Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Outfit winners 2015

Tammikuun alussa julkaistu postaus (Klick!) vuoden 2015 päivän asuista oli taas todella tykätty ja paljon kommentoitu. Oonkin ihan hurjan iloinen siitä miten moni teistä kommentoi mielipiteensä lemppareistansa! Lempparit jakautuivat suhteellisen tasaisesti, yksi asu oli kuitenkin ihan selkeästi teidän suosikkinne. Tää suosikki itseasiassa aika yllätti mut, jotenkin en osannut odottaa että se olisi tuo. Mutta positiivinen yllätyshän tämä oli. Tuo ykkös asu on valittu ja kuvattu aika nopsalla aikataululla, oltiin menossa veljen kanssa juuri elokuviin ja mun piti inttämällä inttää että se suostui nämä kuvat räpsäistä. Eli meinasi koko asu jäädä taas alunperin kuvaamatta! Toiseksi tulleessa asussa mulla olikin päällä mun ihan ehdoton hamelöytö! Viron reissulta River Islandilta kotiutettu ihanuus. Ja kolmos asun takki nyt on suosikki edelleenkin ja ehdottomasti talvisin eniten käytössä. 
asuvoittajat11 Omat kolme suosikkia ovatkin sitten hieman eri mitä teidän. Tai kyllähän siellä yksi sama asu nähdään mutta pykälää "huonommalla" pallilla sekin. Helpompi olisi tosin ollut vain raakata asut kahteen kategoriaan "tykkään enemmän" ja "tykkään vähemmän". Mutta pohdinnan jälkeen tulin nyt tähän tulokseen. Jos olisin pohtinut kauemmin tai vähemmän, olisi luultavasti päätös ollut eri. Nämä nyt kuitenkin olivat kaikki tosi mieluisia asuja, jotka voisin pukea päälleni uudestaan koska tahansa. Tai no, nyt en ehkä kyllä ihan lähtisi ulos tarpomaan hamosessa ja kollaritakissa. Mutta you know. 
asuvoittajat21 Vuonna 2016 on jo kerennyt muutama asu kertymään mitä pitäisikin tänne pikkuhiljaa päästä purkamaan. Pikkuhiljaa musta on myös alkanut tuntua että se unelma vaatekaappi alkaa pikkuhiljaa muodostua. Oon pistänyt ison osan nykyisistä käyttämättömistä vaatteista kiertoon, mutta uusia en todellakaan oo samaan tahtiin hamunnut tilalle. Vaan nykyään mietitiään astetta pidempään mitä tarvitaan ja mitä ei todellakaan tarvita. Mielitekoja nyt on aina ja paljon, ja niitä on kiva välillä vähän toteuttaa. Mutta pääasiassa harkintalinjalla mennään. Jotenkin ehkä kökkö sanoa, mutta kyllä mä niin odotan kevättä, kesää ja syksyäkin pukeutumisen suhteen! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥