Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Minkäs teit Megane!

DSC_0170-horz  
Moikka, taas on aika jotenkin ihmeen kaupalla kadonnut. No ei, se on kadonnut töissä. Eilen loppui kuuden päivän työputki. Huhhuh! No, onneks mä tykkään sentään työstäni. Ja torstaisen vapaapäivän kunniaks pitihän sitä nyt törsäileenkin päästä, ja tällä kertaa oikein erittäin hyvin tuloksin. Otettiin siis Juuson kanssa suunnaksi Ideapark, ja olipa oikeen elämysmatkailua! Rakkaasta autostani kun on nuo pyyhkiät päässyt vähän niinkuin hajoamaan, ja kun heität ne päälle ne jaksaa nousta keskelle lasia ja jämähtää siihen. Päästiin me täältä Hämeenkyröön asti kunnes alkoi sataa! Juuso saikin sitten ajaa loppu matkan. Päästiin jatkaan matkaa, voi vitsi kuin kiva oranssi valo sytty sinne merkkitauluun (mikälie nyt oikee nimi onkaan). Hätä soitto iskälle että mitäs ihmettä nyt tehdään. Ja no, saatiin me stten vielä käydä ideaparkissa ja äsken käytin sitä sitten korjaamolla. Eks semmonen sanonta oo kuin " ei kahta ilman kolmatta ", ja tässä tapauksessa se pitää justiinsa paikkansa. Aluks tosta oli rikki vain lamppu (okei se oli rikki vissii kaks kuukautta....) ja sit hajos pyyhkiät tässä joku aika sitten, nii tulihan se kolmas iloinen oranssivikavalokin sieltä. Onneks en kaikkea tuhlaillut ideaparkissa kun toi on nyt viikonlopun yli ajokielossa kunnes sitä tiistaina sitten kiltti autokorjaaja "vähän" vilkaisee, ja vielä vähän enemmän rahastaa. Ahhh, autoilun iiiihana puoli♥ No ei se mitään, onneks suunnitelmissa onkin vähän uudempi kosla! 
No mutta, nyt kun oon saanut avautua teille tästä mun autoepäonnesta, tai itseasiassa mua ei edes tällä hetkellä harmita toi auto. Mistä kaikki läheisetkin on ollu ihan yllättyneitä, yleensä mä stressaan ja vaivaan tosi paljon jos siinä on joku tai siis kun siinä on joku vikana, nyt mä en jaksa edes välittää! haha! Mutta tosiaan, mun viime päivät on koostunut vaan töistä ja ideaparkin reisusta, ja tässä kauheella kiireellä taas teille näpytän tätä kun jälleen kerran oon menossa viettään superperjantailaatuaikaa - töihin. 

DSC_0208 DSC_0211 DSC_0201 DSC_0195-1-1 DSC_0199 Pikkuriikkisen esimakua mun eilisistä shoppailuista, katotaan ens postauksessa enemmän! Ny, hauskaa viikonloppua kaikille!

17 kommenttia

  1. Tai sitten vaihdat autosi tosi vanhaan! Mulla on käytössä vuoden -85 Corolla, ja toimii edelleen kuin unelma eikä mitään pyyhkijä/muitakaan vikoja ole!
    Kyllä ne ennen osasi tehdä autotkin kunnolla. ;) Paitsi että nyt kun pääsin sanomasta, niin se lahoaa itsestään tuohon parkkipaikalle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän isä sanois tähän "jos vanhan auton haluaa niin silloin museo saa riittää " :D se on kyllä totta että ne on paljon kestävämpiä kuin nykyset! :D vaikka toi mun megane on tällä hetkellä kymmene vuotias, vikaa tulee vian perää! :D

      Poista
  2. Oot tosi kaunis! Ja sait myös uuden lukijan :-) Tsekkaa mun blogi?

    http://kiiafinland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hei onko nuo jotain kukkatarroja jotka näkyy tuolla ekassa kuvassa? :D jos on niin mistä ne on ostettu? näyttää kivoilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kuule ikeasta! :) hassua ettet oo aikasemmin nähny :D ne on meinaa tosi yleisiä! :D niija juu, on semmonen sisustustarra hommeli!

      Poista
  4. Ajattelin nyt tulla antamaan rakentavaa palautetta/parannusehdotuksia et tästä kommentista olis sulle mahdollisest jotain hyötyäki :)

    Otat tosi upeita kuvia, se onki tän blogin iso plussa, samoin kun toi sun esittelysivu! Banneri vois olla pelkkä teksti, se riitelee ehkä hieman näiden postausten kuvien kans. Lisäks olis kiva jos teksteissä olis kappalejaot ni olis helpompi ja mielenkiintosempi lukea :) Ja vielä tuol reunoilla näkyy noi harmaat varjostukset, ne vois ottaa pois ja nehän saa ihan mallin muokkaustyökalusta pois.

    Oon seuraillu tätä sivusilmällä jo aika kauan ja oon vähän vielä kahden vaiheilla liitynkö. Tää on tosi kiva ja mielenkiintonen blogi, ehkä mä liityn ku hetken vielä seurailen ;) Anteeks kauheen pitkä teksti ja toivottavasti et pahastunu/loukkaantunu tästä ku oli paljon kritiikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En missään nimessä pahastu! Tälläiset kommentit ovat yksiä parhaista! :)
      Ensiksi tosi paljon kiitoksia sulle! ♥ Ja, kappalejakoja en oo hokannu ollenkaan! Harmaat varjostukset on sen takia etten oo vielä(kään) saanut väsäilytyä/löydettyä kivaa taustaa ja musta tää oli liian tyhjä ihan koko valkoisella taustalla. (:
      Tässä juuri tulossa ulkoasu muutoksia, kunhan vaan saisin jostain repäistyä siihen "vähän" aikaa, nimimerkillä perfektionisti joka saa kyllä tämmöisiin juttuihin kulumaan: tunteja... :D

      Poista
    2. Pakko sanoa että itse pidän tosta bannerista juuri tuollaisena, älä sitä muuta :))

      Poista
  5. Moi! Tosi ihana blogi,ja banneri on tosi tyylikäs ja näyttävä :P Ihania kissoja sulla!

    VastaaPoista
  6. aivan ihana blogi! kävit meillä kysymässä et miten sellasen instagram-vaihtuvakuva jutun saa tonne sivuun niin tossa linkki > http://snapwidget.com/

    siin alhaalla on semmone juttu mikä täytetään, sitteku vaa painat et get widget nii saat linkin. meet sit blogiin > ulkoasut > lisää gadget > html-koodi, kopsaat sen siihen niin se tulee sun blogiis! toivottavasti autto :)

    VastaaPoista
  7. Sulla on tosi ihana blogi + noi kuvat on jotenki ihanan valosia? Voiks niin sanoo ees?:D no mutta niin liityin lukijaks ;)

    VastaaPoista
  8. tosi kiva blogi sulla! rupesin lukijaks :) tsekkaathan munkin blogin? :)
    http://youhumanlive.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania kuvia ja kiva blogi! :) Ja oot kaunis!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥