello.fi/tommy-hilfiger-1781247-gracie-p-7592.html

  tämä oli lemppari tuolta sivulta, koska rannekello on ollut haaveissa jo pitemmän aikaan ja tuo nyt vaan oli ihan tosi kaunis ja tyylikäs! :)

  tiiamaria.93@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223424-p-2564.html ,kello on minulle melkein ku vaatteet entinen meni rikki joten uusi pitäisi saada (se kello oli papan antama joka on kuollut) :)


  tiia99.hyvonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Noh toi on mun lemppari ku oon katellu sitä jo jonku aikaa mut äiti ei ikinä osta koska oon käyttäny liikaa rahaa (ups:D) nii en varmaa ikinä saa tommost kelloo ku en haluu mitää muita ku just toi :D

  jaggivanukas@gmail.com

  VastaaPoista
 65. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1635411-p-2581.html

  Tuo on suosikkini, värilliset olivat myös kaikki niin ihania.. Mutta musta on helpoin yhdistellä eri asuihin.. :)

  resuella@gmail.com

  VastaaPoista
 66. http://www.keskisenkello.fi/hugo-boss-1502302-p-7053.html

  Kaikista kelloista tämä on ehdoton suosikkini. Ehkä viehättävintä on juuri se, etten näe kelloa yhtään "itseni näköisenä".

  saaramarianne@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Tällainen olisi kiva ja oikein hempeän värinenkin :)

  http://www.keskisenkello.fi/nomination-rannekello-classic-076000014-p-7121.html

  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 68. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1893402-p-3359.html


  anniina-ansku@hotmail.com

  ja valitsin tämän koska olen etsinyt juuri tätä kelloa enkä ole löytäntyt sitä mistään ja tämä on tyyliäni ja vielä oikean värinenkin:)

  VastaaPoista
 69. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-smoothie-j1664s831-p-5825.html

  Todella kauniit värit ja sopisi tyyliini kuin unelma. Haaveillut olen jo pidemmän aikaa sievästä ja itseni tyylistä kelloa ja tämä se todellakin on
  salliskainen@gmail.com

  VastaaPoista
 70. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223417-p-2587.html

  Tykkään tosi paljon valkoisista ja hopeista rannekelloista ! Mulla on jo pitkään ollu tavotteena ostaa jonkinlainen kello, mutta en oo ollu varma tulisko käyttöä hirveesti. Tähän kelloon ihastuin ensisilmäyksellä, eikä oo hirveän hintanenkaan :-) ihan varmasti ois tuolle käyttöä ! Sopii tyyliini hyvin.

  joanna.hakala@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. http://www.keskisenkello.fi/michael-kors-mk3131-rannekello-p-5949.html

  mitä tähän muuta voi sanoa kuin t ä y d e l l i n e n! <3 ennen vierastin rannekelloja tosi paljon, musta ne oli jotenkin mummomaisia, mutta nykyään rannekello on mun syksyn must have- listalla ensimmäisena haha! tykkään kyseisen kellon korumaisesta ulkomuodosta tositositooosi paljon! :-)

  reetta.reijonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 72. http://www.keskisenkello.fi/adidas-cambridge-chronograph-adh2599-p-6554.html

  En oo ite välittäny oikeen koskaa kelloista,ja sen takia mulla ei ookkaa koskaan ollu kelloa.. Mutta nyt on tullu sellanen fiilis että haluan kellon ja ihan pakko saada sellanen, ja toi adidaksen kello olis ihan unelma! <3

  emiilia-@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. http://www.keskisenkello.fi/tommy-hilfiger-1781306-k2-p-9373.html

  En oo ikinä ennen omistanu rannekelloo, oon vierastanu niitä tosi paljon! Mulle on tullu yht'äkiiä kauhee kellokuume, oon rakastunu rannekelloihin! Oon Jyväskylän jokaisen kaupan rymynny läpi ettien kelloo, josta mä oikeesti tykkään! Mutta ei oo löytyny, ei nää Jyväskylän kaupat kyl mitää kummosia oo, eli ihmekkös tuo :D Kello on mun tän syksyn "must have" listalla, ja tähän rakastuin! Ihan täydellinen, kello löytyy mun lempivärissä ja ihanan yksikertanen!

  VastaaPoista
 74. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Mulla on ollut kello hankinnassa jo viime kesästä asti, musta tuntuu sopivan vähän kaikenlaisten vaatteiden kanssa ja tyttömäisenä tyttönä pidän tietenkin myös pienestä blingblingistä, siksipä valitsin mustan jet setin timanteilla :)

  biretinblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 75. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html
  Tää oli noista Jet seteistä hienoin. Kiva kun se on musta ja siin on ihania timangeja! :D

  wiltsu.kiviharju@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 76. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html?manufacturers_id=53

  Tää on ehdottomasti lemppari, klassinen musta, menee minkä vaan asun kanssa. Ja mulla oikeasti ei ole ollut kelloa. (Jos mukaan ei lasketa pienenä saatuja kukkakelloja joita en suostunut käyttämään koska niissä oli kukkia) :''D

  tuomirantasannamari@gmail.com

  VastaaPoista
 77. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. v.haarakangas@gmail.com ja jetset kello on ollu pitkään hankinnan alla.. rahaa ei oo ollu tarpeeks :D plus että vaaleenpunane kello täydentäis loistavasti mun asusteita :D

   Poista
 78. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Mulla ei oo ikinä ollu semmosta oman näköstä kelloo ja rakastuin tuohon linkkaamaani kelloon heti kun näin sen. Sopii kaiken kanssa ja samassa vielä kultaista blinblögiä (:

  tytti.wahlberg@gmail.com

  VastaaPoista
 79. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  en vaan omista yhtään kelloa ja toi on kivan värinen :))

  katsuuuhh@gmail.com

  VastaaPoista
 80. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1635411-p-2581.html

  Tuo kello miellytti eniten silmääni :) Se on simppeli ja sopii erilaisten asujen kanssa helposti :)

  iris.hattara@netikka.fi

  VastaaPoista
 81. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223428-p-2590.html

  Mulla oli musta Jet Set mutta se meni rikki :( ja sen jälkeen on pitänyt hankkia uusi mutta en oo koskaan saanu aikaiseksi ja toi pinkki ! ahh, rakkaus ! sopii just jos asu on muuten tosi simppeli ja neutraali ni sit olis tommone värikäs kello

  olviii@luukku.com

  VastaaPoista
 82. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1635411-p-2581.html

  Mulla oli mun lemppari kello tosi pitkään kunnes se sitten otti ja hajosi. Oon nyt yrittänyt etsiä hyvää kelloa ties kuinka kauan ja kaikki kaupat alkaa olee katottu. Oon aina halunnut jet setin kellon ja valitsin mustan koska se sopii kaikkiin asuihin! :)

  jenna.makinen@live.fi

  VastaaPoista
 83. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223816-p-2580.html

  Mulla ei oo koskaan ollut rannekelloa, oon tässä pitkään haaveillut sellasesta mutta koska oon hyvin aikaansaamaton ihminen, en oo sitä saanut ostettua. Tää ylläoleva kello ois ihan superihana kultaisten yksityiskohtien kanssa, ehkä vieläkin ihanampi valkoisena mutta mustan valitsin sitten koska mustahan tunnetusti sopii kaiken kanssa :)

  VastaaPoista
 84. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223428-p-2590.html

  ääää...Rakastan kaikkea pinkkiä ja timantteja, niin mikäs sen ihanampaa kuin sellainen kello missä on niin pinkkiä kuin timanttejakin ♥

  elviitti@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. http://www.keskisenkello.fi/suunto-ambit2-silver-hr-p-9241.html

  mulla on joskus ollut samantapainen kello, mutta se meni rikki enkä sen jälkeen uutta ole hankkinut. nyt ois tarvetta sile, ja mahdollisuus voittaa joten yrtitetään :)

  heta.piispanen.HP@gmail.fi

  VastaaPoista
 86. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223424-p-2564.html Tämä♥ Niin ihanan raikkaan ja kesäisen värinen !

  lihavapupu@wippies.fi

  Käy kurkkaamassa myös mun blogista ihana arvonta::)

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
 87. http://www.keskisenkello.fi/daniel-wellington-classy-sheffield-0901dw-p-10123.html
  Ihanan yksinkertanen ja naisellinen kello joka sopii moneen asuun. :)

  siiriprinsessa@gmail.com

  VastaaPoista
 88. http://www.keskisenkello.fi/jet-set-addiction-rannekello-j1223436-p-2562.html

  Mulla ei ole ikinä ollut rannekelloa ja tuota kelloa yksi päivä katselin, mutta rahatilanne ei antanut periksi.:( Tommonen kello ois niin kiva saada, se ois oikee unelma kello!! <3

  tiia.hamalainen@outlook.com

  VastaaPoista
 89. http://www.keskisenkello.fi/daniel-wellington-york-0610dw-p-9775.html
  Tämä on ihana! Tyylikäs, ilman kultaa, koska en tykkää kullan väristä. Tosi basic, ja ihan mun tyylinen!

  sanantikainen@gmail.com


  http://livesanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 90. http://www.keskisenkello.fi/sno-of-sweden-westin-rannekoru-3393153001-p-9268.html

  Rakastan Snö:n koruja. Mulla on pari kaulakorua jo kyseiseltä merkiltä, mutta rannekoru ois kiva myös. Toi olisi ajaton ja sopisi lähes kaiken kanssa.

  http://newlife-jnn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 91. koska voitaja selviää

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥