Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutuuksia.

Ostoksia eikä epämääräsiä lemppareita täällä ei oo pitkään aikaan nähtykään, joten nyt taitaa olla korkee aika kurkata vähän niitäkin. Nää on jo aikaisemmin syksyllä ja osa loppukesästä hankittuja, koska nyt on menossa tiukkaakin tiukempi ostolakko, syystä jonka te kuulette sit ihka omassa postauksessa.

DSC_0778 Näitä mä voisin hamstrata kaapit täyteen. Neuleita. Pehmeitä, muhkeita, lämpösiä ja hyvän näköisiä neuleita. Mä oon löytäny tosi kivoja jo pitkin syksyä, mut emmää raaski jostakin BikBokin tai Ginan neuleesta maksaa viittäkymppiä. Laatuneuleet on sit ihan asia erikseen, eikä yllämainitut todellakaan tiedä mitä ne sellaiset on. Vasemman puoleinen Zaran harmaa neule on yks lemppareista ehdottomasti. Pinkki BikBok on myös löytänyt tiensä päälle myös monesti.

DSC_0735
Nää molemmat kaunokaiset mä bongasin kirpputorilta. Jep, miettikää! Kirpputorilta 15€/pari. Sinisiä olin jo kattellu etukäteen et ai että kun olis makosan väriset. Ja sit mä näin unta, mä näin unta et ostin tälläset varrelliset, ja kiikutin ne hymyssä suin kotiin. Aamulla poikkesin kirpputorilla ja tsadaa siellä nää odotteli mua. Tismalleen oikean kokoisina vielä molemmat. Ei parempaa tuuria olis voinu käydä.

DSC_0707Uudistin vähän mun purkkikokoelmaani (taas). Uus suihkugeeli lähti mukaan ihan vain ihanan värin ja purkin takia. Doven kosteusvoiteesta oon kuullut paljon kehuja ja lukenut jostakin blogistakin niin pitää tätäkin ite testata. Talvisin kun tuota kosteusvoidetta kuluuu ihan suhteellisesti. Myös pitkään ostoslistalla keikkunut syväpuhdistava shampoo löytyy nyt vihdoista viimein. Ja tietenkin mun luotto hiusmerkiltä Four Reasonssilta. Aivan ihana tuoksu ja kyllä mä tykkään, vaikkei mulla syväpuhdistavista mitään kokemusta aikaisemmin ookkaan.

DSC_0756 Koskikeskuksessa oli jotkut alepäivät ja vaikka ostolakko jo silloin oli, en millään voinut vastustaa tätä Ginassa tarjouksessa (10€) olevaa pörrötakkia. Aivan ihana! Jos olis löytynyt myös valkoisena niin se olis lähteny messiin ehdottomasti myös. 

DSC_0729
Tätä Magnumin uutuus jäätelöä vois syödä monta päivässä. Tää on ihan mahdottoman hyvää. Mutta on myös mahdottoman hintaista. Vaikka ei tää tosin enään mikään uutuus oo, mä vaan en oo tajunnut maistaa aikaisemmin. 

DSC_0763 Viimeisempänä muttei todellakaan vähäisimpänä on mun pitkään ostoslistalla keikkunut rakkaus. Jonka mä vihdoin sitten päätin alku syksystä ostaa. Mulberryn Tamara huivin. Ja oon kyllä niin tyytyväinen. Ja haaveilenkin jo seuraavasta väristä! Harmaa/tummanharmaa vaan oli luottovalinta ja sopii oikeastaan kaikkien muiden värien kanssa. Vielä joku päivä, vielä joku päivä.

10 kommenttia

  1. vähän sulla kävi hyvä tuuri noitten conssien kanssa!! :o

    VastaaPoista
  2. Oi varsinki toi Zaran neule näyttää ihanalta! Hitsi kun mä en viikonlopun shoppailureissulla törmännyt tollasiin :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vanhempi tuo Zaran neule, ettei ihan kauhean tuore oo. Mutta nyt syksyllä vasta päässyt käyttöön! :) Se on kyllä ihana ♥

      Poista
  3. ihania ostoksia! :) kattelinkin maanantaina, että koskarissa oli alet päällä ainakin ginassa :) kiva tuuri kävi noiden conssien kanssa tosiaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu sieltähän alesta tuo on bongattu! :)

      Poista
  4. Kiva postaus, kuvat kruunas kaiken :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Julia ♥ Kiva kuulla että tykkäät :)

      Poista
  5. Aivan ihanaihana huivi! :-)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥