Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Winter

asu_talvi3
Talvi. Mää oon sellanen ihminen, että aina kun talvi tekee tuloaan mää kiukkuan ja kiukkuan että pitääkö sen taas tulla. Oon ehdottomasti enemmän kesäihmisiä. Mutta, sitten kun se talvi saapuu ja on. Emmää jaksa sille loputtomiin kiukutella. Se kuitenkin on aika fiilis- ja pukeutumiskysymys miten siihen suhtautuu. Mää kun nyt yksinkertaisesti vain hukkaan aikaa kiukuttelemalla, se tulee kiukuttelin mää tai en. Toisaalta, on ihan kiva pukeutua pehmoisiin ja muhkeisiin neuleisiin. Uggit on ehdottoman ihanat ja tärkeät, ja pipo on hyvä tekosyy pelastaa huono hiuspäivä. Siinä kun kävelee joka päivä töihin, säässä kuin säässä. Sitä tosiaan oppii pukeutumaan lämpöisesti. Ja tiedä sitten onko ikä tuonut lisää mukavuushalua, mutta nykyään se mukavuus ja lämpö on paljon tärkeämpää kuin ulkonäkö. Useampi vuosi sitten mä painelin kesät talvet consseissa. Ei silloin ollut tietoa paremmasta ja se oli se etiketti mikä oli tärkein. Nyt conssit saa huilata kevääseen ennenkuin edes harkitsen niiden jalkaan laittoa. 

asu_talvi1 On talvessa paljon muutakin hyvää ja positiivista, vaikkakin myös sitä tuiskua ja tuikettakin siihen ihan riittämiin sopii. Se on aika ihana fiilis kävellä töihin sopivassa paukkupakkasessa, kun lumi narskuu varpaiden alla, varpaita ei palele, kuulokkeista soi jokin lemppari biisi ja aurinko on kipuamassa taivaalle luomaan auringon täyteisen päivän. Se mitä talvi saa aikaan luonnolle ja maisemille, musta se on parhaimmillaan todella kaunista. 
Toki vastakohtana kyllä muistaa hyvin nekin aamut kun saa kahlata jäätävässä lumimassassa, pilkko pimeässä, -30 asteen pakkasessa töihin miettien kumpa olisi jo se kesä. Mutta siis varmasti tajusitte sen mun pointin.
  
asu_talvi4 asu_talvi2 jeans VeroModa | jacket Vila | bag Michael Kors | shoes UGG Australia | beanie Henry Lloyd | scarf Cubus


Blogin kannalta talvi on aina aika haasteellista aikaa, koska valoisaa aikaa on vuorokaudesta niin pirun vähän. Sekä valoisakin aika on välillä liian harmaata ja synkkää. Unohtamatta lumi/räntäsateita ja muutenkin huonoa keliä. Mutta sitten taas hyvinä päivinä kuvat onnistuvat kyllä leikiten. Kolikolla on aina myös siis se kääntöpuoli. 
No mutta, kevät tekee kovasti tuloaan, ja on aika huippua päästä töistä niin ettei ulkona ole enään ihan säkkipimeää! Ja huomata päivä päivältä kuinka valoisaa aikaa on enemmän ja enemmän. Eiköhän se kesä taas pian koita! 

6 kommenttia

 1. Ihanat talviset kuvat :) Aurinkokin kurkkii. Kyllä se kevät ja kesä kohta tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Innolla odotellaan ensin kevättä ja sitten kesää! :)

   Poista
 2. Oon kyllä ihan samanlainen kiukuttelija talven alkaessa, mutta onhan siinä nyt paljon hyvääkin ;) Ihana talvinen asu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että joku muukin jaksaa kiukutella talvesta! :D Kiitos paljon Emilia! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥