Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Et varmasti pääse loppuun asti, ellet ensin aloita.

DSC_0194-1 DSC_0369-1 DSC_0395-horzDSC_0246DSC_0100 DSC_0223-1 DSC_0361-1 DSC_0236 DSC_0220-horz SHOES/CONVERSE   SHORTS/H&M  JEWELRY/GUESS & GLITTER   SHIRT/H&M  WATCH/MICHAELKORS

Eiks niin että paras tapa viettää viimeinen lomailta on kirjoittaa blogia? Elikkä huomenna karu paluu arkeen kiinni loppuviikon mittaisella työputkella (okeiokei, on mulla torstai heti vapaata..) joka loppuukin itseasiassa vasta tiistaina. Se siis meinaa sitä että näin parin vapaan viikonlopun jälkeen luvassa on erittäin työntäyteinen viikonloppu. No, emmää valita. 
Mutta nyt kuitenkin takas tähän itse aiheeseen elikkä asuun ja blogiin, elikkä tossa joskus että postista tupsahti aikas kiva H&M:n alelöytöjä paketti, ja siitä sitten yhdistin heti tuon 8euron paidan ja shortsit. Shortsit oli normihintaiset, mutta eipä nekään ollu kuin juuri ja juuri yli parinkympin. Shortseissa on toisessa taskussa edessä, sisäpuolella niittejä mutta eivätpä ne pääse mistään kuvasta esiin, hyvä minä! Se täytyy todeta, että vaikka noi niitit housujen sisätaskun kohdalla on kivannäköiset ja niinpoispäin, hemmetin epäkäytännölliset kun pitää puhelinta taskussa! naarmuttaa pirusti joka kerta!
Mainittakoon nyt vielä jotain tosta mun karvaprinsessasta. Se on viime päivinä ollut melkoisen huomionkipeä sekä erittäin hassu. Sehän on varmaan maailman herkkävatsaisin kissa, ja valitsee oksennus paikaksi aina joko mun putipuhtaat lakanat, tai jonkun vaatteen minkä olen sattunut vahingossa unohtamaan lattialle ja jos en ole unohtanut vaatetta lattialle niin sittenhän tämä ylläri löytyy kengiltä. Ja tässä yks päivä, se nukkui umpiunessa tosa sen kiipeilypuussa, ja sit se rupes sillai kyökkiin niinkuin kissat tekee, ja nousi tietenkin seisoon. Siinä noustessa seisoon sillä tuli huti askel ja se putos suoraan naamallensa lattialle. Ei meinaan oksettanut sitä enään sen jälkee. Se vaan katteli ympärilleen ihan hölmistyneenä ilmeellä "mitä ttua!". Arvatkaa kuka alkusäikähdyksen jälkeen "toimiiko kaikki, sattukoi" jälkeen nauroi itsensä kipeäksi. No, tänään se sitten kun otin kuvia tossa pihalla, päätti että hänkin tarvitsee huomiota. Meillä on tossa pihalla tommoisia laattoja, minkä päällä on melkoinen määrä pölyä sun muuta likaa. Ja just eilen kun mä sain ton hienohelman turkin harjattua, se päätti sitten oikeen kieriä ja pyöriä sekä niillä pölyisillä laatoilla sekä nurmikolla. Ai että, nyt se näyttää siltä kuin ei olis vuoteen nähny harjaa. Onkohan sillä joku ikäkriisi?

43 kommenttia

  1. sun blogis on tosi hyvä! kuvat on tosi kivan näkösii & hyvän kokosia rupeen lukijaks <: !

    VastaaPoista
  2. oot ihan himo kaunis ja sul on tosi kiva blogi!!(: voisitko tehä videoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :> videoita löytyy jo vaikka kuinka monta! mutta tulee niitä myös jatkossakin! :>

      Poista
  3. Hirmu hyvä blogi! :) Banneri on todella kaunis ja ulkoasu on sievä, mutta selkeä. Olet todella kaunis nuori nainen, jolla on todella hyvä tyylitaju! Kirjoituksesi on kivaa luettavaa. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja kauniita, eivätkä "turhia".

    http://in-flash-your-life-is-over.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Voi apua kuinka suloinen kisu! Ja ihania kuvia jälleen :)

    VastaaPoista
  5. IHANA TOI SUN KISU :3

    http://mielenvikaista.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. tosi kiva blogi!:))
    ihana toi sun banneri!!:)))

    http://roosanunelmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Tosi ihana blogi sulla ! Kirjoitat kivalla tavalla, ulkoasu on tosi sopiva tähän kokonaisuuteen, ihanan hyvälaatuiset ja suuret kuvat, ja olet hirmun kaunis ja tyylitajuinen:) + Sun silmät on aivan ihanat ! Käytätkö piilolinssejä vai näyttääkö vaan joissain kuvissa sun silmät ihan ruskeilta? o:

    http://runaway--siirijuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä! :> ne näyttää milloin miltäkin :D haha! kiitos(:

      Poista
  8. sulla on tosi upee blogi (: !
    IHANA TOI SUN KISSA :3 !

    http://monaassdd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Upee bloggaaja, hyvänlaatuset kuvat sekä upee nimi blogille; sulla on koko paketti kasassa, jatka samaan malliin!! :-))

    VastaaPoista
  10. oikeesti rakastuin tohon sun banneriin ! tykkään myös sun blogin kuvista - tosi hyvälaatusia && onnistuneita muutenkin! Kirjotat kivan selkeesti mutta olis kivemman näköstä jos esim kappaleiden välissä ois jonkinlaiset "raot", tajuut kyl. Tai ainakin mun mielestä ois helppolukuisempaa! Muuten tosi kivan olonen & laadukas blogi ja taijan ehkä jäädä ihan lukijaks .. (; !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos(: pitääkin vähän tsekata tota tekstiä!

      Poista
  11. Sulla on tosi ihana blogi :3 tää ulkoasu on ihana tällänen ns puhdas. Banneriki on tosi kiva ja se sopiii ulkoasuun. Sulla on hyvälaatusia kuvia & hyvälaatusta tekstiä eikä mitään missä on 3 lausetta. Niin ja oot todella nätti :3

    http://oonaaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Mää oon aina tota kisseä ihastellut ja vielä jonain yönä hiivin sisälle sun nukkuessa, etsin sen käsiini ja paijaan auringon nousuun asti!! Ihanan kaunis kisse ;__;<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ! :D Sirullanei varmasti olis mitään paijaamita vastaan :D

      Poista
  13. Banneri on ihana ja ihanaa että oot laittanu noi Blogi, Henna yms. toiminnot keskelle. Siitä suuri plussa. Kuvat on hyvän kokoisia ja laatuisia. Ulkoasu on kokonaisuudessaan selkeä ja ihana <3 Esittelet päivän asut hyvin. Kirjoitat myös hyvin :) Ainut asia mikä minua hieman häiritsee on, että voisit tasata tekstin, mutta se on vain minun mielipiteeni :)

    http://murdererinadress.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) itseasiassa yleensä tasaankin sen, mutta tästä näköjään unohtunut :D

      Poista
  14. Aa ihana toi sun banneri! Kiva tommonen simppeli mut kuitenkin tyylikäs,niinku koko blogin ulkoasu muutenkin :)
    Kirjotat kivasti ja tota oli oikeen ilo lukea! En oo varma että oonko ainoo vai mitä,mut jotenkin mun meni silmät välillä hieman sekaisin lukiessani tuota tekstiä,johtuu ehkä fontista? Mutta se ei nyt hirveästi haitannut kun teksti oli muuten tosi mukavaa luettavaa ja olit tehnyt jonkinnäköiset kappaleenjaot :)
    Oot tosi kaunis ja aivan upeet silmät sulla! :)

    http://nevergiveup-miia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Sulla ihan mahottoman kivan olonen blogi! Tykkään sun hyvistä ja isolaatuisista kuvista, sun banneri on kanssa tosi siisti ja sopii hyvin tähän blogiisi! Oot myös nätti :) Sujuvasti myös kirjoitat, joten selvästi olet ihan ammattimainen bloggaaja! Jäisin muuten lukijaksi, mutta kun en oikein lifestyle blogeja lue, niin tätäkään en valitettavasti rupea! Vaikka onkin muotia mukana, niin tyyli ei osu ihan nappiin Oman kanssa ! Oon vaan niin kriittinen näiden blogien suhteen, muuten jäisin varmasti lukemaan, sen verran laadukas tämä blogi on :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (-: ymmärrän kyllä ihan täysin! (: itsekkin melko kriittinen etsiessä uutta luettavaa(-:

      Poista
  16. Kuvat on hienoja ja tarkkoja. Banneri on söpö! Ihanasti kuvaat noita sun ostoksia
    edellisessö postauksessa. Blogi on mielenkiintoinen mutta olis kiva jos
    blogilla olis leveyttä enemmän. Mun oma

    http://siljakeepcalm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. Voi että miten ihana blogi sulla kaimaseni (-: Kaikki mätsää hyvin yhteen ja kuvat on superkivoja, sait musta uuden lukijan!

    VastaaPoista
  18. Sulla on kivan yksinkertanen ja kaunis banneri, ja muutenkin siisti ulkoasu. Gadgetit on oikealla ja kaikki tarpeellinen löytyy sieltä ja lisäks on kiva, että oot muokannu niitä omaperäsemmäks:) Kuvat on tarpeeks isoja ja erittäin hyvälaatuisia, sekä kiinnostavia. Perusjutut kuten kuvien välit ja otsikoiden keskitykset on kunnossa, mikä on aina plussaa. Kirjoitat selkeesti ja osaat hyvin kieliopin, mutta muhun ei vaan perus lifestyle iske. Ehkä jonkunlainen tausta vois olla myös kiva, kun nyt ulkoasu näyttää vähän tyhjältä. Kaikkiaan blogi on kiva ja näkee, että oot selkeesti nähnyt vaivaa sen eteen:)

    http://haaveidenhelinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: oon joo miettinyt tota taustaa mutten ainakaan vielä oo löytänyt sopivaa (:

      Poista
  19. ihan huippukivat shortsit :) Ja juu sitä asiaa vaan, että linkitä jos tahot! Se ois kyllä ihan huippua

    VastaaPoista
  20. oi ihania kuvia ja hyvä blogi! liityin ♥:3

    VastaaPoista
  21. Oii aivan ihania kuvia, ihana asu ja ihana sinä!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥