Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ideaparkin ostoksia ! ♥

Viime postauksen päätin siihen, että saatte ens postauksessa nähdä mitä sieltä ideaparkista oikein tuli ostettua. Ja juuri niin tässä tuleekin käymään. Onneks tuli ostettua semmoisia mitä voi myös syksyllä/talvella käyttää, koska kattokaa nyt tota keliä! Säiden säätäjällä on nyt menny pahasti säädöt sekaisin. Kalenteri näyttää heinäkuuta, sitä kuuta mikskä kutsutaan lämmöntakia mätäkuuks, sitä milloin ihmiset polttaa ittensä rannalla ja kulkee shortseissa joka paikkaan. Ja mitäs toi ilma näyttää? Loppusyksyä tai jotain sinnepäin. Meillä on sisällä 16 astetta lämmintä koska ikkunoista vetää niin paljon että tuuli kyllä jäähdyttää talon. Että mikäs tässä pitkähihainen hupparin alla ja villasukat jalassa. Mutta, mitäs sieltä onnistuneelta ideaparkkin reisulta sitten oikee löyty:
kollaasi2 kollaasi3 kollaasi1 DSC_0137 DSC_0122-1  
Aloitetaan nyt vaikka noista joista jo viime postauksessa mainitsin. Tosiaan ostin siis polarisoidut Ray Banit. Johan niistä ollaan useampi kesä haaveiltu. Nää oli tosi kivassa alessa, ja siksipä nämä sitten lopulta mun mukaani lähtivätkin. Ihan perus lasit nämä siis ei ole, vaan nää on sellaista taittuvaa mallia! Nää taittuu siis tosta keskeltä, sekä sangoista puolesta välistä. Eli nää saa taiteltua tosi pieneen tilaan, mikä oli mun mielestä tosi kiva juttu, koska ei noi taittojutut näy päälleppäin lähes ollenkaan. Ihan noin noi värierot ei erotu oikeasti kuin kuvissa, joten kuvat vähän huijaavat. Aurinkolaseista on muuten pirun vaikee ottaa kuvia!  

En muista koska viimeksi olisin Onlystä farkut ostanut, mutta noi sekä näyttää että istuu täydellisesti, niin ei ollut epäillystäkään ettenkö niitä olisi ostanut. Ne nous heti lempparifarkuiks, harmi vaan ettei niitä voi töissä käyttää noitten repaleiden takia. Tai, ehkä ihan hyvä vaan kun oon jo muutamat siellä onnistunut rikkomaan. Ja sitten tuo leoparditoppi. Vitsit kuinka kauan kesti löytää täydellisyyttä hipova leopardikuviollinen toppi. Mä oon siis ettiny vähän tommosta tummempaa ja rennompaa varmaa kaks vuotta, ja nyt se odotteli mua Veromodassa. 

NewYorkerkin on nyt sitten tsekattu, ja mulla ainakin tuli pettymys. Jotenkin sitä oli hehkutettu ihan hirveesti ja että sinne on pakko päästä. Noi kaks toppia ostin tosiaan alesta sovittamatta, vähä sillain ehkäjoovissiinvoin joskus käyttää, koska ne makso alle kympin yhteensä. Mutta ei siellä ollu kertakaikkiaan yhtään mitään. 

Sitten tuo Veromodan takki. Vitsit ♥ Jo muutaman syksyn verran oon pyöritelly mielessäni ajatusta vaaleanahkaisesta takista, mutta jotenkin noi tummat on aina vieny voiton. Ja ny se löyty! Tosin, tekonahkaisena. Mutta, en valita koska aitojakaan ei ollut. Itseasiassa se verkun myyjä kehu mulle ettei niillä ole liikkeessä mistään mallista ainuttakaan aitonahkaista, mitä ne itse myyjätkin siellä ihmetteli ja oli kait antanut palautetta eteenpäinkin. 

Nyt mä rupeen tekee itelleni safkaa, ja sit jos kerkeen suuntaan tän blogin ulkoasun kimppuun. Mulla on meinaan pari aikas kivaa ideaa tälle, mutta mun perfektionistiluonteen tuntien, ne ei oo ihan helppoja suit sait sukkelaan tehtyjä juttuja. Hauskaa viikkoa kaikille, teitä on pian 400! Ihan mahtavaa! Ü  
 

26 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia, tykkään erityisesti noista farkuista ja laseista! :)

    VastaaPoista
  2. miten saat tekstin samanlevyseksi kun kuvat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös ne saa kun laittaa ne vaikkapa samaan leveyteen ulkoasusta ja sitten postausta kirjoittaessa valitsee sieltä "tasaa".

      Ihana blogi sinulla muuten, ihania kuvia tässä blogissa! :)

      Poista
    2. juurikin noin kun toinen ano neuvoi! <: kiitos! (:

      Poista
  3. Aivan ihania ostoksia ♥ Vitsit tykkään tosta takista & laseista!!

    VastaaPoista
  4. tosi kivat ostokset, tykkään varsinkin tosta enjoy summer- paidasta! :) liityin muuten lukijaksi!

    http://worldbypinja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. mistä noi arskat on ja paljon maksoivat alessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ideaparkista sieltä semmoisesta ns aleshopista ja ne oli 99€ ja ne oli melkein -50% alessa (:

      Poista
  6. Aivan ihanat aurinkolasit ja koko blogi. Tykästyin ulkoasuun. :)

    http://almondinblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ihana blogi <3 pomppasin lukijaksi ja tulisitko muakin seuraamaan, jos mun blogista tykkäät? :)
    http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Mistä toi kuva on sun banneris?:)

    VastaaPoista
  9. Haastoin sinut:)
    http://sannacecilia.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva blogi!:) ja oot muuteski tosi kaunis! Kivoi ostoksii, tykkään noista laseista ja noi paidat on kivoja! Ja ihana banneri!

    VastaaPoista
  11. Ihana blogi, liityin :) !

    http://juliaah-lifewithdreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Aivan mielettömän ihania ostoksia, varsinkin nuo NewYorkerista ostetut paidat! :) Ihania.

    jepesdf.blogspot.fi ‹

    VastaaPoista
  13. kivoja ostoksi :) oot muuten hirmu nätti :o mutmut liityin blogiisi & tyksin tosta sun bannerista :3

    http://toinentulevaisuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Voi ei kuinka täydellinen tuo leopardi paita!! :)

    http://katjaerika.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥