Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Lomalla viimeinkin!

DSC_0125-horz DSC_0154-1-1 DSC_0164 DSC_0090  
Hellou, mulla alko loma! Vähä vajaa kaks viikkoa ilman töitä, mahtavaa. Mutta mites mun viime viikko kun en kerenny täällä edes pyörähtää? No se oli aika kiireinen nii ei tullut sitten postailtua, vaikka kuvia otin kyllä. Tiistaina käytiin Juuso kans ostoksilla, ja ale löytöjä tuli ihan kivasti. Kuvassa olevat pökät löytyi Onlystä -50%, eli hintaa jäi 20€. Meinasin ne joskus ostaa normi hintaisina, mutta mun mielestä se hinta oli turhan suolainen nii jätin ne sitten hyllyyn. Aika hyvä flaxi kävi että ne löytyi sitten kivasta alennuksesta! Asun kaulakoru on myös uutuus, se saapui H&M:n paketissa jo pari viikkoa sitten. Se on kylä kans yks uus lemppari, harmi vaan ettei sitä ollut myös kultaisena. Lisää aleshoppailuja tulossa tänne näytille pian! Nyt kaupan kautta rantsulle!

12 kommenttia

  1. oot kaunis ! (: kiva blogi :-)

    http://hetkia-elamastani.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tää sun blogi on oikeesti tosi upee. :-)
    kuvat on upeita, ja tää on tarpeeks yksinkertanen, mutta joku tosi vaalee tausta olis kiva, niin tää ei olis ihan valkonen.

    liityin kuitenkin lukijaksi, ihastuin sun tyyliin Ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (-: Taustaa oon joo tässä vähän harkinnutkin! (:

      Poista
  3. Banneria olen joskus kehunutkin, ja se on edelleen yhtä ihana! Muutenkin tykkään blogistas ja ihania asukuvia :-)

    VastaaPoista
  4. Tulin nyt tänne laittamaan vastakommenttia. :D Sun blogis kuuluukin jo mun lukemistoon eli kyllä tykkään blogistas, erityisesti sun asu kuvista :)

    ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Tuo asu on jotain niin täydellistä!:) Monesti löydän kivoja vaatteita blogeista mutta harvoin löytyy asukokonaisuuksia kaikkine yksityiskohtineen jotka voisin ottaa itelleni! Tiiäks mä joskus eksyin tänne sun blogiin ja siitä lähtien oon miettiny että mikähän se osote olikaan, joten nyt jään ehottomasti seuraileen!:)

    VastaaPoista
  6. Ihanat shortsit:) Kivan rento asu!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥