Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MAANANTAI

asu_4
MAANANTAI. Vaikkei tänään ollut mitenkään erityisen huono tai hyvä päivä, vaan oikeastaan aika sellaisen tasaisen harmaa, tänään oli kuitenkin maanantai. Vaikka mä yritän ja haluan ajatella asiat aina sieltä positiivisuuden kautta, on maanantaista vaan jotenkin todella vaikea keksiä mitään positiivista. Iltavuoro niinkuin kaikkina muinakin maanantaina, saa nukkua sen pari tuntia pidempään on ihan jees. Mutta sitten taas kun pääsee kotiin on pari tuntia vähemmän tehdä kaikkia vapaa-ajan juttuja. Nii tiedä sitten onko se nyt sitten niinkään hyvä tai huono juttu. Toisaalta viikonlopun jälkeen on aina pikkuisen pehmeämpi lasku kun saa sen muutaman tuntia enemmän unta mitä muina päivinä.
Mutta joo, hyväähän ruudun tälle puolelle tosiaan kuuluu. Tää mun asukuvien julkaisutahti on vähän hassu, viimeksi julkaisin asun joka oli kuvattu -27 asteen pakkasessa ei ollut ulkona lunta jäljellä enään ollenkaan, ja nyt kun julkaisen teille asun joka on kuvattu ennen lumiaikakautta tuolla ulkona on taas "nätti" lumikerros. No mutta, asukuvien tarkoitus onneksi ei ole pitää kirjaa siitä minkälainen sää ulkona on.
Asuunkun nyt näin ovelasti päästiin, siinä näkyykin mun syksyn kenkäostos! Oon jo useampana syksynä/talvena haaveillut jostain ihan perus mustista nahkakenkuleista. Mutta jotenkin en vaan mitenkään oo onnistunut löytämään sellaisia. Aina joku juttu ei oo miellyttänyt, jos kengät eivät ole olleet liikaa "tätimäiset" (mitä muuten on ihan hirmupaljon kaupat pullollaan...) niissä on ollu jotain liian mautonta yksityiskohtaa tai sitten malli vain ei yksinkertaisesti sovi kenellekkään. Aika usein käynyt myös niin että kun löytää ne täydelliset yksilöt hyllystä, näyttää ne jalassa aivan pöljältä. Tai sitten mä olen ollut liian vaativa ja nirsoilija... Tiiä sitte. DinSkosta kengät sitten lopuilta osuivat kohdalle, ja näyttivät vielä jalassakin sen verran kivoilta että mukaanhan ne sitten lähtivät. Ja paljon kyllä käyttöä on ollut että ei huti ostos siis ollenkaan!

asu_1asu_11 asu_5 asu_10Mustiin uusiin kenkätulokkaisiin oli tosi helppo yhdistää yksi mun lemppari takeista (okok, taidan sanoa näin mun jokaisen takin kohdalla.....) Tuon takin kanssa oli aika jännä juttu silloin kun se loppukesästä itselleni VeroModasta tilasin. Kuvissa se näytti todella hyvältä, ja saatuani sen kotiini, no se näytti edelleenkin tosi hyvältä, mutta. Ihastuin takin malliin niin paljon että pistin sen saman tien tilaukseen myös punaisena. Tismalleen sama takki mutta väri oli eri. Punainen näytti kuvissa myös tosi kivalta, noh mutta. Kun se mulle sitten vihdoin kotiin saapui, se oli kuin aivan eri takki. Tai siis olihan se malliltaan tismalleen identtinen. Mutta ei se vaan toiminut. Ei yhtään. Pikkuisen harmitti kun tietenkin oletin sen olevan vähintään yhtä ihana koska malli olisi sama. Palautukseen se sitten lähti ja mulle jäi käteen vain pettymys. Onneks sentään tää musta takki oli täydellinen ja sain vihdoin pitkään kaipaamani mustan täydellisen takin jokaiseen tilanteeseen! Tää ei ihan noilla paukkupakkasilla enään riittänyt, mutta tälläisillä vähän lämpöisemmillä keleillä pitkälle kevääseen ja taas syksyllä tää kyllä toimii. Ja kyllä mä vielä sen kirkkaan punaisen takin jostakin itselleni bongaan, aivan varmasti!

asu_7 asu_9 asu_2

trousers Zara | jacket VeroModa | bag Michael Kors | shoes DinSko |  scarf Cubus | cardigan H&M

4 kommenttia

  1. Onpas kiva asu, ja toi takki on kyllä ihana! <3 harmi ettei se toiminut punaisena :( Onnea takin metsästykseen, kyllä se täydellinen yksilö tulee vastaan :D Mulla taitaa olla samat kengät mutta ruskeina :P http://anskisss.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se takki vielä jostain kohdalle osu! :) Mä mietin kenkiä myös ruskeana mutta päädyin sitten mustiin! Seuraavaksi ehdottomasti ruskeana! :)

      Poista
  2. Ihana blogi ja ihana asukokonaisuus! Samanlaiset kengät olisi itselläkin hakusessa, mutta juurikin se tätimäisyys tulee monissa popoissa esiin. Ehkä jonain päivänä löydän Sen oikean kenkäparin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Juulia! :) Aina mukava kuulla että blogi ja asu miellyttää. Kyllä sinäkin vielä ne täydelliset popot löydät kerta minäkin löysin :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥