Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SVEA TIGER

asu_laukontori6
Perjantai-ilta ja mä kirjoittelen tässä postausta yksin kotona. Käytiin pikkuveljen kanssa just syömässä ja se halus sitten vielä välttämättä elokuviin kattomaan jotain melkein kolmen tunnin leffaa. Mulla ei ihan kunto kestä kun pitää kuitenkin aamulla herätä taas töihin niin tulin kiltisti kotiin, nappasin läppärin syliin, kirjoittelen tän teille ja sen jälkeen suuntaankin sitten jo nukkumaan. 
Mulla syttyi lamppu tuossa yksi ilta oikein sitten tosi kirkkaasti että mä olen ihan täysin unohtanut yhden paukkupakkasilla kuvatun asun!
Asukuvat jakaa talvella aika ristiriitaiset mielipiteet itselle. Tietyssä valossa ja fiiliksessä kuvista saa tosi kivoja, mutta samaan aikaan myös pakkanen paukkuu aikalailla eikä oo sitä ihan mukavinta hommaa heittää takkia hetkeksi pois päältä. Näiden kuvien otto hetkellä oli vaan -28 astetta pakkasta... Muistan vieläkin kuinka syvä jäätynyt olin kun pääsin takaisin autoon ja kuinka kamerakin ihan meinasi lamaantua tuosta kylmästä. Mutta lopputulos oli oikein onnistunut niin kyllähän sitä vähän uhrautua pitää.

asu_laukontori2-side asu_laukontori14 asu_laukontori4 asu_laukontori12 asu_laukontori15 asu_laukontori3 asu_laukontori8Saanen esitellä mun uuden collaripaitalöydöksen! Bongasin tän joskus Bubbleroomin sivuilla, ja se jäi heti kaivelemaan mieltä. Ja eihän siitä sitten päästy yli eikä ympäri, ja tilattavahan se sitten lopulta oli. Ja kyllä tää nousi niin lemppariksi että melkeimpä jopa viikottain tää päällä viiletetään. Tälläiselle tiikerihullulle oikein huippu löytö siis. Ja jottei vaan jää hehkutus yhtään liian vähäiselle, tää on niiiin pehmeä. Ei yhtään sellainen kovakoppura mitä useat collaripaidat ovat, ja sisältä sellainen karhea. Eijeijeijei. Tää on just sellaista aivan pehmeää matskua! Muutenkin mä oon aina ollut tosi tyytyväinen SVEA:n tuotteisiin.
Paukkupakkasilla kengiksi valikoituu ehdottomasti UGGit. Ne vaan on niin loistavat pakkaskelin kengät. Nyt kun lämpötila on jojoillut melkein päivittäin plussasta miinukseen ja miinuksesta plussaan niitä ei aamulla ole jalkaansa uskaltanut laittaa. Koska ne kyllä ottaa niin herkästi vesikelistä itseensä ettei ihan viiti monen sadan kenkiä pilata vesikelin takia. Nää harmaat olikin tän talven uutuudet. Myös mustat versiot polttelis jonkin verran, mutta eiköhän ne ole sitten ens talven juttu.
Mitä tuohon Cubuksen takkiin tulee, siihen mulla on aika viharakkaus- suhde. Välillä oon niin jo myymässä sitä poijes, ja pari kertaa jo kuvannutkin sen nettiin myyntiin että nyt lähtee. Kuitenkaan koskaan en oo niitä kuvia mihinkään julkaissut vaan takki on aina saanut jäädä. Tänä talvena olen käyttänyt sitä vain muutaman kerran. Mutta siltikään en ole varma luopuisinko vaiko en. Tää on kuitenkin niin paljon erilainen mitä mun muut talvitakit.
  asu_laukontori9asu_laukontori5 asu_laukontori11
asu_laukontori7

jeans VeroModa | jacket Cubus | bag Michael Kors | shoes UGG Australia sweatshirt SVEA


Mutta joo, tämän tasoisia kelejä enään tuskin tänä talvena tulee joten olkoot tämä ainakin kunnes toisin todistetaan nyt viimeinen pakkaspakkaskelin asu! (ei varmaan mee kauaa kun taas lamppu palaa, "ainiin se asu.....") No mutta, nyt painaa unimatti niin hiekkaa tuulemaan että mun on pakko suunnata nukkumaan. Jos se näkyy myös tässä kirjoituksessa niin pahoittelen sitä puolta. Pitäkää kivat viikonloput! 

6 kommenttia

 1. Eiiih sulla on just toi ihanista ihanin MKn pikkulaukku!! Se on ollu meikän ostoslistalla jo vähän aikaa, se on ihan supersöpö :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana! :) Hetkeäkään en ole ostoa katunut! :)

   Poista
 2. Magee huppari! Tosi ihana kuvauspaikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paita on kyllä huippulöytö! Kuvauspaikka oli kyllä myös aika nappivalinta! :p

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥