Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunday Outfit ♥

Heipsun täältä laatikkomeren keskeltä! Luojan kiitos ei tartte joka kuukausi olla tekemässä tälläistä muuttorumbaa, ja varsinkiin pois kotoa. Alle kolme viikkoa enään muuttoon, ja musta tuntuu jo nyt että aika loppuu kesken. Mulla ei oo ens, eikä sitä seuraavalla viikolla kalenterissa yhtäkään päivää mikä olisi tyhjä. Viikot menee töissä, ja ens lauantaina me käydään helsingissä ja sunnuntaina ajelen taas Tampereelle remppaamaan sitä kämppää. Sit seuraavalla viikolla mulla onkin kuus päivää töitä, ja sunnuntaina taas isäinpäivä jolloin pitäis isää lähteä moikkaamaan. Sitten ollaankin jo muuttoviikossa, ja mä oon taas ma-pe töissä ja lauantaina onkin sitten muutto ja sunnuntaina sitten vielä järkätään sitä. Eikä mua niinkun yhtään odotuta et tää rumba olis ohi, kun sit joulukuussa mulla alkaa 9tuntiset työpäivät, kun me tehdään joululomaa vähän sisään jotta saadaan sit viikon joululoma. Eli toisin sanoen joulua odotellessa!  

DSC_0879 DSC_0894  
Hyvin kiireessä menee siis meikäläisen marraskuu, joten mä pahoittelen jo nyt että blogi on ollut ja tulee olemaan hiljainen. Mutta se ei siis todellakaan ole kiinni mun innosta! Mua harmittaa ja nyt x100 kun kaikki syysasut on jääny kuvaamatta ja kaikkia syysasuja mitä mä olisin halunnut koota en ole saanut aikaa järjestymään. Onneksi se syksy tulee sieltä uudestaan joka vuosi. 

 Palataanpas kuitenkin jälleen kerran ajassa viikko taaksepäin ja meidän Helsingin reissuun. Lähdettiin tosiaan käymään viime viikon perjantaina siellä kauneusmessuilla. Oikeastaan mä en ostanut messuilta mitään nyt tän muuton säästöbudjetin kanssa, mutta kyllä siellä hyvin sai koko päivän kulutettua. Mennessä poikettiin vielä Iittalan tehtaalla ja otettiin siellä pikapikaa asukuvatkin. 

DSC_0853 DSC_0892

Piti oikeen tarkistaa onko tää takki koskaan vilahtunatkaan täällä, ja ei, ei ollut. Tän bongasin loppukesän alennusmyynneistä netistä, ja pakkohan tää oli kotiuttaa kun tätä olin normaali hintaisenakin katsellut! Yleensä vankin kriteeri nahkatakin ostossa on laatu, ja materiaali. Ja tämä aitonahkainen kaksi värinen takki oli kyllä tosi kiva lisä mun takkivalikoimaan. 
Takkien suhteen mä usein olen sellainen. niinkuin varsinkin laukkujen kanssa, että panostan mielummin laatuun kuin määrään. Niinhän siinäkin sitten kävi että myös tähän takkiin kasvoi suuri rakkaussuhde. 
 
DSC_0843  
On jotenkin ihan outoa kun ei ole ostanut uusia vaatteita moneen viikkoon. Koen kyllä tarvitsevani taas vaikka mitä hienoja uutuuksia ja juttuja mitä mun päähän on taaskin pinttynyt. Mutta nyt kämppä ja sen laitto kiilaa etusijalle. Oon myös luopunut monista yksilöistä mistä en oo aikasemmin "pystynyt". Eli kirpputorilla on mennyt melkoiset määrät vaatteita eteenpäin. Hyvä niin, kun onhain noita vaatteita nyttenkin aikas paljon (muttei kuitenkaan riittävästi!) 
Muutenkin nyt oman kodin myötä oon päättänyt alkaa oikeasti miettimään kaikkia ostoksia ja harkitsemaan niitä. Jättämään kaikki hutiostot poijes, ja säästämään rahaa oikeasti laadukkaisiin ja tarpeellisiin juttuihin mistä oon haaveillut jo osasta jopa vuosia.

DSC_0900 DSC_0877

Mutta nyt näyttää kello taas sellaisia lukuja että mä taidan suunnata katseen ensi viikkoon ja sen tapahtumiin ja alan järjestelemään taas vähän asioita ja tavaroita laatikkoihin. En vaan meinaa ymmärtä mistä tätä tavaraa kokoajan tulee lisää, mä kuitenkin muutan vasta kotoota pois omaan kämppään ja silti tavaraa on ko pienen (köhköh, ison..) perheen edestä! 

21 kommenttia

  1. ihanan aurinkoisia kuvia :) oot niin kaunis ♥

    VastaaPoista
  2. Oij toi takki on niin kiva ja kaunis sinä :)♥

    ♥:Jenny > jennyjanette.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana asu ja oot niiin kaunis <3 :) Tsemppii tuohon muuttamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!♥Tsemppiä todellakin tarvitaan, meinaa nyt jo välillä usko loppua kesken selvitäänkö tästä koskaan! :D

      Poista
  4. Jos hengailukaveria ja asukuvien ottajaa tarviit Tampereella niin täällä ilmottautuu yks vapaaehtonen keskustasta myös! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasinkin jo sun blogin puolelle! Hei siistiä!! :) ♥

      Poista
  5. Paljon jaksuja muuttamiseen! :) ja onnea uuteen kotiin kun sinne asti pääset.
    Missä muuten oot töissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ :-) En ainakaan tällä hetkellä halua paljastaa työpaikkaani, mutta myyntityötä! :)

      Poista
  6. Voi että miten kivan värinen huivi! Piristys tähän harmauteen :-)

    VastaaPoista
  7. hei , eksyin sun blogiin kun etsin michael korsin jet setistä blogitekstejä millaisia on noin käytössä ja ylipäätään!
    mitä olet itse tykännyt? :)
    mulla olis suunnitteilla ostaa mustana tuo jet set ja ihastuin täysin tuohon sun mustaan kun noi hopeisen väriset yksityiskohdat!
    tiedätkö onko myynnissä vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä tykänny molemmsta ihan superisti!! :-) Ainut miinus jos pitäis keksiä niin se ettei niiillä kyllä paljo tavaraa kuskata, tai pian ne jäljellä vaan sellanen muodoton möykky... :D
      Halusin kan tuon hopeisilla yksityiskohdilal koska se musta/kultainen on niiin kaikilla ja siittä näkee myös eniten niittä säälittäviä kopioita.. Muutenkin hopea vei voiton! :)
      Silloin kun mä tuon omani ostin, nii jouduin sitä hetken odotellee ko ainakin Cottonilta ne tuppaa välillä suosionsa takia loppumaan, mut kyl mä ymmärsin et niitä tulee aina "säännöllisesti" lisää et eiköhän tuo aika ns. pysyvä malli ole koska on kuitenkin kyse yhdestä suosituimmasta! :)
      Toivottavasti säkin saat pian oman yksilösi ♥ :)

      Poista
    2. joo se musta / kultainen on kyllä kaikilla , siksi aloin tuota hopeayksityiskohtaista miettimään ... :)
      soititko ihan cottonille vai laitoitko viestiä?
      mietin kun oon niin huono puhelimeen puhuja että mitenköhän ne noita tekstareita seurailee..

      asun kumminkin yli 200 kilsan päässä tampereesta etten viittis sinne asti lähteä kyselemäänkään :D hah

      Poista
    3. Mä soitin ihan! Mut heillähän on myös sähköposti mikäli et soittaa halua! :)
      Joo ymmärrän kyllä! Itsekkin varasin oman yksilöni kun silloin oli se 50km matkaa paikanpäälle ja halusin varmuudella saada omani uudesta kuormasta! :)

      Poista
  8. Hei! Sanan "enää" kirjoitusasu on "enää", ei "enään". Eipä mulla muuta!

    VastaaPoista
  9. Hei! Siinä huomatessasi tuon, olisit voinut toki samalla huomata että kirjoitan muutenkin enemmän rennompaa puhekieltä, kuin kirjakieltä. :-) Kiitos kuitenkin tästä "sivistyksestä".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin kirjoitan puhekieltä, saatoit toki huomata. :) ja ehdottomasti muutenki puhekieli on tosi jees blogiteksteissä! toi "enään-enää" vaan on aika peruskauraa ja antaa huolimattoman kuvan jos tommonen menee väärin. Muuten sun kirjotuksia on kiva lukea!

      Ja oleppa hyvä. ;)

      Poista
  10. Moikka!
    Kiva postaus sulla! Ja hassua mulla on ollu aika samanlainen tilanne josta kirjotinkin omaan blogiini (passionhere), muutto tuli yhtäkkiä ja samaan aikaan piti käydä töissä ja koulussa! :D noh mut kyl se siit sit pikkuhiljaa alkaa menee, Tsempit :)!

    -Sonja Eid

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivitsit, oon unohtanu tän komman näköjään kokonaan! Mut kiva kuulla että joku muukin kokenut samankaltaista elämää viime aikoina kuin itse! Nyt tosin alkaa jo helpottaa arki ja elämä tän hässäkän keskellä, toivottavasti sielläkin! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥