Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

:-)

DSC_0094 DSC_0091 DSC_0051-1-horz DSC_0096 DSC_0116 DSC_0111 DSC_0118    
Miksikö täällä blogissa on nyt viime aikoina ollut hyvin hyvin hiljaista..No koska tää kirjoittaja on päästänyt menemään paikasta toiseen kuin mikäkin. Oon nyt viime aikoina vienyt serkut särkänniemeen, käynyt Juuson kanssa Yyterissä ja Kokemäellä, ollut töissä ylöjärven ässässä, sekä tutussa ja turvallisessa kotiässässä, viettänyt huippu mökki-illan, tutustunut uusiin ihmisiin, muistellut menneitä, järjestellyt tulevaa ja yrittänyt välillä saada edes muutaman tunnin unta kun taas mennään. En valita koska mulla on tollut tosi kivaa kiireestä huolimatta. 
  
Tänään mulla oli vapaa päivä pitkästä aikaa niin, ettei kalenterissa lukenut yhtään mitään suunnitelmia. Siksipä mä vietinkin tän päivän niin etten tehnyt yhtään mitään. Paitsi teille tän nyt kohta ulos tulevan postauksen sekä postauksen huomiselle. Muutaman toivepostauksen laitoin tänään myös alulle, mutta olis se kiva vielä että kertoisitte lisää mielipiteitänne! Niin ja, huomenna kantsii sit olla kuulolla! :-)

4 kommenttia

  1. Ihana ulkoasun uudistus ja ihana postaus tää! :) Sun blogi on kyllä huippukiva!

    VastaaPoista
  2. Ihanaihana postaus! ♥ Ja aivan upea toi sun uus banneri - tykkään! :)

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin niin kovasti sun edellisestä bannerista, mutta tuo on myös huippukiva! :)

    VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.