Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Metropolis

Tammikuu oli laukkushoppailujen puolesta melkoinen kuukausi. Useampi pitkään mietitty yksilö, sekä yksi aika extempero ostoskin sattui kohdalle. Halusin kuitenkin luoda ihan oman postauksen tuolle kaikista pisimpään mietitylle yksilölle. 

furla_metropolis6-1
Kyllä, Furlan Metropolis - karkkilaukku pinkkinä. Mun laukku"kokoelma" oli jo pitkään kaivannut väripilkkua, sitä jotain mikä vetää värinsä puolesta aina pidemmän korren. Pyörittelin pitkään Marc By Marc Jacobsin yksilöitä mielessäni, mutta yksikään ei noussut sillai selkeästi yli muiden. Sitten silmiini osui tämä punaisena. No, punainen ollut mulle vaihtoehtona mutta laukun malli jäi niin mieliin että pitihän sitä sitten laittaa google laulamaan ja tutkailla missä kaikissa väreissä tätä mallia oli saatavilla. Pinkien osuessa kohdalle, ei ollut enään epäillystäkään päätöksestä. 

furla_metropolis7 furla_metropolis1 furla_metropolis5 furla_metropolis2 Kultaiset yksityiskohdat korostavat vielä tuota pinkin ihanaa sävyä. Ja mitä laukun kokoon tulee, tämähän on oikea tilaihme! Helposti iltamenojen tavarat kaikki mukana. Pitkällä hihnalla näppärästi olan yli. Tää laukkuhan pääsi tosiaan ensi matkalleen meidän Gaalaan, ja käyttökertoja tälle kertyy varmasti vielä runsaasti. 
Furla merkkinä oli mulle täysin uusi tuttavuus, tai sillai kyllä mä netissä ja liikkeissä jotain yksilöitä olen selaillut. Mutta koskaan aikaisemmin en ollut sydäntäni näin menettänyt. Pakkohan se on myöntää, että tässä malli on niin ihana että saatampa himoita tätä jo seuraavassa värissä! On se vaan niiiiin ihana 

13 kommenttia

 1. Siis aivan ihana tuo laukku! Ei yhtään minun tyylinen tosi, mutta silti miellyttää kyllä silmää (:. Ja sulle tuo kyllä sopii varmasti todella hyvin. Tuommoinen soma väripilkku.

  http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kun näin tämän instassa, niin olin aivan rakastunut! Tuo on niin upea laukku ja valitsit kyllä ihanan värin ♥

  VastaaPoista
 3. Vau miten ihana laukku! Syötävän hyvän värinen ♥

  VastaaPoista
 4. Eikä miten söpö laukku! Noi Furlan laukut on kyllä niin kivoja! :-)


  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Vitsi mitene TÄYDELLINEN<3 Mä oon tässä pyöritelly mielessä, että pitäis hankkia joku kirkkaan punainen pieni laukku väripilkuksi, mutta kelpuuttasin kyllä tuonkin(: Omistan vaan yhden merkkilaukun ja se on Longchampin Honoré mustana ja suurimmassa koossa. Tuossa mallistossa on aivan ihania pikkulaukkujakin vaikka missä väreissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mijten kans aluksi kirkkaanpunaista, mutta lopulta päädyin tähän pinkkiin koska halusin sen olevan vähän vielä "erikoisempi" mitä punainen :) Suosittelen Furlaa kyllä ehdottomasti, tästä laukusta on ihan hirmu paljon värivaihtoehtoja!<3

   Poista
 6. Oi miten ihana laukku! ♥ Nyt spämmisin tähän sydänsilmäemojeita jos vain voisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydänsilmäemoja sopis kyllä tähän niinkuin nenä päähän! :D

   Poista
 7. Oi että miten herkullisen värinen ja ihanan mallinen laukku!❤️ Taisi päästä tämä malli nyt munkin himotuslistalle!

  VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.