Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Muutoksen tuulet!

Heippa! Pitkästä aikaa mä kirjoittelen täällä ilman että mulla on kiire jonnekkin. Tai noh, päässä jyskyttää kunnolla kun joku ihme pääkipu löysi mut tänään aamulla enkä oo koko päivänä ollut kipulääkkeen äärellä niin tässä kärsitään edelleen. Joten sen puolesta en ihan riemusta hypi tätä kirjoittaessa. 
 Mä en oikeen edes tiedä mistä mä alottaisin ja mitä mä kertoisin. Mun elämässä on kuukauden sisällä tapahtunut ihan järkyttävän paljon asioita. Niin positiivisia, kuin negatiivisiäkin. Ja tosi isoja asioita. Samana päivänä, on luovuttu paljosta, mutta avattu uusia ovia tulevaan. On tehty todella isoja päätöksiä, sekä vaikeita valintoja. Lisäks on ollut ja on tulossa paljon uuden opettelemista. Ensimmäisenä raskain irti päästäminen ja uskolliselle ja rakkaalle lemmikille hyvästien jättäminen. 
Vaikka on ollut isoja ja raskaita asioita, jotka painavat mieltä edelleen, on viime viikkoihin mahtunut myös paljon hyvää. 
  
DSC_0350  
Ehkä ensimmäisenä mä voisin mainita sen, että mä muutan oman kotiin ensi kuun viidestoista päivä. Vuokrasopimukset on allekirjoitettu jo pari viikkoa sitten, joten tää on ollut tiedossa jo vähän aikaa. 
Mihinkä mä sitten muutan? - Noh, mustahan tulee Tamperelainen! Jep. Pitkään haaveena pyörinyt isoon kaupunkiin vaihtaminen toteutuu vihdoin ja viimein. Ja eipä olis asuntoa enään paremmalta paikalta toivoa. Nimittäin mä muutan sitten ihan keskustaan, parhaille paikoille. Mulla kävi oikeasti ihan tosimoinen tsägä kämpän kanssa. Aluks mä ajattelin ottaa ihan rennosti ja kattella vaihtoehtoja. Jätin kuitenin Toriin nettiin ilmoituksen että semmonen ja semmonen kämppä olis hakusessa. Ja pian mulle jo tarjottiinkin tuota, ja mähän menin siltä seisomalta katsomaan sitä ja kaikki oli just täydellistä. Aivan ihanat vuokranantajat, ihan huippu sijainti, kivan kokoinen 52 neliöinen kaksio isolla vaatehuoneella, ja todella jees pohjaratkaisu. En millään malttais odottaa muuttoa. Nyt jo katsellut huonekaluja ja osa onkin jo ostettuna ja sohvan käyn tällä viikolla tilaamassa kun se tulee tilaus tuotteena kun halusin sellaisen joka ns. suunnitellaan itse. Ja ruokapöytä saapuu tällä viikolla nykyiseen kotiin, et majailkoot se sitten tossa mun huoneen lattialla muuttoon asti. Ja muutto tapahtuukin sitten ensi kuun puolessa välissä, alle kuukausi siis enään. 
Me myös saadaan vähän laittaa sitä kämppää mun näköiseksi. Eli vähän maalataan oranssia seinää pois ja vaalean keltaisia keittiönkaappeja. Joo ei ihan oo mun makuun semmoiset haalean keltaiset kaapinovet. Mutta yksityisellä on onneks useimmiten tälläinen kiva mahdollisuus.  Avaimen saan jo ensi viikolla nin pääsen sitten vähän mallailemaan paikkoja ja suunnittelemaan kaikkia juttuja. Ja tietenkin kun joku ihmettelee niin mä muutan aluksi yksin, niin J muuttaa kyllä perästä kunhan saa työnsä Ikaalisissa ensin tehtyä. Varmaankin jo tän vuoden puolella! Sitäkään mä en millään malttais odottaa!
 
öfjsöldjf DSC_0361
 
Noh, miksi sitten muutto Tampereelle. Koska mä aloitin siellä työt eilen! Ja nyt oon tässä sukulaisen luona yötä täällä, jottei tartte sitten joka päivä nyt aluksi ajella Ikaalisista. Varsinkin kun eilen meni niin nappiin parkkipaikan suhteen että en saanut ilmaista, joten koskariin piti sitten hätäpäissään viedä ja siinähän maksoin itseni kipeeksi. No mutta tänään oltiin jo astetta fiksumpia ja saatiin auto sitten sinne minne se kuuluikin. Tosin se on aina epävarmaa riittääkö paikkoja mutta toivotaan nyt että kuukaudeksi riittäisi. Sit mä pääsenkin ihan kävellen töihin. Sain tosiaan siis vakituisen paikan myyntineuvottelijana, joten en todellakaan halunnut missata sitä. Työ mistä tykkään ja palkkakin vielä enemmän kuin jees. Ja tosi rento ilmapiiri ja ihania ihmisiä töissä. Opiskelut alkaa sitten jossakin kohtaa siinä rinnalla. Mutta nyt aluksi tehdään töitä vain ja keskitytään ja opiskellaan pärjäämään loputkin omillaan. 
  
DSC_0356   
 Eli semmoisia suuria uusia muutoksen tuulia kuuluu mulle. Ja sen takia tää blogikin on nyt ollut ihan taka-alalla. Ja tulee varmaan olemaan ainakin muuttoon asti. Vielä kun on paaaljon hoidettavia asioita. Esimerkiksi sähkösopimuksia, kotivakuutuksia, laajakaistaa ja kaikkea muuta mukavaa. Mutta kyllä sitten viimeistään palataan taas normaaliin rytmiin, koska kyllä mulla on nyt ollut ikäväkin tätä postaamista. Asukuviakaan ei ole varmaan otettu näiden mökillä otettujen jälkeen ollenkaan.



DSC_0299

 jacket Zara (New!) |  jeans Bershka | sweater Vila | bag Michael Kors  
 shoes Marco Tozzi (New!) | sunglasses RayBan




DSC_0297 DSC_0348 DSC_0372

Voitasiinkin edes vähän puhua tästä asusta. Takki on Helsingin reissun ainoita ostoksia. Mutta sitäkin parempia. Zarastahan tämä mahtava löytö sitten mun kohdalleni osui. Mulla oli siellä itseasiassa kaks vaihtoehtoa, minkä välillä puntaroin. Mutta kyllä mun ajatukset sitten onneks nopeesti kirkastui ja täähän se kiilasi kärkeen vauhdilla. Ja kyllä oon ollu tyytyväinen. Ihan lemppariks siis pääsi. Pieni vuori, eli lämmittää näillä pikkupakkasilla mutta pärjää myös vaikka olis vähän lämpösemmätkin kelit. 
Toisena uutuutena yhdistin Marco Tozzin saapikkaat. Jotka olin loppukesästä netistä bongannut ja sitten ihastuksen myötä kotiuttanut. Sitten myös tykästynyt. Aitoa nahkaa ja sopivasti mittaa sekä yksityiskohtaa. 
Ompas jotenkin ihana kirjoitella ihan vain asujuttudiibadaabaa. Tääkin asu on lojunut arkistoissa möksäreissusta saakka, ja oon vaan odottanut hetkeä koska mulla on aikaa plätkäistä se tänne. Nyt se on täällä, ja nyt te tiedätte mitä tän tytön elämään kuuluu. Ja nyt siihen kuuluu niin kova päänsärky ja väsy että mä suuntaan nyt nukkumaan jotta pääsen huomenna taas reippaana uuteen työpäivään koulutuksen merkeissä. Palataan! ♥

10 kommenttia

  1. Löysin sun blogin äskö ja oli pakko jättää kommenttii! Ihana tyyli ja kirjotat tosi kivasta, sait uuden lukijan (:

    http://sanjaaablog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, kiitos paljon ♥ Ihana kommentti, ja kiva kuulla että tykkäät! :)

      Poista
  2. Muutatko siis yksin vai Juuson kanssa? :) Onnea omaan kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. J:n kanssa, mutta aluksi asun vähän aikaa yksin, niinkuin tekstissä kirjoitin. :)

      Poista
  3. voi että oon niin ilonen sun puolesta että sait sen asunnon!! :) itekki tiiän miten ihana tunne se on ku käy ihan superhyvä tuuri ja saa unelma-asunnon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Kiitos ♥ Mä oon kyllä kans niin iloinen ja innoissani!! :)

      Poista
  4. kiva kuulla että oot saanut kokea myös iloisempia asioita viime aikoina :) muutto Tampereelle kuulostaa ihanalta, onnea jo nyt uuteen kotiin<3 myös myyntineuvottelijan työ on ihan huippu, olet varmasti tosi hyvä siinä! :) tuo Zaran takki on aivan ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana Tuuli ♥ Sun kommentit on kyllä aina niin ihania! :)

      Poista
  5. Osanotot lemmikille <3 Ja onnittelut asunnosta ja työpaikasta <3 :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥